Заробітки в Польщі - власний досвід

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем icifua, 11 бер 2017.

1. Alianna

Alianna New Member

2. OlhaSambir

OlhaSambir New Member

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із кадровими агенціями потрібно обережно + із власного заробітку, потрібно велику частину віддавати їм.

4. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Lanktocha, а Ви і в тому маєте власний досвід?
    Їздили-сте на заробітки в Польщу?

5. Lanktocha

Особисто я через кадрові агенції підшуковував колись заробіток тут.
    Роботу за кордоном, у тій же Польщі, в Ізраїлі, збирання чорниць у Скандинавських країнах через фірми-посередники знаходили мої знайомі.

6. Gyppsy

Короче, і в Польщі на заробітках Ви не були. А про все знаєте)))

@Lanktocha, а в самій Польші Ви були?
    Ну, там на футбол, чи на якийсь концерт відомого співака чи групи їздили?

7. Lanktocha

Я докладно написав, що знаю зі свого досвіду, а що знаю від тих, хто працював в Польщі і не тільки.
    Поки що у Польщі не був, польські товари і дешево можна купити тут, гірсько-лижних курортів і тут достатньо, Балтійське море не зовсім призначене для відпочинку, який зараз важливий футбол у Польщі? Не настільки любитель року чи меломан. Всяке ще може бути, але не їздив.

8. Gyppsy

А на яких гірськолижних курортах Ви були?

9. Lanktocha

Це тут флуд.
    Не так часто таким займаюсь, ще у студентські роки найчастіше на таке їздив у Карпати, переважно Славське.

10. maritarasivna

maritarasivna New Member

Цього року досить складна ситуація з роботою через карантин більшість працівників скоротили на заводі, де я працювала, і я була в цьому числі. Тому єдиний варіант де заробити гроші для сім’ї це була Польща. Друзі які часто там працюють рекомендували мені звернутись в одну агенцію "Робота в за кордоном від Андрія Марисюка" Робота за кордоном - працевлаштування в Польщі та Чехії і я не прогадала. В цьому агентстві мені допомогли з вибором вакансії і зі всіма документами, які потрібно. Швидко відкрили візу і надали перелік вакансій, які я б могла обрати для себе. Я обрала автомобільний завод. Проблем ніяких не було, все швидко, організовано. Я дуже задоволена результатом і своїм доходом. Ще не раз буду звертатись в дану агенцію для роботи, бо дохід в рази більше, ніж був на моїй роботі.

11. Gyppsy

І шо?

12. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

так я не поняв, ви задоволені роботою, чи будете ще звертатися в агентство? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  13. Gyppsy

@Allik, а Ви самі хрещені по християнських канонах чи ні?

14. AnatoliyIvanovich

AnatoliyIvanovich New Member

Всім рекомендую класну агенцію, яка допомогла мені знайти роботу в Польщі.
    Помогли з документами і дали на вибір багато вакансій, можна глянути їх тут

15. manur

manur Well-Known Member

@AnatoliyIvanovich, і на якій саме посаді Ви зараз трудитеся? Маєте карту побиту чи візу по воєвудському запрошенні?
    Чи Ви просто власник тої контори, яку так сильно реклямуєте?

16. fireman

fireman New Member

Можу порекомендувати офіційну роботу в Польщі на будові муляром, з можливістю відрядження у Бельгію. Чистова кладка під розшивку, цегла - клінкер. Зарплата від 2000 євро для муляра з досвідом роботи. КОНТАКТИ: telegram +447509786745

17. Sergon

Sergon New Member

В мене знайомі їздили, та сказали , що не має сенсу туди їздити.

18. Lanktocha

Залежно де і залежно, яка альтернатива тут.

19. Підтримую, теж не бачу сенсу кудись їхати. Знайти роботу у нас реально, однак варто враховувати, що на одне вакантне місце багато претендентів... Саме тому оптимальніше заручитися підтримкою професіонала. Я зверталася до послуг кар'єрного консультанта Олені Іванчиковій Допомогла скласти резюме, докладніше, і підготувала до співбесіди, завдяки її професіоналізму, я зайняла без проблем бажану посаду.

20. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

а де твій аватар? :)