Відповідь: запитаня для чоловіків ТАК питання ж риторичне... Задавалося для втамування особистих питань Егоїстки. Нє? Як кажуть у Росії: кто о чём, а вшивый - о бане...
Відповідь: запитаня для чоловіків Взуття має бути підібране під місце, куди в ньому ідеш, під настрій, під одяг і під погоду. Особисто я не збираюсь мучитися, біжучи на шпильках по мокрій львівській бруківці, спізнюючись, допустимо, на пари. Так само, не піду в кедах, наприклад, до церкви (бо в мене їх нема) Всьому своє місце
Відповідь: запитаня для чоловіків Добре, вмовили, розкажу як я каблуки поломала. Раз ми з чоловiком пiшли до ресторану зустрiтись з друзями i поки ми їх чекали ми добряче посварились i вiн сказав що iде почекає на вулицю. Я за ним а його нема, втiк холєра. I шо робити? Треба бiгти за ним. То я на 10см каблуцярах (шпильках i при тому шльопках) так гнала за ним аж за мною курилось i в один момент каблук правий зломався (я чудом не впала i не зломала ногу) то я зняла каблуки i босяком погнала... догнала... потiм ледве ноги вiдмила. Ось така iсторiя про каблуки :D
Відповідь: запитаня для чоловіків bora опитування не створене тому що в мене забанена айпішка на форум ходжу через проксі, все дуже довго завантажується ..половина функцій не доступна..деколи щоб відкрити якусь тему потрібно по 2-3 рази відкривати вікно з цією темою. тому й не створене опитування levandivka нєєєєє Малявка мова була в принцип про взуття я ж написала, що вважається що воно підібране до стилю і ситуації відповідно дякую всім чоловікам що відповіли по темі.. хочеться почути інші думки
Відповідь: запитаня для чоловіків то у Вас ще привілейоване становище,я взагалі заходжуна Форум через один мені відомий спосіб,але не скажу який ,а то і той закриють
Відповідь: запитаня для чоловіків Torro +100 розсмішили, вибачте карму також не маю змогу додати.допис дуже сподобався
Відповідь: запитаня для чоловіків гм... може то забацати коректний проксі для роботи з цим форумом? який би заодно недолугі флешки пообрізав?
Відповідь: запитаня для чоловіків козуню! я обожнюю ваше почуття гумору!!! а шпильки я також називаю "взуття, щоб повисіти на чоловікові":D
Відповідь: запитаня для чоловіків ох, вас і зачепило...:p Додано через 6 хвилин тоді вважайте мене інфантильною. бо люблю одягатися/взуватися зручно, а це, відповідно, у класично-спортивному стилі. тобто по-молодіжному. якщо мені тридцятник, то що, у бабусю вже вбиратися? а взагалі я обожнюю стиль "мілітарі".
Відповідь: запитаня для чоловіків Дівчата, ви чого сюди пишете? Ви хіба не читали теми? Зараз мене змусять переносити ваші повідомлення, як оффтоп! (О, знову нафлудила. Егоїстка мені цього не пробачить! )
Відповідь: запитаня для чоловіків а що спільного між кедами і мілітарі?... ви би мали "гади" носити.... і щось я не бачив на ваших фото ні комуфляжа, ні "матроски"... гммммм.... цікаво, що ж такого мілітарного у вишиваночці...
Відповідь: запитаня для чоловіків А потім нові каблуки треба було купувати, а чоловік той самий залишився