запитання!!!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем malyatko, 24 гру 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Bear

Bear Well-Known Member

Відповідь: запитання!!!

Ви проти цитування взагалі, чи цитування тільки з религійних книг?
    Якщо тільки з релегійних, чи не здається вам, що Ви хочете обмежити конкретну верству форумлян в їх всіх дописах? Чи відрізняється цитування історичних книг чи наукових праць від цитування религійних книг? Розумію, буває думка СП вам відома або викликає відразу, тому ви й напишете в темі: "прошу СП не приводити, а думки привласнювати, або навести тільки як власні переконання". Далі вже "неформатні" дописи будуть на совісті дописувачів.

Ваші переконання завжди чимось сформовані. Або науковими дослідами, або законами фізики, або власним життям, або вашими філософськими роздумами, або телебаченням, або газетами, або релігією. Чому ви не допускаєте думки сформовані лише одним з наведених засобів? До того ж коли до якогоїсь думки ви прийшли за власними філософськими роздумами це одне, а коли вона сфоромована, то надати джерело сформування було б етично, ніж привласнювати думку собі... Як думаєте, форум створений тільки для філософів?

Релігія, щоб Ви знали, може торкатися всіх тем ("В храмі я вірю, а за храмом - ні?"). Як, до речі, і наука, і філософія... Але є тематичні форуми.. так як наш форум не є тематичним, то всі мають право відписуватись у всіх темах з наведенням будь-яких цитат, якщо це не порушує правила фруму.

Якщо ви знаєте правильну (з ваших слів) відповідь, то навіщо задаватися питанням? Щоб пальці на клаві розім'яти? Чи ви чекаєте неправильних відповідей, щоб виправдатися? Чи насолоджуватись: "О, а таких як я багато..". А як я можу вам порадити те, що не вважаю правильним лише з того, що вам відразна моя правильна думка? А щоб пояснити чому я вважаю це неправильним я й наводжу цитати.

А священослужителі не ЛЮДИ, а віруючі - теж не ЛЮДИ? До того ж, якщо за тематичними питаннями ми маємо звертатися до тих хто спеціалізується на них, то чому ви не перечитуєте довідник з сексології, або не звертаєтесь до сексопатолога? Навіщо писати на форум?

Дійсно, людина не завжди робить так, як знає, що правильно (суджу по собі). Але намагається. І хоче, щоб і інші люди намагалися. Якщо Ви, шановний malyatko, не хочете, то це не причина затикати рота тій людині.

Прошу Вас подивитись цитати придумані мною та ми разом сміятимося з них. Сподіваюсь, Ви зрозуміли, на що я натякаю..

"Я як релігійна/наукова/інтелигентна людина не розумію, навіщо в моїх темах дають ссилки та цитати з нерелигійних/ненаукових/неінтелигентних джерел???"

"Форум не для того щоб засуджувати мої дії! Тому виймайте колоду з свої очей, а мої вчинки тілки схвалюйте!"

"О!!! Ви так мудро говорите... ви, мабуть, дуже освічена людина, яка знається на історії, науці та техниці.. невже все самі винайшли? - Ні. Я прочитав це тут:-=ссилка=-". - А чого ж одразу не сказали? Самозванець!"

Щодо заборони тем, дописів, тут, дійсно, треба приводити факти помилок адміністрації чи модераторів. І Ви будете мати повне право на виправлення їх помилок.

Щодо порушення правил іншими форумлянами (от, наприклад, офтоп у темі про "зраду за згодою" то тут теж, залишається поскаржитися модераторам, та справедливість буде повернуто...

• Подобається Подобається x 7
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

золоті слова, але...

Додано через 2 хвилини
    "справедливість є, і за неї варто боротися" (с) передвиборне гасло.
    По суті можу додати наступне:
    - якщо вам вдасться стати шанованою людиною
    - тоді ви матимете змогу майже безкарно наступити на улюблений мозоль іншій шанованій людині
    - "прямий" конфлікт зазвичай закінчується синцями та "бойовою нічиєю".
    Сміх - синців не залишає, і вбиває насмерть ;)
    ==
    Бажаю успіхів!

