Відповідь: запитаня для чоловіків офіційно прошу вибачення!... суперові черевики!... егоїстко, якщо всі будуть ходити суто у таких ... туфельках, то вони втратять свою привабливість.... моя дружина....
Відповідь: запитаня для чоловіків а я не розумію, як можна ходити в таких босоніжках. викотитись із авта та вальяжно процокотіти до пункту призначення - так. але ходити... і потім, не куплю я собі таке. естетичні принципи не дозволяють. якщо цокотіти, то вже таким:
Відповідь: запитаня для чоловіків Краще вже тоді ласти придбати, опори в ногах набагато більше в разі потреби і на бруківці не буде слизько...
Відповідь: запитаня для чоловіків Ні , зовсім не так. Всьому свій час і своє місце. Йти на прогулянку , або шопінґ - в звичайному зручному одязі.На вечірку - в іншому , на роботу - ще в іншому. А от коли вбирають дорогу шубу , високі обцаси і йдуть на базар - то тоді це виглядає дико.
Відповідь: запитаня для чоловіків А я на роботу ходжу в кросівках або мештах на низькім каблуці, а он до церкви то вже одягаю на каблучку. Ось такі, скажімо
Відповідь: запитаня для чоловіків Колись в інститутські часи була у мене одна пара мештів на 2-сантиметровій платформі і таааких каблучищах! На диво зручні - можна було бігати, як у тапочках . Протерла аж до дір! Але поєднання високого каблука і комфорту така рідкість! Зараз люблю взуття із середнім каблуком і стійкою колодкою. Зовсім без каблуків збиваю п"ятки, та й сильно вже контрастую зі своїм чоловіком. (1.60 моїх проти 1.92 його) Виглядає, ніби мене під пахвою носять.
Відповідь: запитаня для чоловіків я любила взуття на підборах, коли вчилась в училищі. як дорвалась до мрії дитинства (поцокати підборчиками), так тільки таке взуття й купувала (випрошувала в батьків). у мене тоді хіба кроссівки не на підборі були. :D а потім поступово "перегоріла". тепер не визнаю взагалі (за рідкими виключеннями). дякувати, своїм зростом задоволена, вищою бути не хочу.
Відповідь: запитаня для чоловіків Брехня... Сьогодні спеціально подивилась на дівчат довкола. Лише одна або дві були одягнені в босоніжки-вбивці, а решта все бігли на роботу в шльопцях на низькому. Залицяльники дивились на спіднички які легко гойдались на сідничках у жіночок. Ну бо як таку красу не зауважити:radist:
Відповідь: запитаня для чоловіків пропали зайві залицяльники. а один, найважливіший, залишився! так і ходить за мною, так і ходить! :D прямо жити без мене не може!
Відповідь: запитаня для чоловіків А хіба приємно знати, що тебе люблять лише через підбори?.. Мені було б неприємно..
Відповідь: запитаня для чоловіків Нірванко!!!, чому ж лише через підбори???? невже , якщо є чоловік, який безтями любить тебе, не можна вдягнутися і виглядати якнайгарніше!!!??? і якщо любить, то любить і без наявності підборів, косметики,...і одягу взагалі.... Але, на мою думку, чоловіки все ж таки люблять, коли його жінка виглядає найгарнішою... і я не вірю жодному представнику "сильної" статі, які тут висловились на користь кедів і гріндерсів!!
Відповідь: запитаня для чоловіків Ну незнаю, я страшенно люблю підбори...чим вищі тим краще А ле в них хожу тільки тоді коли вибираюся в люди...а так тільки на низенькому. Адже з мацьопою і на підборах - це самовбивство Підбори люблю через те, що в них ніжки якось виглядають набагато стрункіші і привабливіші (хоча в мене і так довгі ноги). Але підбори додають свою ізюминку. Хіба не так?
Відповідь: запитаня для чоловіків Та не про це мова. Мова йшла про те, що Muchaco сказав, що в mamatu пропали залицяльники відколи вона перестала ходити на підборах. А я сказала, що якщо ми комусь подобаємось лише на підборах, а без них - ні, то це хіба приємно? Приємно знати, що подобаєшся не ти, а підбори? (ми там.. мініспідниця, макіяж і т.д..). Коли іду в міні по вулиці в босоніжках на платформі, то хлопці озираються.. Може когось би це тішило, але мені неприємно. Бо вони в мені бачуть не жінку, а тіло. Приємно, коли чоловікові друзі кажуть йому "яка в тебе цікава (розумна, приємна) дружина". Неприємно, коли "о, в неї така ... ". Тепер розумієте про що я?
Відповідь: запитаня для чоловіків Я вдягну високі обцаси на побачення, в дорогий ресторан, на концерт, на забаву. На роботу якщо я вдягну взуття з обцасами, то це буде маленький каблучок або танкетка і взуття буде зручне. Або взую щось симпатичне на низькому каблуці. В магазин взагалі потусую в старих шльохпанцях або кедах, або кросовках. Кросовки я так само можу взути на роботу, якщо мені на ногах прийдеться провести весь день. Але мучити себе, бо чоловікам подобаються жінки на обцасах - ні, дякую, я себе занадто люблю, щоб так мучити.
Відповідь: запитаня для чоловіків Особисто я, коли вдягаю коротеньку спідничку, і високі підбори, то в першу чергу я це роблю для себе, а не для когось. Подобається, будь-ласка дивіться, але я знаю що середина в мене набагато гарніша ніж ззовні.
Відповідь: запитаня для чоловіків +100 Маріє.погоджуюся зі всім.от я наприклад можу одягнути високі обцаси на якусь забаву,але потім зо 2 дні після того мучуся,бо мене нозі болять..ну не можу я їх носити нині вирішила зробити експеримент на свою дурну голову- одягла шльопки на досить високій платформі(дуже елегантні),дуже зручні,але в них при всій їхній зручності особливо довго не проходиш-ноги втомлюються.вдягла їх,хоча знала,що день в мене буде насичений і ходити я буду ой як багато.який результат маємо ввечері- підвернута нога і дикий біль.а от якби взяла кросівки чи кеди- зараз би сиділа без болю в ногах. тому ОДНОЗНАЧНО - обцаси існують для а) святкових подій,повсякденне взуття- максимально зручне і комфортне б) пань,які не льотають,як божевільні,по всьому Львову,бо мають купу справ,а сидять в офісі і манікюри роблять(сорі,якщо когось образила) в)тих,хто має свою машину ,а не пересуваєцця громадським транспортом(угу,а ви пробували стояти годину в заторі в переповненій маршрутці на одній нозі і на височенних обцасах??а я пробувала,вам не раджу)
Відповідь: запитаня для чоловіків Іспанко! Коли за кермом чоловік - так. А якщо жінка сама керує - перевдягається у тапки без підборів. У деяких "жіночих" моделей машинок є спеціальний "бардачок" для змінного взуття.
Відповідь: запитаня для чоловіків Борисе, мені по барабану в чому машину вести, у взутті на високих підборах чи в чомусь дуже зручному. Після церкви як додому їду (до церкви мені 160 км пиляти туди, а потім назад), то може ліва нога в незручному взутті затерпати. Але це не трагічно, бо в мене авто з автоматичною коробкою передач, ліва нога завжди відпочиває.