Відповідь: запитаня для чоловіків Нє, воно то файно виглядають такі босоніжки, але я себе такими нестійкими мучити не буду. Ось мої приблизно літні. Тут таки нога якось кріпиться. А ось такі одні з моїх осіннє-зимово-весняних. Всі вони виключно для церкви і для забав. А ось такі суто для роботи відповідно сезону. А кросівки ще й для спорту часом. А ось такі маю, щоби на пляж поскакати. А зимових майже не маю. Бо зими в нас нема, як такої. Всю в мештах переходжуємо. Ну і що, скажете, що не виглядаю жіночо в такому взутті? Всьому своє місце. Уявляю, як би то я за прилавком скакала перед покупцями в трьох верхніх.:D:D:D:D:D:D
Відповідь: запитаня для чоловіків А я без високих підборів себе невпевненно почуваю, не комфортно мені. Ось коли одягаю свою улюблену шпильку -тоді я королева.!Звичайно, є в мене і без підборів взуття, і знаю я коли його вдягати...та всеж перевагую надаю високим каблукам.І моєму коханому подобається..а може через те, що я проти нього малявка?
Відповідь: запитаня для чоловіків Так так..Малявка!Це його сім"я там мене називає, або ще МАЛА P/S "цитата виділеного" не працює..