Запорізька Січ - або можливість об'єднання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем donklass, 21 тра 2011.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

Як Вам здалося, ментальність в них зовсім інша, якщо відкинути національні відмінності? Більш європейська?

• Подобається Подобається x 3
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ментальність інша, однозначно.

У сфері обслуговування у них ментальність - європейська, не совкова. Тобто продавщиці не грубіянять в магазинах, а чемно посміхаються, дають безкоштовні пакетики, допомагають упаковувати товар. У готелях, ресторанах ставляться з повагою - немає совковості, яку можна зустріти у нас. У всьому намагаються допомогти, щось розповісти... Гостинний, загалом, народ. :)

Але перед європейською у них все одно виступає якась кавказька ментальність.

У грузинів, до речі, досить європейські обличчя, як не дивно :)

---------- Додано в 20:25 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ----------

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  5. donklass

donklass Well-Known Member

На жаль, людина з совковою ментальністю неперевоспітуєма.Даже імігруя на Захід,, совок залишається совком.Совок не може думати самостійно, він переймає думки більш сільного.Совок звик жити в стаді, він звик підкорятися.Думки совка крутяться навколо ну дуже простих речей; зробити капость ближньому, піднятися по чиновницької сходах..., а найкраще - не робити нічого, але щоб усе було.

В Грузії немає олігархів (як втім, і в Польщі). В Грузії до влади прийшла людина вільна і моральна, без совкової ментальності ... і привела до влади молодь.І він, за допомогою молоді, яка легко сприймає все нове, спочатку запустив розвал існуючої системи, совкової системи. А совки протестують.

І мені видається, що якщо ми зможемо привести до влади таких людей (подібні Svjato, Ома), які будуть спиратися на молодь і справжню еліту (подібні Boris Kiev, Romko),країна дійсно змінеться.

• Подобається Подобається x 4
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

---------- Додано в 17:45 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ----------

Приблизно якось так. Але з приводу самої Грузії теж слід будувати ілюзій, що там все набагато краще, ніж у нас ...

• Подобається Подобається x 2
  7. donklass

donklass Well-Known Member

Вважаю.що Ви розширили вдповідь.Ідеалізувати,звісно,не треба.Просто,я вважаю,що в них з'явився шанс,а у нас (при діючій владі) його(поки що) немає. І поки у владі такі люди,як Азаров(адже він вважає себе рятівником країни;але подивіться тільки на його риторику: " Я дав...Я здійснив..."),чи Януковіч(з його шокуюче шикарним міжгір'ям,який вважає,що закон треба виконувати,але нам,що треба платити податки,але нам...адже він все для нас(на словах));Януковіч вважає,що веде боротьбу с корупцією,але ж він і є головний корупціонер(він,біднесенький,тяжко збирав всі свої кошти по крохам,щоб купити наявну сьогодні власність),
    того шансу не буде. Таких людей треба і близько до влади не допускати.
    Але хто це повинен зробити? Хто дасть шанс Україні?

8. Мікі

Мікі Well-Known Member

9. Полковник

Полковник миється в бані

• Подобається Подобається x 1
  10. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  11. Nevermind

Nevermind Просто персона

12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А наскільки було би краще, якщо Ви, не надриваючись у Тюмені, а вигідно продавши партію дисків, взяли би в молодості тур до Ліверпуля. У 70-ті роки?
    Мене так навіть у Польщу не випустили, на Jazz Jamboree. Хоча запрошення виписав батько київського студента-поляка. А той батько у 60-х служив консулом у Києві.

13. Мікі

Мікі Well-Known Member

• Подобається Подобається x 7
  14. Ома

Ома Дуже важлива персона

О, пане Свято, нас висувають у владу! :cools:
    Поділимо владні портфелі традиційно - Вам президентський, мені - прем'єрський? :blush:;)

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

З форуму "Свободи слова":

• Подобається Подобається x 5
  16. welder

welder Well-Known Member

Поки що немає суб'єкта, що може протистояти олігархії.

Тому що більшість людей ще досі вірить у доброго олігарха, який буде красти менше, ніж Янукович. Вірять, що Тимошенко, Яценюк, Тігіпко і т.д. будуть кращими за Януковича та ще й дбати про державу. Я знаю багато таких людей, причому з вищою освітою. Вони не розуміють, що вовк не може перестати бути хижаком та стати другом овець.

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Люди не розуміють,що всі вищезгадані - маски одного і того ж.

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Який з Тимошенко олігарх? Вона ним була колись...Який бізнес вона має? Чи може її родина входить до кола власників найбільших компаній в Україні?!о_О
    Що у Вас за манія така звалювати всіх до однієї купи?

19. Saszko

Saszko Well-Known Member

Щоб не розбиратися. Бо своїх проблем хватає.

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Угу. Тому Ющенко так і сказав - голосуйте ПРОТИВСІХ. Вони всі однакові!
    Значить він теж. Проте собака забув згадати, що при бандюковичах народ так притиснуть, що про його голодомор і українську мову забудуть назавжди.

Тому тільки народна воля може усе відмінити. А народне стійло - продовжить стояти в сторонці, чекаючи на ідеального кандидата.

а де твій аватар? :)