...в них не було голодомору....і на місцях вимореного українського люду,не позаселювалися інші національності....Вони захищають "своє",правда на чужій землі.
Я вважаю,що завдячуючи таким людям,як Ви,Україна зберігла і буде надалі зберігати свою единтичність. І радий,що нарешті Ви мене почули. З повагою.
До чого це? Про грузин я згадала тому, що вони так, як і ми, східняки, прожили у совку 70 років. Набагато більше, ніж ЗУ і Прибалтика. Але ж за 6 років, усього за 6 років все змінилося. Чому ми повинні ходити 40 років?
Тому, що з нами зіграла злий жарт спорідненість з москалями, тому, що грузини мали багатий державний досвід, тому, що маленький нарід повинен бути згуртованим, щоб вижити, тому, що грузини мають набагато давнішу цівілізаційну історію...І ще багато чому...
в них не було "братів-слов*ян" )) ---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ---------- п.Ярема випередив))
Такой шикарный заголовок Запорізька Січ - або можливість об'єднання .и в первых же словах деление украинцев аж на генетическом уровне.Автор темы сам то имеет желание к объединению? А отдел пропаганды она позволила значит?
Вчора дивився художній фільм Тарас Бульба в російській інтерпретації. Жах! З першого погляду козацької масовки у фільмі я "дізнався", що козаки на 80% були... євреями! Понабирали євреїв з характерними рисами обличчя у ролі козаків. Мене сміх збирав від рожі бравого "козака" Боярського. Ну а Тарас Бульба кричав: "за вєру русскую, православную", кіно, як за добрі совєцкі часи.
Не кіно, а лубок якійсь...Бортко просто зганьбився...Навіть за часи Сталіна фільми краще знімали, тщатєльнєє...
Я говорив про історію України і нікого не ділив.І не розумію, яким чином можна робити подібні висновки з моїх висловлювань.
Еще раз повторю,это история. Западная Украина исторически ближе к Европе,меньше находилась в окупации,сохранила традиции,если проще,то в западной Украине меньше "совков".Но это не деление,а исторический факт. Знаете,есть мужчины и женщины. Но то,что я буду называть мужчину - мужчиной,а женщину - женщиной,вовсе не означает,что я называю одного - человеком,а другого - инопланетянином.
donklass не реагуйте на цього троля. Тут через раз чуєш "а я раділся в УССР і патаму імєю право імєть мнєніє". Цей взагалі існував під трьома ніками. Ставте в ігнор і все. В росіян є дві меткі приказки: 1. Каждому кланяться - голова отвалится. 2. Каждому давать - сломается кровать. (тут - "давати пояснення".)