Мені ця фірма дуже допомогла.Через неї можна зробити легалізацію побиту.В принципі,вона займається багатьма речами,і українцям варто туди звертатись. www.facebook.com/biznesaktywator/
У Польщі заробітчани з Донеччини викинули з вікна жителя Львівщини: чоловік загинув Родина Юрія Шая звертається до небайдужих за допомогою, оскільки для перевезення тіла загиблого в Україну потрібна значна сума грошей. Номер картки сестри — 4149 4978 4865 7500 “ПриватБанк”, Замінська Юлія Євстахіївна. Номер телефону сестри: 097-43-23231.
Я можу сказати від себе, адже зараз вже рік знаходжусь у Польщі і я дуже задоволений, адже знайшов справді роботу таку, як і хотів, але за яку на Батьківщині платили в 2 рази менше. Тому був вимушений виїхати, зараз така ситуація у багатьох людей. Якщо ви шукаєте роботу, то рекомендую звернутись до компанії APN, саме там мені допомогли з поміж великої кількості вакансій обрати ту, яка мені найбільше підходить. Дуже професійно та фахово підійшли до цього питання. Ось тут можете ознайомитись із цим ресурсом APN Praca , а також тримайте номери телефонів +380930590173; +48539775059 (є WhatsApp і Viber) . Сподіваюсь, що вам це стане у пригоді.
Скільки в Україні в АТБ коштує 900 мл молока 3,2 % жирності? 21грн і ще якісь там копійки. Тобто, більше 3-х злотих. В Польщі я таке саме молоко (але цілий літр, а не 900мл) купляю за 1,99 злотого !!!!!!! Віскі Ред Лейбл 1л - 56 злотих, можна й за 50 деколи знайти. В Україні такий самий літр коштує 725 грн (тобто більше 100 злотих).
Ви магістр економіки? Бачу, що мінімум проффффффесор))))))) Як би там не було, але потрошки зароблена мною валюта і в Україну поступає. А Вам відомо, що це означає, коли валюта в державу поступає? Сумніваюся, що відомо. А чи відома Вам статистика про те, яка сума валюти в Україну вливається у вигляді офіційних іноземних інвестицій, а яка - у вигляді поступлень від заробітчан? Я за останні роки статистики не бачив (бо мені це не є аж таким важливим), але, впевнений, що від заробітчан валюти поступає більше, ніж офіційних іноземних інвестицій. Якщо Вам незрозуміло, що це означає, то, будьте ласкаві, не задавайте більше подібних запитань, бо в очах розумних і економічно підкованих людей Ви будете виглядати нерозумним невігласом (це дуже м"яко сказано))))))).
Нє, я нічого того не знаю і поки що не дуже в тому розуміюся - тому і питаюся Це я вже знаю і трошки в цьому розуміюся. Тому про це я Вас не питаюся, можете не тратити час, папір і чорнило. Я тому і питаюся, бо не знаю, і я зовсім не боюся в очах розумних і економічно підкованих людей виглядати нерозумним невігласом (це дуже м"яко сказано))))))) Бо мені зовсім не стидно не знати і запитатися. Стидно не знати, і не запитатися і так і жити і померти нерозумним невігласом (це дуже м"яко сказано). Мене цікавить поповнення Пенсійного Фонду. Так що прошу пана скажіть, будь ласка, - хто в Україні зараз поповнює ПФ для виплат пенсій Вам і Вашим близьким рідним? Чи ви і Ваші близькі рідні не отримують пенсій, субсидій і інших соціальних виплат? Бо для виплат песій моїм близьким рідним, на виплату можливих субсидій, на інші соціальні виплати до ПФ і інших СФ моїй родині держава стягує податки з мене, з дружини і двох моїх працюючих дітей. А у Вас?
Дуже файно)))) Враховуючи те, що Ви розумієтеся у вищесказаному, скажіть що було б з економікою держави без постійних надходжень в цю ж державу валюти від її громадян, які працюють за кордоном? І, відповідно, що було б наповненням того ж пенсійного фонду. З іншого боку : змоделюємо ситуацію. Уявіть собі, що раптом і ЗРАЗУ в Україну повернулися ВСІ ті, які роками чи й десятиліттями працювали за кордоном. ВСІ!!! ЗРАЗУ!!! І всі захотіли роботи в Україні. Ви готові забезпечити всіх роботою???? Ви собі хоч уявляєте, який це буде соціальний колапс? І з ще з іншого боку : я в Україні вже давним-давно пенсіонер (вже 10-й рік). І поповнювати той же пенсійний фонд не дуже вже й зобов"язаний))))
Якщо б не закордонні заробітчани, тим більше часів 1990 - і до 2000, то і державі Україні, і українцям загалом було би ДУЖЕ тяжко, практично кранти. Честь і хвала українцям, котрі зуміли вижити в ці тяжкі роки. Про це я вже писав і зараз мова не про це Надходження валюти від астарбайтерів і ПФ - дрібниця Джерелом основного наповнення ПФ є - давайте без фантазій - зараз розмова не про це Хіба я кажу, щоб Ви поповнювали Пенсійний Фонд? Я ПИ-ТА-Ю-СЯ: Так що прошу пана скажіть, будь ласка, - хто в Україні зараз поповнює ПФ для виплат пенсій Вам і Вашим близьким рідним? Чи є в їхнім числі Ваші близькі? До речі, скажіть, будь ласка - хто ще із найближчої Вашої родини одержує зараз пенсію і соціальні виплати в Україні? Бо мої батьки вже не живуть, а у дружини тільки мама-пенсіонерка, вона одержує пенсію по роках, має якусь субсидію по комунальних і пільги на аптеку (в неї зоб).
Зараз поширене, та і моя подружка та один колишній співробітник їздили у Польщу хоча би на літо на с/г-роботи, не така легка робота і не такі комфортні умови проживання ( залежно від фермера, у якого працювати ), але легше та більшої оплати у закарпатського фермера на зборі помідорів чи у херсонського на зборі кавунів і динь не буде.
просто замовляв ліки, виявились в 4 рази дорожчими, як в нас, але то таке... мабуть, варто орієнтуватися на індекс біг-мака, тобто в Польщі життя дорожче приблизно на відсотків 40 як брати в доларах...
Таблетки, які потрібні мені, в Польщі коштують 9,34 злотого за 50 таблеток. В Україні - 112 грн. Ліки, які потрібні моїй сестрі, в Пощі дешевші в 3 рази, ніж в Україні.
Раз згадали медикаменти, чув відгуки, у країнах "на задвірках ЄС" ліки відрізняються від оригіналів, німецьких чи бельгійських препаратів, зауважував, деякі ліки виробництва Словаччини, можуть у 3 - 4 рази бути дорожчі відчизняних, хоч, і назва така сама, і дія така сама. Інше, що дешевше, багато продуктів у спекулянтів ( роблять покупки і перепродають у нас у супермаркеті "Бедронка" ), плавлені сирки, йогурти, консервовані горошок і кукурудза, чай і кава, коштують майже як наші, але мають 30 - 40% націнки.