запитання!!!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем malyatko, 24 гру 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Відповідь: запитання!!!

я особисто не претендую на звання генія

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

бан був тимчасовий.....
    до того часу, коли юзер визнав свої помилки, які порушували правила форуму....

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

http://www.aska-life.com.ua/people/Dzhordano_Bruno1185573.html

тобто "суспілну думку" зосередили в руках одного дописувача ;)

Дійсно, типові форумні трюки були відомі ще в середньовіччі ;)

і тут відразу видно - досвідчений чоловік. Нащо намарно сперечатися з модераторами?

справа "тліла" в "приватах"

і тут - модератори з ним погодилися!

то був довічний бан!
    Але власне довічні бан-листи дають невмирущу славу!

4. duncan

прагнеш такої слави?... [​IMG]

писи. бачиш, до чого призводить суперечка з адміністрацією та модераторами.... [​IMG]

5. afterstep

натякаєш, що прийде час і спалахнуть багаття?

6. duncan

я ні на що не натякаю....
    я "добрий" модератор..... [​IMG]

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Кожен веде дискусію відповідно до власних переконань, виховання, моральних принципів. Хтось вважає за необхідне цікавитися чужим чи ділитися власним досвідом інтимних стосунків або сексуальних збочень. Для когось це неприпустимо, натомість вважає за необхідне нагадати таким людям Святе Письмо. І одні і інші мають повне право поводитися так, якщо це не переходить межі пристойності, не вступає в конфлікт з правилами і традиціями форуму чи законодавством. Я не погоджуся із Вами, що таке явище дуже поширене на форумі, але дійсно таке часом буває. На форумі дуже багато людей, а люди, як відомо, дуже різні, кожен є окремою, унікальною особистістю, тому не варто сподіватися, що тут всі такі, як Ви чи такі, як я.
    не цікаво - н е ч и т а й т е
    де і хто на Вас наплював?
    Вам доведеться згадати приклади, бо я за 4-річну історію форуму не пригадую жодного такого випадку

• Подобається Подобається x 5
  8. afterstep

от-от, малята! "за базар ...."
    Тепер, під цілком реальною загрозою бану - вам доведеться перелопатити всі гілки, де ви дописували - і таки знайти ті погрози... :)
    І горе вам, якщо то будуть не погрози, а жарти! :)
    Спосіб ідентифікації жартів - несуттєво, що містится в реченні, якщо речення закінчується смайликом - ":)" - то був жарт!

9. MARTINI

Та ні, "за базар атвєтіть" я не вимагаю, і тим більше не під загрозою бану :)

просто якшо "рєальний пацан" не хоче в очах "братви" виглядати "балаболам", то сам без всякого примусу "обоснує", нє? :)

10. afterstep

гм... жаль... таки з загрозою бану - воно було б більш інтригуюче....
    не певен, що "малятко" посилатиметься на цю гілку - але для попереднього ознайомлення рекомендую вам пролистати "подружня зрада за згодою партнера" - вельми цікавий розвиток дискусії там був.

11. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Та не переймайтесь так:) . Біблія це дзеркало нашої душі. Я, наприклад, знайшла там цілу купу відповідей на ті питання, які мордували мене все життя. І те, що дехто з форумчан використовує в своїх дописах цитати з Біблії, не є показником їх "небажання", чи "невміння" висловлювати свою думку...Навіщо придумувати велосипед заново? Не всі мають дар риторики, і не всі можуть викласти на папері( пардон, в форумі) циклічно і поступово свою думку.:)
    Ми ж користуємося висловлюваннями античних народів (хоча деколи навіть не усвідомлюємо, що це їх авторство), і нічо..Живі...:ninja:
    P.S А ви почитайте Біблію...Тільки коли душа покличе. Насильно не треба. Ось тоді і зрозумієте...:)

• Подобається Подобається x 2
  12. malyatko

malyatko Well-Known Member

що ви розумієте під сексуальними звихненнями:?, для вс секс то тільки одна поза під ковдрою.?

п.с. вибачте за грубість..

