запитання!!!

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем malyatko, 24 гру 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Redhotchilly

Redhotchilly Well-Known Member

Відповідь: запитання!!!

при чому тут ваша думка??? хіба я сперечаюсь, шо думка кожного має право на існування?

але аргументи на релігійні теми повинні опиратись на відповідні джерела інформації, такі як Біблія, Коран.

2. malyatko

malyatko Well-Known Member

а я зустрів не одну... а та "одна" чесно кажучи в якомусь розумінні "дістала"

як написав що не памятаю..останнє де зустрічав то була про лесбійок..при чому у гілці "про це" про що ж там писати:? про тримання за ручку..як на мене тут все-таки трохи дорослі люди, а часом навіть дорослі..то тема про лесбійок у гілці про це як на мене дуже природньо вписується..тим пааче що тема про геїв чомусь не викликала обурення :)

п.с. тема про лесбійок трохи невдалий приклад так як модератора ніхто не підтримав..

3. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Не можу сказати що я релігійна людина, і тим більше щось/когось цитую, але мені якось не заважає те що люди наводять цитати. Зрештою це є теж чиясь думка, яку цікаво прочитати. Те що я з цією думкою не погоджуюсь, чи вона не є для мене авторитетною ще не означає що мені не цікаво подивитись на питання з іншої точки зору чи через чиєсь світосприйняття.
    Та й цитують не тому що немає власної думки, а тому що цитата допомагає гарно висловити те, що людина думає. Скажімо навіщо заново винаходити велосипед, коли хтось вже влучно висловив те, з чим погоджуєшся ;)
    На рахунок бану... наскільки я помічала банять не за думки, а за хамство (тобто спосіб їх вияву).

• Подобається Подобається x 8
  4. malyatko

в тому то й справа що вони повинні бути у релігійних темах...а не в темах про зраду..чи секс..якщо б я сперечався про похоодження чи існування бога чи про справедливість релігійних канонів чи їх придатність до життя..то я б напевно і не заперечував , а якщо я створюю тему далеку від релігійності а мені відписують все як біблія каже..я думаю це трохи не доречно...

5. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Та не про релігійні теми автор говорить.

• Подобається Подобається x 2
  6. Redhotchilly

зрозумійте, що люди є різні.
    Деякі люди навіть живуть згідно 10 заповідей Божих.

Якшо ви не спраймаєте таких відповідей- ігноруйте.
    Кожен відповідає, як вважає правильно на його/її думку.

7. malyatko

повторюсь але вибачайте:
    якщо б мене цікавила думка церкви на моє питання до прикладу :в якій позі можна отримати більше задоволення:
    я б запитав це у священнослужителів чи перечитав би купу книжок релігійних на цю тему..
    але якщо я хочу знати думку людей то я таки хочу знати думку ЛЮДЕЙ...

адже як я сказав вищеякщо для тих людей хто постійно цитує біблію вона є аж таким авторитетом що на всі запитання в ній можна знайти відповіді то чому ж ті люди самі ж грішать:?? я думаю що ні в кого не виникає заперечень що тут святих людей немає...які без гріха...

• Подобається Подобається x 1
  8. egoistka

egoistka Well-Known Member

Скоріш за все Вам, шановний malyatko напевно можна порадити тільки одне: коли створюєте тему, відразу робити допис:" Що каже релігія з цього приводу мене не цікавить" бо таке враження, що тут люди не всі зрозуміли ЩО САМЕ ви мали на у вазі... виходить спілкування типу:" Я тобі про Івана, а ти мені про Балвана"

9. Redhotchilly

читайте "Камасутру" :)

• Подобається Подобається x 4
  10. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

1. кожен може писати на свій розсуд і користуватися цитатами звідки завгодно. Нічого ненормального немає ні в тому, що хтось цитує Біблію, ні в тому, що комусь це не подобається. Стосовно того, що "завідомо правильна цитата з Біблії" вам не допоможе, так може допоможе комусь іншому, хто буде читати дискусію.
    2. незрозуміло, про які теми ідеться. Банять, на скільки мені видно, за спам, попередження дають в темах політики, ua-ru і т.д. (Якщо ж ви маєте на увазі інший розділ, то ЛФ не найкраще місце "про це" поговорити, імхо)
    вам подобається будь-яка відповідь, крім тої, що пов'язана з релігією? Не варто бути таким категоричним. Мудрі і не дуже думки не залежать від цитат.

11. malyatko

та..зроблю у себе такий підпис замість свого ...

Ви ж прекрасно зрозуміли ЩО я мав на увазі..

Додано через 2 хвилини
    а навіщо тоді було створювати і тим паче її так називати..ви ж не будете заперечувати що назва гілки не є двозначною...

а у львові нема сексу:? ги.иииииииииииииииииииииииии
    чи у львові секс є але про нього не гворять:?

..смішно..терка буду знати....

• Подобається Подобається x 3
  12. coolzak

coolzak Well-Known Member

хочим ми це чи ні але наші моральні норми повністю чи може в декого і не зовсім базують на релігії.віра це не просто абстрактні відірвані від життя історії з біблії,це призма через яку ми сприймаємо життя і оцінюємо вчинки свої і оточуючих.тому люди і посилаються на біблію чи коран чи що в них там для пояснення власної точки зору на задане питання.

13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Секс і сексуальні звихнення то є різні речі.ІМХО.

14. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

а як ви думаєте?

я багато почитала в тій темі, перед тим, як зробити допис, і не дивуюся жодним думкам, і далеко не всі розділяю, і не переймає мене релігійне забарвлення. Тільки я не підозрюю нікого в лицемірстві, бо не маю на це жодних підстав.

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

кожен пише так, як вважає за потрібне....
    я ніколи дослівно не цитую Біблію....
    пишу тільки те, що думаю і вважаю правильним....
    якщо мені щось не подобається, з имось не погоджуюся -- теж так прямо і пишу....

Біблія мені подобається...
    бо скільки б різні люди не уявляли би себе пупом землі, надзвичайно розумними (бо кілька людей так їм сказали), все одно навіть одну соту частину мудрості, яка є в Біблії, вони не напишуть, не придумають за ціле своє життя...

• Подобається Подобається x 7
  16. Redhotchilly

шановний, все вже давно було написано до нас :)ми можемо лише цитувати)))

17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

будь-який форум в неті - є лише цитуванням того, що було написано до нас....

• Подобається Подобається x 3
  18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Аха, Джордано Бруно те ж це говорили ... не нагадаєте, до якого конценсусу вони дійшли ?

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Джордано Бруно припустився однієї незначної помилки - його думка не співпала з думкою адмінів. Тому - довічний бан ;)

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

я розумію, вам це заважає....воно мучить Ваше сумління...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)