Додано через 5 хвилин
    зовсім забув....
    - правила для того і існують, щоб їх порушувати
    - крім писаних правил існують і неписані
    - капля камінь точить, і ніщо не вічно. Особливо мінливою є "громадська думка"

• Подобається Подобається x 3
  3. malyatko

malyatko Well-Known Member

все-таки ми не можем зрозуміти один одного відносно першого пункту цієї теми. Отже я скористаюсь вашими порадами і тепер зроблю допис на кшалт "цікавить думка особиста, або не цікавить думка релігії щодо цього питання"

• Подобається Подобається x 1
  4. afterstep

тут слід дещо перефразувати питання. Надто "гостро" та "однобоко".
    На ЛФ не можна ставити питання "узагальнено". Слід ставити питання конкретно.
    Наприклад, яку саме марку презервативів ви рекомендуєте застосовувати для загортання сигарет у гірському поході?
    ==
    хоча навіть у цьому випадку цілком можна нарватися на цитати з Біблії, що безсумнівно доводять шкоду куріння...
    якщо ж у цьому випадку сказати, що сигарети беруться не для куріння, а пригощати - вас звинуватять у тому, що ви спокушаєте та штовхаєте інших людей на гріх...

5. malyatko

тут ніодне конкретне запитання не закінчується конкретною відповіддю..завжди починається плавний перехід на іншу тему..імхо

• Подобається Подобається x 2
  6. afterstep

то ЛФ. То майже Одеса ;)
    то як еврейський SQL-сервер - на запити відповідає запитами...

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Малятко, Ви тут на пару з афтерстепом стільки всього понаписували, намагаєтеся щось пояснити, віджартуватися, порівняння з Джордано Бруно взагалі супер, але найголовнішого досі не зробили - не визнали, що звинувачення в утисках з боку адміністрації - безпідставні. Приклад з Михом у лесбійській гілці - повна бздура. Дописувач Мих має на мене такий же вплив, як і Ви. Розцінювати його слова як погрозу баном за відкриття гілки ніяк не можна. Тим більше, що жодних наслідків цей допис не мав, ніхто крім Вас на нього не реагував досі. Минуло пів року і Ви з якогось дива роздули з невинного допису цілий скандал. Ось Ваш товариш афтерстеп у цій гілці в дописі номер 48 зробив фактично те ж саме, що й Мих. Але ні вам, ні жодному форумлянину, не прийшло в голову, що це якісь утиски. Як каже пані Богословська, "шановний, не дуріть людей"...

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я не зрозумів питання... На ЛФ є купка атеїстів і їх шокують вислови Біблії (я чув ще про одну істоту, яка також цього не любить, а особливо вигляду розпяття). Тоді нехай панове атеїсти опублікують літературу на яку можна а на яку не можна зсилатися.
    А що, наприклад, як я комуніст? Чи можу я вживати щось з Марса чи Лєніна?

9. MARTINI

з Марса нє, хіба з Сатурна :)

10. malyatko

2Pedro
    Атеи́зм (от греч. άθεος, безбожный) — отрицание существования каких-либо сверхъестественных сил, например, Бога, богов, духов, других внематериальных существ, или отсутствие веры в их существование.
    я писав що я вірю у вищу силу,але для мене немає значення як її називати..одні називають по-одному інші по-іншому, для мен це не гловне головне що хтось над нами є , а як його називати для мене не принципово.
    тема з першим питанням я вважаю вичерпана.
    шкода що я ж не можу її закрити.

Додано через 9 хвилин
    2 MARTINI
    по-перше: ви взяли фразу яка було змістовоно поєднана з іншими дописами.
    по-друге:там були смайли,які вказували,що це жарт.
    по-третє:людина не погрожує як не має чим.
    по-четверте:я не міг реагувати на допис пана Миха пів року тому, адже не був учасником цього форуму.
    по-п"яте:не скандал, а тільки гілку з запитанням
    по-шосте:скандал влаштовуєте ви:своїми дописами на кшалт:
    "Та ні, "за базар атвєтіть" я не вимагаю, і тим більше не під загрозою бану

просто якшо "рєальний пацан" не хоче в очах "братви" виглядати "балаболам", то сам без всякого примусу "обоснує", нє? "
    по-сьоме:шановний, не дуріть людей , я нікого не дурю і нікому ні в якому випадку не нав"язую ніякої думки. я наголошую на тому що я питаю про те що мене цікавить.

