Бо це і є одна купа. Фекалій,екскриментів...просто г.... Під назвою постсовок. І в тій купі повзають хроби,пожираючи одне другого. Котрі донедавна,хоч прикривались папірцем з лозунгами. А зараз красуться без папірця.... Він їм вже не потрібний.
президент Дивився сюжет про Міжгір'я за участю президента і захопився його працездатності та спортивним результатам.А результати вражають. Ранкова зарядка - біг по пенькам вгору і вниз 10разів (дистанція приблизно 100м., Разом 2км.). Плавання в басейні - дистанція до 5км. (Стандартний басейн 25м., Разом дистанція в 200бассейнов.Прі неспішному запливі 15-18годин). Гра в теніс - 1.5-2години.Вражає нависаючий над штанами прес президента. Але може його бджоли кусають, коли він відпочиває у великому вулику? Єдине, що мене стурбувало, так це те, що у президента, ймовірно, зовсім не залишається часу на Украіну.І ще мені шкода популярних ведучих, запрошених на екскурсію в Міжгір'я.А ще країну шкода.
Це був їх вибір. Вони не варті вашого шкодування. Плюс у цьому цирку один єдиний - Янека таки змусили показати Межигір'я. Таким чином, в них ще немає достатньо сили посадити всіх незгідних. ---------- Додано в 13:13 ---------- Попередній допис був написаний в 13:12 ---------- Країна - це ми з вами. І ми цього заслуговуємо по всім статтям.
Это надо проделать за 30 мин, он сам говорил. Гы. Как Вы интерересно считаете. Это получается что на переплыть бассейн надо 4,5 минуты. Т.е. 270 секунд! Чтобы получит детский разряд по плаванию надо вложится в 25 секунд, ну пусть 30. А вы насчитали аж 270. Вы где взяли это время? Плавая в проруби? От злости аж захлёбыватесь. Успокойтесь, не рвите себе душу
5 км - это не маленькое расстояние. Слишком с большое скоростью его не проплывешь - выдохнешься... Но 15-18 часов - согласна, многовато Где-то за полтора часа спокойно можно проплыть
Сказать вам от каких чувст вы захлебнулись в своем посте или сами догадаетесь? Даже не подумали, что смысл поста Донкласса был не в количестве минут-часов, а совсем в другом.
Я? Я Вас уверяю что я прекрасно понимаю что и о чем сказал donklass. А от тех чувств, на которые Вы хотите намекнуть - задыхаются, а не захлёбываются. Но у меня было только одно чувство. Несильное, но неприятное. ---------- Додано в 18:22 ---------- Попередній допис був написаний в 18:20 ---------- Продолжая Вашу странную логику - он не смог бы отличить 5 гривень от 5 миллионов. Вы уверены в своих предположениях?
Якщо за цей час не потонеш... У нього Сашко талановитий...Вдався, сучий син, здібним до математики...А то тато засвоїв лише одну арифметичну дію - "віднімання"...
А як вам провокація із організатором виступів мешканців, який взяв хабар за те, щоб зупинити виступи громадян? Нема слів. Навчилися, с...и.
Да нет,не захлебываюсь,просто противно. Да и минуты с секундами здесь ни при чем,что отметила Ома. Прсто,пока у власти будут находиться подобные люди,доверия именно к власти ожидать не приходится.
О, що ж це ви не прислухаєтесь до товариша Близнюка, який видав, що головне для народу не їжа, а довіра до влади. Бачте, які розумники нами керують. А товариш Олдмен ну ду-у-уже їх поважає.
Так, вони навчилися переймати правильні гасла, причому той же Близнюк тут анітрохи не кривить душею, тому що одним з ознак тоталітаризму є "кістки з барського столу", кидані "своїм людям". Ось це довір'я він і має на увазі. Справжня довіра і справжня свобода припускають дещо інше.Я зрозумів, що Ви зрозуміли.
Ома, товаріщ Олдмен мусить їх поважати, бо він один з них. Їхній клон. З плоті і крові. А головне, що вони всі поважають - це портрети американських діячів на певних папірцях. Іншому не вірте, навіть як лобом в стіну почнуть гателити.