запитаня для чоловіків:)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем egoistka, 16 тра 2008.

1. mavka

mavka Well-Known Member

Відповідь: запитаня для чоловіків:)

хода й постава у жінки в кедах відрізнятиметься від ходи та постави на шпильці.
    чоловіки це зауважують навіть з напівзаплющеними очима. :)
    це відомо , звичайно ж Егоїстці. :)
    але пожартувати з опитуванням й переконатися лишній раз в тому, що жінки - різні , є й такі, як я, наприклад, що кеди вдягнуть на 5 хв хіба за якийсь неймовірний приз ( без обцасів у мене взагалі порушується рівновага :) :) :) ) - часом можна.... наступне в тому ряді "Коли Ви останній раз виводили жінку в світ ?" :) або " Чи маєте ви секрети один від одного ?" або.... ? :)

• Подобається Подобається x 9
  2. Галинка

Галинка Well-Known Member

Це на недільній Службі Божій, а в будні - 30хв.:)

3. mamatu

mamatu Well-Known Member

нащо ж паритись. для літа є такий варіант:

• Подобається Подобається x 16
  4. egoistka

egoistka Well-Known Member

не розумію, як такі літні босоніжки можна проміняти на те що в 83 дописі...:sad:

Додано через 6 хвилин
    обгрунтуйте, шановна Іспанка.

• Подобається Подобається x 1
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я ніколи не розуміла і мабуть мені не дано зрозуміти як таке щось можна взагалі носити.. Для мене здоров'я і самопочуття в 100 разів важливіше за зовнішній вигляд.
    І ще не розумію як взимку можна ходити з голою поясницею!! Кому потрібна та хвора краса?..

• Подобається Подобається x 7
  6. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

угу..а потім ходити в 30 років з варикозом...під дулом пістолета такі не буду носити щодня - вмирати кожного вечора від того,що мене ДИКО болять ноги???е ні,краще я натягну такі, як в Мамату,або такі як вчора собі купила(сфоткаю і виставлю) і буду мати в носі,модно то чи не модно і подобається комусь чи не подобається
    матьорі шкари:crazy::crazy:

• Подобається Подобається x 6
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А для зими гади - це просто суперове взуття! І тепло, і не парять, і не промокають, і в маршрутці ніхто ноги не вітовче, і можна копнути когось кудись, якщо пристане до тебе серед нічки на безлюдній вулиці ;)

Додано через 53 секунди
    :y: :y: :y: Прикольні, я таких ще не бачила.

• Подобається Подобається x 4
  8. egoistka

просто нема слів... куди світ котиться... врешті решт запитання було для чоловіків..хай вони і розсудять... а я все таки вважаю, що жінка має завжди бути ЖІНКОЮ... а не Трактором в "гадах " :sad: :sad: :sad:

• Подобається Подобається x 2
  9. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

а що ви вкладаєте в "бути ЖІНКОЮ" , цей стан визначчається суто одягом чи взуттям? Бо взагалі то "дєвушкі бивают разние" (с)
    А так за моїми спостереженнями можна і в модному одязі і на шпільках виглядати як, пардон, суцільне непорозуміння, а можна і в спортивному досить жіночно. Основне тут пластика і вміння себе подати, ІМХО.

• Подобається Подобається x 6
  10. egoistka

В житті не бачила жодної жінки яка в гадах виглядала жіночною...

11. консультант

консультант Дуже важлива персона

Жінка повинна бути завжди в формі. Якщо їй під силу варити їсти, колоти дрова, носити воду, мішати бетонний розчин і має добре поставлений удар - з такою мені ніде не страшно, я впевнений і спокійний за завтрішній день.

• Подобається Подобається x 4
  12. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

а я бачила - :) гра на контрасті - гади додаткову підкреслювали дуже беззахиссний і милий вираз обличчя :)
    Зате бачила досить багато жінок які в таких літніх босоніжках виглядали як на милицях (в такому ще ходити треба вміти).

• Подобається Подобається x 7
  13. консультант

Давайте трохи питань для чоловіків, бо я вже не витримую...

14. egoistka

вибачайте, а що в той час будете робити ви? Жінка створена для кохання... а для тяжкої праці в нас є "так звана" сильна половина людства.

15. консультант

Буду думати і пробувати де заробити гроші.

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну я чоловік, ну і шо?!
    Однозначно: мамату, та ще й в таких кульних гадах - зе бест!
    А ті парафінові барбі а-ля "меня не трож, а то рассиплюсь на набор шмотак і дараґую касмєтічьку..." примелькалися вже - ними у Львові хоч граблю гати.

• Подобається Подобається x 13
  17. Patrick

Patrick Well-Known Member

Я Вам відповім , як чоловік.
    Взуття Мамату-це взуття жінки на кожний день.Навіть якщо Ви прaцюєте в офісі , Ви в них можете йти на роботу , а там перезутися в "бізнесові" мешти.Поєднання "гадів" і ділового костюму вже прижилося і сприймається нормально. Про зручність , кульність , etc вже написали переді мною.
    Ваші босонжки - це взуття на вечір.Незнаю , як хто , але моя жінка вбираючи такі босоножки , бере з собою запасні зручні капці , щоб потім перезутися.І кожний раз хоче щоб я її в таких босоножках підвіз автом під самі двері, бо її через паркінг незручно йти.

Що до сексуальності і привабливості дівчат -то для мене більше є привабливі дівчата ,які на перший погляд виглядають "сіренькі" ( в джінсах , військових куртках , КЕДАХ -наприклад) ,але коли придивитися , то тоді відкривається її натуральна краса . Ніж розмальована "криклива" барбі , після знайомлення з якою ближче ,починаєш думати -"где маї вєщі , пара дєлать тапачкі".

• Подобається Подобається x 10
  18. консультант

В більшості випадків, чим привабливіша ззовні, тим відштовхуюча зсередини. Гармонія зовнішнього і внутрішнього в більшості буває лише в чоловіків.

19. egoistka

Чому ви думаєте, що якщо жінка на підборах , то це обов"язково якась тупа, розмальована і криклива барбі? А всі нормальні некрикливі, нерозмальовані, і розумні жінки ходять в гадах? я так розумію?

Додано через 40 секунд
    як ми себе любимо...:)

20. консультант

Так, щоб всі думали, що вона нерозумна.

Чому себе...? Нас жінки повинні любити, вони ж створені з нашого ребра для нас, щоб не було скучно по житті...:)

а де твій аватар? :)