Заметки бывшего дончанина

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ostrov_wolf, 28 жов 2011.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А чого ж Лазаренко втік за океан?
    Нам, офіцерам, по секретній лінії проводили політзанятія в 70-х про рівень бандитизму в СССР. Так ось з української злочинності лиш донецькі та донбаські банди конкурували з російськими в той час. Дніпропетровські їздили за "розборки" навіть в злочинне Підмосков'я.
    Так донецька братва казала й про Стуса.

2. Major

Major Active Member

Я не знаю какой Вы там галичанин, пока могу характеризовать наблюдательность, последовательность и некоторым образом, довольно молодой, а посему, не имеющий достаточного опыта, возраст.
    За примерами далеко ходить не нужно. Навскидку, три фамилии - Кендзьор, Мулява, Яворивський. Проявится интерес - найдёте валом самых крикливых националистов с заслугами от КПСС.
    Русскообиженный.
    А може, добродію, це Ви українозашуганий? З тих хлоп"ят, що носяться зі своїм українством, наче дурники з писаними торбами. Особисто мені, жодна мова не заважає, аби це не був "волапюк", або суржик.
    Маріуполь, це й справді Маріуполь. В цьому місті живуть стареньки , що потребують фізичної, моральної та фінансової допомоги. Ось і приходиться сидіти одним сідалом на двох стільцях.
    Такая вот обстановка на местности, русофобный Вы наш....

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невже ж Галахвастови вже постаріли? Швидко час плине. Так цирульня вже лиш для мажорів?
    Ви уявляєте, цей мажор був "киевлянином" з дозволу імперської Москви (по лімітній рознарядці), а тепер валять подібні "кому не лень".
    Цим мажорам мова "по барабану". Такі, якби в Дорошенка чи п'янички Хмеля заладився союз з турками, то вони б і на турецькій шпарили б добряче. Таких пристосуванців до ситуацій турки-османи називали ЯНИЧАРАМИ. Чи може він з Сухових, яким 1991 рік був шоком, з якого вони до цих пір не можуть оговтатися? Відкрийте, пане мажоре, свою кореневу історію.

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Втік, а не ліг у сиру землю із кулею у голові.

5. FourA

FourA Дуже важлива персона

Начну с самого начала.
    "В начале сотворил Бог небо и землю"....

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Повезло, бо я сам бачив місце, де вибухівка в районі Московського мосту його не дістала. Яма від вибуху для могили достатня там була. Якби ж Щербань чи Брагін теж вчасно дьору дали, то може були б і живі.

7. Ома

Ома Дуже важлива персона

Таких у нас цілі кладовища.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну тоді здаюся. Донбас переміг ... і без бразильців так званого "Шахтаря".

9. Major

Major Active Member

А Вам не здається, що Ви, дещо вільно, образливо і нахабно себе ведете?
    І що Вам дає право, звертатися до мене у такій формі, з образливими і надуманими порівняннями? То яка розумна людина, може після таких нічим не підтвержених випадів, розраховувати на толерантне з Вами спілкування, хай навіть при різних політичних поглядах?
    І з якого доброго дива, після усіх написаних Вами нісенітниць, я повинен у чомусь там звітуватись? Перед просякнутим "свідомістю" невіглаством?
    Обійдетесь....

10. Major

Major Active Member

А Вам не здається, що Ви, дещо вільно, образливо і нахабно себе ведете?
    І що Вам дає право, звертатися до мене у такій формі, з образливими і надуманими порівняннями? То яка розумна людина, може після таких нічим не підтвержених випадів, розраховувати на толерантне з Вами спілкування, хай навіть при різних політичних поглядах?
    І з якого доброго дива, після усіх написаних Вами нісенітниць, я повинен у чомусь там звітуватись? Перед просякнутим "свідомістю" невіглаством?
    Обійдетесь....

11. Major

Major Active Member

Прощу пробачення за дубльований пост. Ще не звик до системи. ....

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось так?
    Не здається, бо до таких потрібно ще нахабніше. Бо я українозашуганий, що в перекладі з Галахвастівського суржика - ПАТРІОТ, про суть якого ти навіть не здогадуєшся.

13. tanna

tanna Дуже важлива персона

Тобто звичайне хамство та відсутність вміння цивілізовано спілкуватись ви підняли до рівня патріотизму? :rolleyes: Прикольна суть.

14. Major

Major Active Member

Верно. Я пока с этим человеком, не желаю общаться. Тем более, что прячет свои свои хамство и невежество за сутью моего диалога с пользователем Duncan, который мне претензий не высказал и с которым я готов выяснить все т.с. "узкие" места с раскладом по соответствующим полкам....

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нещасна Ж. д Арк, її якась там Танна не навчила "цивілізовано спілкуватися" з англійцями. З вами, провідниками нав'язаної варварської культури на наших теренах інакше не можна. Великий Новгород, як і Київ, пробував цивілізовано умовити суздальців, але в результаті був варварськи знищений. Робіть самі висновки, чому ми не можемо стати в позу Чемберлена в його умовляннях Гітлера.

16. tanna

tanna Дуже важлива персона

Так ви вирішили з провідниками варварської культури теж вести себе по-варварськи? Тобто *мочить в сортирах* збираєтесь?

Вже зробила. :rolleyes:

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Розшифруйте цього "заслуженого радиста СССР". Пане, а вас немає "солоного цукру"?

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ні, будемо толерантно вмовляти Гітлерів не робити "каку" в Європі. ВИХОВАНЦІ КУЛЬТУРИ РАШЕН НЕ ЗНАЮТЬ ЦИВІЛІЗОВАНОЇ МОВИ. Вона для них, як "мертвому припарка".

19. Major

Major Active Member

Хай буде. Ще раз відповім. "Гречана бавовна" Вас не задоволить? І чому Ви ведете себе по хамськи, відносно незнайомої людини, абсолютно нічого про неї не знаючи? Хіба усім оцим, Ви не принижуєте як націю, усіх українців?
    Чи заробляєте собі таким чином дешевенький PR, як це зараз роблять дешеві та безталанні артисти?
    Якщо у Вас є якийсь план щодо того, аби вивести мене на дешеву свару і тим принизити, то не надійтеся, хай цей приорітет, залишається при Вас.
    До речі, я ще й "Заслуженный связист Украины". Ні одного, ні другого, дурням не давали.
    Також, погано знаєте історію, вільно трактуючи походження яничарів.
    І ще одне. Мені вже якось набігло вже 71 рік, на брудершафт я п"ю не з кожним, то-ж вільно "тикати" будете своїм батькам, чи як там у "свідомих" нахаб заведено....

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Все вірно, всі дурні пішли в "Герої України".

а де твій аватар? :)