а як щодо FRONTIER Gleam (GM03A(BK/BK)-450) або ASUS VENTO TA-891 (TA891-450) Middle Tower ???? Нормальні??? ---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ---------- То занадто дорого... Ліміт
IPS це звичайно круто, але дуже не реакційно.... хоча зараз найпоширеніший S-IPS... наче й має режим підвищеної реакції. але коштують такі дели поза 600 вічнозелених... хоча так... те саме що бмв 7-ку і ланоса... порівнювати S-IPS та TN-Film
Можна лише порадіти за вашу комп'ютерну_аскетичність. Пригадалась старезна реклама. "Бабуля 21-ий век на дворе". ---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 22:41 ---------- Поширеність і тип IPS матриці нічого спільного між собою не мають. Як і "підвищена" реакція. Якщо ви дизайнер тоді PVA чи IPS вам є сенс шукати. Для звичайного користувача ці всі приблуди потрібні як "рыбе_зонтик".
Та ні. Матриця IPS навпаки швидша у відображені кольору (технологічно). Ціна 22 дюймів була під 300 баксів і менше...
Всім привіт. Сподіваюсь що попала в тему. Маю проблеми з ноутом. Допоможіть порадою. Дисплей починає раптом інколи змінювати яскравість скачками. Зображення не зникає, а просто ледь поблимає і перестає. Не можу визначити від чого це залежить - ні від часу роботи з ним, ні від конкретної програми, ні від кута нахилу дисплея Занесла майстру, він блимання не помітив. Пробував перешити BIOS, не вдалося. Може хтось стикався з таким?
Угу - було таке... Якщо у вас старший ноутбук і на ньому немає позначки LED то швидше всього в ньому лампа підсвідки сіла і не витягує. При старті повинна засвідчуватися, а як прогріється - підгасає. Потім і зовсім гавкне. Якщо так - заміна лампи. Опишіть детальніше - сама картинка лишається на екрані незмінна - там де був колір червоний, наприклад, - не змінюється на інший колір (лише тускне). Так? Може бути інвертор - блок, шо керує яскравістю лампи... - до речі виставте яскравість на максимум - не повинно миготіти. Миготіти може тільки при включенні, коли електроніка намагається запалити лампу (коли та ще холодна)... ---------- Додано в 13:08 ---------- Попередній допис був написаний в 12:21 ---------- Можна взяти хоча б це
Саме так! Ноуту 6 років. Картинка незмінна, кольори незмінні, лише трохи тьмяніє і світліє і так декілька разів. А потім перестає. А чи можна виявити, що то саме лампа тестовими програмами? І що справді лампа в ноуті замінюється? І де це можна у Львові швидко і надійно зробити? ---------- Додано в 22:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:05 ---------- З яскравістю власне майстер щось там робив. Поставив мені якусь прогу, що регулює яскравість. Але то не допомогло - далі блимає.
толково з ноутами розбираються в сервісі на Стороженка. Номер 45 (кажись), там на першому поверсі самсунг, а вони на другому дешевше ніж в інших сервісах (юбіес, ноутбук-центр), дають гарантію і не затримують в мене відео "полетіло", так всі сервіси менше 1200 грн (було і більше) не казали (ноут НР) і на ремонт тиждень-два там зробили менш ніж за добу і на сотню дешевше і з гарантією зараз телефон знайду ---------- Додано в 22:22 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ---------- перепрошую, Олени Степанівни, 45 IT-Сервіс груп http://www.itservice.lviv.ua/ тел 2395077
Програми - може є але вони нічого не дають - контроль яркості чисто на контролері, який не програмується. Рівень світності - від 5 в гірших моделях до 16 в кращих... Лампа міняється - можна самому але дууууже мінінгітно - потрібна чи не ідеальна чистота, решта - лише час 3-6 годин, якщо вперше Можна зробити швидко - день-два, надійно? ... Як повезе - лампа або працює або ні. (довго маю на увазі) Краще брати б/у - інші варіанти - дорого і без гарантії... так 90 - 95 баксів... В інших місцях - те саме. Ціна лампи в штатах - 20 баксів, в нас - 40, але ніхто не продасть... Знаю однау фірму (можливо ноутбук-центр) міняють за 350 грн. Лампа б/у - але якщо вона жива - то і вам попрацює. ... (тел скину в приват)
Нарешті склав компа. Завтра забираю. Корпус ASUS VENTO TA-881 1 USD 58.21 Проц Intel Core™ i3 540 (BX80616I3540) 1 USD 128.21 Оперативка DDR3 Kingston 2048Mb USD 30.63 Привод DVD±RW LG GH22_LS50_black 1 USD 23.85 Відюха GeForce GT240 1024Mb GREEN PALIT 1 USD 78.81 Клава A4-tech KLS-40 1 USD 7.64 Мишка A4-tech OP-620D BLACK-USB 1 USD 5.02 Монік TFT LG W2043SE-PF 1 USD 152.86 Материнка GIGABYTE GA-H55M-S2 iH55 1 USD 75.43 Вінч HDD 1000GB WD (WD10EALS) SATA II, 7200 обхв, 32МВ 1 USD 85.41 Всього збір потягнув на 5188 грн. Думаю, що це цілком нормально. Можна було трішки дешевше, але треба було в місті Черкаси, тож доводилось обирати з тих інет-магазинів, що там були...
Хотілось максимального за мінімум затрат Бюджет обмежений... що поробиш Погоджуюсь. Може пізніше ще планочку докуплю.
Я певні несерйозний, бо сі ніц не бавлю зара. Навіть відеокарта інтегрована Але все рівно 4Г рами мені замало
Є можлвість взєти в метро ноут HP 625 з процом АМД V140.Вартує він шось чи краще за ті гроші купити сиссемник?