Запорізька Січ - або можливість об'єднання

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем donklass, 21 тра 2011.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Бажання змін можна викликати....при сучасних технологіях то....(от тільки потрібно щоб в когось було достаттньо ресурсів + бажання щось міняти)

• Подобається Подобається x 2
  2. donklass

donklass Well-Known Member

Але не здається Вам,що грузинський феномен закладений в особистості Саакашвілі. Але тут другий бік,провокуються виступи звільненої і відстороненої від влади бюрократіі.

• Подобається Подобається x 3
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Помиляєтеся.
    Науку "носити" викладають ще від дитячого садка.

• Подобається Подобається x 6
  4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Так, "носити", щоб "спростити собі життя", а про "брати" не думаю, що хваляться, навпаки - ті що беруть у величезних сумах намагаються слати своїх дітей вчитись в школах-вузах за кордон, де таке явище не таке поширене.

• Подобається Подобається x 4
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

А як думаєте, ким ті діточки працювати будуть?....а брати будуть? чи так по європейськи скажуть...Нє.нє ..нє :nea:

6. nikolas

nikolas Well-Known Member

Нє,нє... не скажуть.

7. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Спілкуючись, я не чув від співрозмовників схвалення хабарів, хоч впевнений, що багатьом їх довелося давати...Окрім того ЗМІ постійно засуджують корупцію, встановлюючі певну моральну оцінку цього явища;)...

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:26 ----------

Ким би вони не працювали, вони всеж в меншості;)...

• Подобається Подобається x 1
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

В мене ні. Не ображайтесь, Ома, але зміни потрібні в психології східноукраїнців незалежно якого вони походження і мови на якій розмовляють. Вдумайтесь, чому Кравчук-Кучма-Янукович? А щоб насолити западенцям! Комуняку, червоного злодійкуватого директора, зека... Чи вони так би голосували якби не було ЗУ? Не думаю. (Я не схвалюю і жителів ЗУ, їх поведінка також не завжди адекватна). Але вдумайтесь, чому вони вибирають так як вони вибирають? Адже ж вибираючи гопників на чолі з рецидивістом, вони свідомо копають собі яму. І коли східноукраїнці зрозуміють, що захід не є їхнім ворогом і вибирати требе не комусь в пику, а справді людей, які б зрушили країну з місця і зробили б її гідною для людського проживання? І як переконати східноукраїнців і показати їм справжніх ворогів і тих хто п"є їхню кров? Я не знаю...

9. Yarema

Врешті решт, виборці нинішні голосують не за принципом доцільності, а за принципом футбольних фанатів. На жаль, нинішнє покоління майже нічого не розуміє в політиці і не вміє ясно усвідомити свої політичні інтереси...Маю певні сподівання, що наступні покоління будуть трохи політично зрілішими.

10. donklass

Грузія -початок

Якщо торкнулися грузії,то приведу для прикладу статтю.Не знаю,поміститься,чи ні.

Не вміщається,рознесу.

---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:38 ----------

Грузія - продовження

11. donklass

12. donklass

13. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ви не праві. Тут просто дуже дуже накріпко засіла совкова психологія. І що з тим робити - ось питання. Тому мене дуже цікавить, як грузини, які прожили з нами в совку 70 років так докорінно і швидко змінили ментальність.

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Дякую, шановний Donklass.
    Я "по жизні" не політик і не стратег, але, опинившись у конкретну мить у конкретному місці, можу обрати відповідну ситуації роль для себе. І виконати її ефективно, в стилі спонтанної імпровізації.
    Тож... чекаю на ситуацію. :)

15. Yarema

Вибачте, пані Ома, але я в цьому погоджуюсь з паном Педро...Маю саме такий досвід у спілкуванні з адептами Хама.:sad:

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Грузини - маленький і гордий народ.
    А ми - українці. Щирі, терплячі. Разом, кажуть, нас багато, нас не подолати, але...
    От і терпимо наругу.

• Подобається Подобається x 7
  17. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А мені дивно, Ома. В 80-х розмовляв і з донечанами і з харківянами не кажучи про одеситів. Всі проклинали совок! Де спіки понабирались?

• Подобається Подобається x 6
  18. Yarema

З тих, хто за "совка" жив в Задзеркаллі;).

19. Hyligan

Hyligan Іронічний

А там більшості і не потрібно....хватить ключових посад...
    Скільки людей керує районом..для прикладу....Через них йдуть всі ресурси (земля,місця під магазини, дозволи і проча хрєнь)
    При чому вони надзвичайно гнучкі...колись були комуністами..потім рухівцями, нашоукраїнцями, бютівцями..тепер в списку Свободи....

20. Ома

Ома Дуже важлива персона

Хочете сказати, що голосують тільки тому, щоби проти западенців? о_О
    Ті, з ким я спілкуюсь і які голосували за янека, кажуть, що він "свій". Це ж чисто совковий патерналістський підхід. Най буде зек, але "свій" і може, щось дасть-подасть.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)