Додано через 35 секунд
    вибачте, але це дурість.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Навіть невинне запитання дружині,чи вона не проти,щоб я переспав з іншою.

14. malyatko

наплював було образно..але суть від того не міняється..на ЛФ досить часто видно таку тенденцію що приходить людина, наприклад я..і висловлюю свою думку яка суперечить думці адмінів і старожилів - і тут починається саме цікаве...
    як мег дописала що таки так..тут думка повинна бути така як в маси і ніяк не інакша, маса в свою чергу будується на думці адмінів...

вибачте але то трохи неправильно.
    це не перший форум прочитаний мною і не перше інтернет спілкування..але я ніде раніше не бачив вищезгаданої поведінки...тому й почав цю тему..адже для мене це було трохи дико..чому так..чому в інших форумах люди можуть висловити свою думку..чому люди можууть мати думку відмінну від думки основи форуму..а тут ні..тому й запитав..

Додано через 1 хвилину
    перепрошую я нікому нічого не винен..я навів приклад той який памятав якщо вам він не підходить з якихось міркувань то вибачайте але знову перечитувати теми не буду..я згодний що той приклад може не зовсім яскравий але іншого приводити не буду...

15. MARTINI

Ну Ви краще б не так образно висловлювалися, а конкретніше якось. Бо Ви звинувачуєте форум, адміністрацію, кажете, що тут так погано, а жодного прикладу цьому нема. Та й які можуть бути приклади? Ви прийшли на форум, маєте уже понад 200 дописів, понад 120 карми, жодного штрафного очка чи навіть попередження і при цьому звинувачуєте форумлян і мене у тому, що тут Вас якось утискають. Ви побачили на форумі думку відмінну від своєї і підняли хай, що всі, крім Вас, якісь неправильні, злі і недобрі, та ще й релігійно-стурбовані. Ну не смішно? :)

16. malyatko

смішний ваш допис адже я далеко не про свлої теми чи дописи..чому ви не відповіли хоча б за лесбійську тему..хоча це поганий приклад...але коли іншого не навожу то хоть той...я не звинувачував вас в тому що МЕНЕ устискають...читайте уважніше ніж публічно принижувати...
    а на рахунок останнього речення взагалі смішно...тому що те що на форумі існують інші думки це зрозуміло..як би так не було я б не цікавився чужою думкою...
    п.с. хочете повозити по столі мордою:? чи хочете підняти славу форуму тим що одну вискочку втихомирите:?

17. EntOther

EntOther Well-Known Member

Шось вчора Мартіні та Левандівка були не в настрої..Мого допису не зрозуміли, сприйняли серйозно, а не як жарт:sad: ..
    Ой шо ж поробиш тим адмінам - вони вищі, проти них не підеш як не як..)

18. MARTINI

при чому тут адміни? кнопки + і - є у всіх дописувачів форуму. Допис Ваш я всерйоз не сприйняв, мені саме Ваш гумор не сподобався

19. MARTINI

Пане Малятко, Ви могли б висловлюватися конкретніше? Що я маю відповісти за лесбійський досвід? У мене його нема і гілку цю я не читаю. Щойно витратив час, переглянув першу і дві останніх сторінки цієї теми. Не знайшов жодного натяку на утиски з боку адміністрації, нема видалених дописів, нікого ні за що не покарано. Про що Ви говорите? Можете конкретно написати, що Вам не подобається у форумі? То ж не я Вас опускаю, то Ви самі себе виставляєте в поганому світлі, пишучи такі нісенітниці. А мені за дєржаву обідно :) , тому, може, десь різкувато відповідаю , вибачте, якщо чимось образив Вашу персону. Просто витрачено уйму часу на порожні балачки, не зрозуміло, навколо чого, власне сперечаємося бо на трьох сторінках цієї гілки так і не визначено конкретного предмету дискусії

• Подобається Подобається x 3
  20. coolzak

coolzak Well-Known Member

в житті є дві головні лінії поведінки коли щось не получається
    -я роблю все правильно але к..... не розуміють мене гарного і тому все не виходить
    -якщо в мене щось не виходить то я щось не так роблю і треба знайти що

• Подобається Подобається x 4
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)