запитання!!!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем malyatko, 24 гру 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. malyatko

malyatko Well-Known Member

в чому флуд:? в ПП не піду.

в чому флуд:? в цитаті:? ви ж самі за цитати дуже позитивно висловлювались.
    з вікіпедії
    Флуд или флад (от англ. flood /flʌd/ — «наводнение») — пустословие, сообщения в интернет-форумах и чатах, занимающие (во многих случаях) большие объёмы и не несущие какой-либо новой или полезной информации. Кроме того, на форумах флудом называют любой оффтопик.

Как правило флудеры засоряют форумы сообщениями типа "Гы", "Ы", "+1" и т.п. Также сообщениями которые не содержат ничего кроме смайлов(smiles)
    зміст в цьому був адже ви в мене забрали можливість висловитись..і я почав тему з того що пояснив всім наступним відвідувачам з чого все почалось, чи на чому скінчилось..як забажаєте

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Відповідь: запитання!!!

Отже "ітогі подвєдьом" :) (с) Гамлєт

Прийшло молоде щасливе подружжя на Львівський форум за сексуальним досвідом. Спілкувалися, як всі нормальні люди, аж тут стало їм скучно. Знайшовши допис піврічної давності, який колись давно незаслужено ВСІ залишило поза увагою і оголосили, що насправді цей допис - це квінтесенція всієї сутності ЛФ і репресивної політики адміністрації. Тезу повторено парканадцять разів , але жодного аргументу так і не наведено. Спершу це розсмішило, потім здивувало, потім все стало ясно, гілку закрито. Настирливий наречений не заспокоюється і , заручаючись підтримкою партнерки створює ще одну гілку, у якій знову заходився повторювати ті самі звинувачення і, вже звикло, без жодних тому підтверджень. Парочка розійшлася не на жарт, чвари наростають як снігова куля, в сварку втягуються все нові і нові форумляни. Гілка набирає 4 сторінки, проте нічого нового її автор нам так і не повідомив. Гілку закриваємо і цю. Більше того, пане Малятко, закрита не лише гілка, але й ТЕМА загалом, у Вас було достатньо можливостей довести нам свою позицію, не скористалися. Якщо Ви продовжуватимете нагнітати негативну атмосферу на форумі, провокувати чвари і безпідставно звинувачуючи форум і адміністрацію, то нам доведеться попрощатися із Вами. Я гадаю, для Вас це не буде сюрпризом.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)