11. MARTINI

Дитсадок закривається , веселих свят :)

12. malyatko

отримана відповідь на запитання!

malyatko
    2 MARTINI
    по-перше: ви взяли фразу яка було змістовоно поєднана з іншими дописами.
    по-друге:там були смайли,які вказували,що це жарт.
    по-третє:людина не погрожує як не має чим.
    по-четверте:я не міг реагувати на допис пана Миха пів року тому, адже не був учасником цього форуму.
    по-п"яте:не скандал, а тільки гілку з запитанням
    по-шосте:скандал влаштовуєте ви:своїми дописами на кшалт:
    "Та ні, "за базар атвєтіть" я не вимагаю, і тим більше не під загрозою бану

просто якшо "рєальний пацан" не хоче в очах "братви" виглядати "балаболам", то сам без всякого примусу "обоснує", нє? "
    по-сьоме:шановний, не дуріть людей , я нікого не дурю і нікому ні в якому випадку не нав"язую ніякої думки. я наголошую на тому що я питаю про те що мене цікавить.

MARTINI
    Дитсадок закривається , веселих свят

замість відповіді тема закрита. веселих свят об"єктивні ви наші :)

прав тот кто имеет больше прав.

• Подобається Подобається x 5
  13. egoistka

egoistka Well-Known Member

Відповідь: отримана відповідь на запитання!

Так, шановний, у нас так і в державі. Звідки ж ми зможемо нормально жити, якщо ніхто не хоче мінятися, зато всі чекають щоб змінились наші можновладці.
    Додано через 2 хвилини
    По-моєму автор теми "запитання", сказав, що можна закрити тільки питання стосовно релігії... а не всю тему... А адміну не було що відповісти, ось він і показав де чиє місце.

14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Малятко.
    Я не буду цитувати Біблію/Коран. Скажу своїми словами (біблійно то б м'якше виглядало)...
    Нє! ТАКи, цитатою. З пісні...

Заколєбал ти... (с)

Що повинно означати: шануйте час і увагу форумлян. Зі списку створених Вами топіків, не знайшов жодної цікавої теми.

15. egoistka

На смак і колір, як відомо.... товарищів нема...
    наскільки я могла помітити ваші ТОПОВІ теми...то теж жодної цікавої просто не знайшла... чи вам цікаво писати, чим пахне чи грати в гру три слова де виходить відверто БРЕД?... а тут людина принаймні оживила ваш форум, хочаб тим, що має думку відмінну від думок більшості тут.

Додано через 1 хвилину
    а це взагалі можна розцінювати як відверте хамство!

• Подобається Подобається x 4
  16. Bear

Bear Well-Known Member

Шановний пан malyatko, я хочу повернутися до попередньо створеної вами теми.
    Зараз я передивився теми в яких ви брали участь. Тільки в одній з тем цитат з Біблії було забагато, причому, не по темі. Так, то була ваша тема, але цитати призначалися не для Вас і були офтопом, за що я і вибачився, і гадав, що ми порозумілися. Якщо то мої дописи в тій темі спрвокували Вас до створення попередньої теми, то вибачте мені ще раз, я, дійсно, шкодую, що так вийшло. Сподіваюсь адміни чи модератори перенесуть офтоп, або видалять його...

17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Парадокс , але форум пропагує себе львівським ... але про Львів тут пишуть тільки журналісти Львівської Ґазети.
    Особисто мені , куди б цікавіше було читати теми про Місто.

18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Там є зрозуміло підписана тема! Хочеш - грай, а хочеш - куй...
    Тема "запитання" вкрала купу часу. І якщо АДМІНІСТРАТОР її закрив - все! Продовження може бути або в ПП, або запостити прощальну фразу.
    Я ТАК розумію.

Якщо не знаєте тексту - прогугліть. Пісня, як на мене, абсолютно пофігістична. :) Все решта - на смак читача.

Додано через 1 хвилину
    Хто Вам заважає ЦІКАВО написати, щоб цікаво читати?

19. egoistka

Якого часу? на мою думку відповіді на форумі робляться добровільно?... не хотіли гаяти час... не ходіть туди і не дописуйте

20. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

egoistka
    Це безплатний сервіс. Інше діло платні - там вже можна вимагати поваги до себе, скаржитися на дії модераторів ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)