Відповідь: запитаня для чоловіків Больше всего нравятся на высоких каблуках или в ботфортах. Если ноги красивые и походка ровная - просто бомба Хотя если честно - не принципиально.
Відповідь: запитаня для чоловіків А якщо кохана жінка взується у звичайні черевички, без каблука чи з мінімальним, чи у кросівки... Вона стане менш привабливою?
Відповідь: запитаня для чоловіків Нет конечно Срабатывает "закон преимущества и превосходства любимой над остальными женщинами", адназначна
Відповідь: запитаня для чоловіків У що б жінка не була вдягнута та взута, вона все-рівно чарівна та прекрасна, бо вона - ЖІНКА.
Відповідь: запитаня для чоловіків мій чоловік теж каже, що йому, хоч би я у простирадло замоталася, він знає, що під ним... але коли вибирає мені одяг чи взуття, то намагається, що б було щось елегантне... може то тому, що коли я в спортивному одязі, то виглядаю набагато молодшою
Відповідь: запитаня для чоловіків згадалась суперечка в ЖЖ про те, що ботфорти носять тіко нереалізовані і самотні кубітки...
Відповідь: запитаня для чоловіків Егоїстко, ну що Вам все не йметься? Та всі ці види взуття раз існують, то всі вони годяться для взування. Що Ви хотіли почути від чоловіків? Що подобається, як жінки на високих підборах ходять? Та певно, що подобається! Вони на них що, ходять? І мені подобається. А кому не подобається? Та то гарно, елегантно. Але все має своє місце. На забаву краще йти в такому взутті, до церкви. Ще на якісь урочистості. Хто про то сперечається? Але взуття на високих підборах НЕ ДЛЯ ПОВСЯКДЕННОГО ужитку!!! І не для довгих піших переходів. Хто так не думає, то задумається років через 20, коли вилізуть вени, як ковбаси. Але буде пізно. Я Вам то говорю не з теорії, а з практики. Жаль що наші молоді жіночки і дівчата про то не задумують. А в 40-50 років тоді ходять з такими страшними ногами, що й не віриш, шо вона колись в молодості скакала на каблучках. А про кеди треба було просто помовчати, а не критикувати дівчат. Там добрий мах дороги було від Данила до тої кав"ярні чалапати по львівській друківці. Тому вони взулися попрактичніше. В кеди! Ви їх не вдягнете, я не вдягну, бо застара, а вони вдягнули. То їхня справа. Я про шкідливість тих самих кедів свою думку вже говорила. Але, якби вибирати між кедами і мештами на високих підборах, то я би вибрала кеди. Бо змучити ноги би не хотіла. Але якби справді прийшла тоді на ту форумівку, то би прийшла в шкіряних кросівках.Щоби і зручно, і не зимно, і до джинсів. От така моя думка. Додано через 1 хвилину А в Америці - повії.
Відповідь: запитаня для чоловіків Я тут надибав... Туфли на каблуках помогут охотнице поймать мужчину Высокие каблуки зрительно удлиняют ноги. А длинные - это красиво и сексуально. Стало быть, женщина на шпильках выглядит более привлекательно. В первую очередь для мужчин - они же главные ценители. Железная, казалось бы, логика, не требующая никаких дополнительных подтверждений. Тем не менее ученые озадачили себя каверзными вопросами. Насколько длинны должны быть ноги, чтобы казаться красивыми? Каков верхний предел, за которым нижние женские конечности вызывают уже не восхищение, а недоумение? Измерениями занялись исследователи под руководством профессора психологии из Университета Вроцлава в Польше. Ученые показывали мужчинам по четыре карточки одних и тех же женщин в полный рост. На первых снимках дамы имели "свои", прямо скажем, средненькие ножки. Ну чем Бог наградил. Остальные изображения были обработаны на компьютере: ноги сначала удлинили на 5 процентов, потом на 10 и, наконец, на 15. О последних обычно говорят: "От ушей растут". И якобы восхищаются. На самом же деле добровольцы вожделенно оценили "добавки" лишь в 5 и 10 процентов. А в 15 посчитали чрезмерными. Мол, что это за "паучьи лапки"? Некрасиво. Из чего исследователи сделали вывод: удлинение на 6 - 8 процентов заметно и стабильно вдохновляет. Средняя длина женских ног известна. Нормальные - примерно 55 процентов тела. Путем несложного подсчета определим: женщина будет приукрашена, если ее приподнять на высоту, равную где-то 4 - 5 процентам от роста. Скажем, для дамы в 170 сантиметров оптимальное возвышение (удлинение ног) составит около 7 сантиметров. Вот так, по сути играючи, мы узнали самую потребную для обольщения мужчин высоту шпилек! Женщины другого роста (не 170 сантиметров) могут определить ее самостоятельно. А блондинки посмотреть в составленной нами таблице. http://news.rin.ru/news///156192/
Відповідь: запитаня для чоловіків Звучит действительно многозначительно и вдохновляюще. Я бы даже сказал что для обеих полов
Відповідь: запитаня для чоловіків ТАК першоджерело - "Комсомолійська Правда". А в них це в крові... Багато обіцяти і вдохновлять...
Відповідь: запитаня для чоловіків на забаву згідний. але до церкви краще щоб шановні пані та панянки брали без обцісів - але я не кажу що кеди - якісь туфлі - просто щоб підчас піших шкандибань по церкві не відволікати всіх отим - клац-клац-клац-клац-хрусь-клац-клац-клац.