Якщо хто шукає роботу то можна ще тут подивитися варіанти https://www.facebook.com/PracaUpolaka/ Це група в Фб де є від прямих роботодавців вакансії. Там можна і з адміністрацією звязатися. Сама теж через них знайшла
мені тут допомогли роботу знайти, в них ще там хороші статті на блозі є ітд ВАКАНСІЇ - POLRAB кадрова агенція контатки там теж знайдете
Із кадровими агенціями потрібно обережно + із власного заробітку, потрібно велику частину віддавати їм.
Особисто я через кадрові агенції підшуковував колись заробіток тут. Роботу за кордоном, у тій же Польщі, в Ізраїлі, збирання чорниць у Скандинавських країнах через фірми-посередники знаходили мої знайомі.
Короче, і в Польщі на заробітках Ви не були. А про все знаєте))) @Lanktocha, а в самій Польші Ви були? Ну, там на футбол, чи на якийсь концерт відомого співака чи групи їздили?
Я докладно написав, що знаю зі свого досвіду, а що знаю від тих, хто працював в Польщі і не тільки. Поки що у Польщі не був, польські товари і дешево можна купити тут, гірсько-лижних курортів і тут достатньо, Балтійське море не зовсім призначене для відпочинку, який зараз важливий футбол у Польщі? Не настільки любитель року чи меломан. Всяке ще може бути, але не їздив.
Це тут флуд. Не так часто таким займаюсь, ще у студентські роки найчастіше на таке їздив у Карпати, переважно Славське.
Цього року досить складна ситуація з роботою через карантин більшість працівників скоротили на заводі, де я працювала, і я була в цьому числі. Тому єдиний варіант де заробити гроші для сім’ї це була Польща. Друзі які часто там працюють рекомендували мені звернутись в одну агенцію "Робота в за кордоном від Андрія Марисюка" Робота за кордоном - працевлаштування в Польщі та Чехії і я не прогадала. В цьому агентстві мені допомогли з вибором вакансії і зі всіма документами, які потрібно. Швидко відкрили візу і надали перелік вакансій, які я б могла обрати для себе. Я обрала автомобільний завод. Проблем ніяких не було, все швидко, організовано. Я дуже задоволена результатом і своїм доходом. Ще не раз буду звертатись в дану агенцію для роботи, бо дохід в рази більше, ніж був на моїй роботі.
Всім рекомендую класну агенцію, яка допомогла мені знайти роботу в Польщі. Помогли з документами і дали на вибір багато вакансій, можна глянути їх тут
@AnatoliyIvanovich, і на якій саме посаді Ви зараз трудитеся? Маєте карту побиту чи візу по воєвудському запрошенні? Чи Ви просто власник тої контори, яку так сильно реклямуєте?
Можу порекомендувати офіційну роботу в Польщі на будові муляром, з можливістю відрядження у Бельгію. Чистова кладка під розшивку, цегла - клінкер. Зарплата від 2000 євро для муляра з досвідом роботи. КОНТАКТИ: telegram +447509786745
Підтримую, теж не бачу сенсу кудись їхати. Знайти роботу у нас реально, однак варто враховувати, що на одне вакантне місце багато претендентів... Саме тому оптимальніше заручитися підтримкою професіонала. Я зверталася до послуг кар'єрного консультанта Олені Іванчиковій Допомогла скласти резюме, докладніше, і підготувала до співбесіди, завдяки її професіоналізму, я зайняла без проблем бажану посаду.
сайт Укрзалізниці, розклад по станції Львів... всього один міжнародний поїзд... Київ-Відень... і всьо? Розклад руху призначених пасажирських поїздів :: Пасажирам :: Офіційний веб-сайт Укрзалізниці