Залізо - проблеми, поради, тести

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Leopolis, 21 лют 2008.

1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

То дійсно так,ліпше новий системник,на BRAINі i3 530 370 мериканських гривень правда без відео

2. Saszko

Saszko Well-Known Member

Скажіть, будь ласка, хто як чистить монітор ноутбука. Чи можна протирати вологими гігієнічними серветками, серветками пронто (від пилюки), а потім витирати серветкою для скла і люстра? Бо ту ганчірку спеціальну, що в комплекті ( начебто була) десь посіяв.

3. lvoldemar

lvoldemar Пересічний Львів`янин

Використовую спеціальну рідину для чистки рідкокристалічних моніторів (купував в Метро) та м`яку бавовняну ганчірку, яка не залишає "ворсинок" (стара футболка, яка пройшла не один десяток прань).

4. Lostin Lviv

Lostin Lviv Well-Known Member

Навіщо вам три ядра? Чим більше ядер,тим потужніше випромінювання іде від системного блоку у всі сторони! Такий комп має бути в свинцевому корпусі,товщиною не менше сантиметра,з арматурним заземленням,і аж ніяк не з листової бляхи!В мене,наприклад,досі стоїть Duron-900,SDRAM пам"ять,і мене цілком влаштовує ця конфігурація!

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

HD відео у вас не піде...:nea:

• Подобається Подобається x 2
  6. IhorP

IhorP Member

Знайома хоче купити МФУ (принтер 3в1), підкажіть який ліпше бибрати, для дому.

7. Lostin Lviv

В мене самсунг нормально працював два роки,потім потім перестав читати де - які диски,зокрема марки Digital,та Ridata,неможе розпізнати їх після запису(небачить взагалі). Схоже робиться після стирання РВ-шок. Знайомі порадили розібрати,протерти лінзу. Витягнув з корпусу,лінза чистесенька,жодної пилинки. Проблема не зникла. Підкажіть,в чому причина?
    І друге,що хочу вас запитати. Це вже стосовно ремонту материнських плат. Справа в тому,що мама запускається зразу при під"єднанні компа до розетки,без натиснення кнопки "Pover".Це буває не кожен раз,але раз за 5-6 вмикань. До того грішив на блок живлення,замінив,але це нічого не дало. Плату витягнув,оглянув,
    знайшов кілька вздутих конденсаторів вздовж слота з памяттю,перепаяв,гадав це вирішить проблему. Може хто сь стикався з подібним? Модель плати: DFI AK-75EK,Socket 462,KT-133A

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

В сетапі дивилися, який режим стоїть після втрати живлення (power off)? Поставте - не вмикати. (думаю тут причина)

9. Lostin Lviv

А де саме? В "Power management setup" знайшов дві опціі:
    "PWR Lost Resume State" стоїть в положенні "Keep Off";
    "Soft-Off By PWRBIN" в положенні "Instant Off".
    Це воно?

10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Воно. І стоїть начебто правильно...

11. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

За якими критеріями обирати корпус до ПК крім формфактору, дизайну та роз'ємів? Які виробники кращі?

---------- Додано в 13:57 ---------- Попередній допис був написаний в 13:53 ----------

Якщо материнка mini-ITX, то чи підійде вона в корпус ATX??????????? Вона ж виходить менша за розміром....

---------- Додано в 14:01 ---------- Попередній допис був написаний в 13:57 ----------

Упс. Друге питання знімається. Відповідь на нього вже знайшов.

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Кажуть - чим важчий - тим кращий - менше гриміти буде.(але тепер думаю всі 1 кг. :)))
    А так - на перід виходи uSB і щоб повище (щоб не нагинатися зайвий раз)

• Подобається Подобається x 1
  13. comanche

comanche знайшовся

AeroCool з дешевших
    Lian Li з дорожчих
    Корпус обирається за такими параметрами:
    Розмір/Охолодження/Вмістимість/Зовнішній вигляд
    я собі взяв AeroCool Hi-Tech 7 Pro
    Нарікань нема. Місця достатньо на довгі відеокарти (більшість сучасних компактних корпусів дозволяють всунути нові відеокарти лише за рахунок того, що навпроти ви більше не поставите вінчестер)

Не логічно міні АТХ пхати в АТХ :) вона для того і є міні, щоб вставити в міні АТХ корпус і насолоджуватись маленьким медіацентром, який в куточку, біля телевізора, спочиває....
    Хоча так така можливість безумовно є :)

14. lvoldemar

lvoldemar Пересічний Львів`янин

Добре продумані корпуси Chieftec. Хороший метал, якісно виговлені,складові частии компа після установки не вібрують. Конструкція гасить шум вентиляторів.

• Подобається Подобається x 2
  15. syavych

syavych копач

І що мене ше в них тішить - більшість моделей роблять класичного дизайну (за вийнятком лише гейм-серії), без усіляких там фар, світилок і т.д. Взагалі не розумію як можна сидіти за компом, який світиться як новорічна ялинка :bad:

П.С. Але треба враховувати що практично всі вони ідуть без б/ж, тому з врахуванням хорошого б/ж ціну на корпус треба подвоїти ;)

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Чи можна замінити материнську плату на дешевшу? Щось типу:
    GIGABYTE GA-H55M-S2V, iH55, s1156, DDR3 2200*, 2xPCI-Ex, 6xSATA2, 1х1Gb Lan, SB 8Ch, mATX, BOX

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ----------

І відеокарту GT 240 на 1024

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цілком, думаю вам з горою того хватить...

18. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

MB GigaByte Socket1156 iH55 GA-H55M-S2V mATX 624 грн X
    Винчестер SATA 1000 GB WD WD10EALX 32MB 7200rpm 648 грн X
    DVD+-RW LG GH22-LS50 Silver LightScribe 190 грн X
    1024MB PCI-E GeForce GT240 MSI N240GT-MD1GD3/LP DDR3 128bit bulk 656 грн X
    Монитор TFT20" LG W2043SE-PF Glossy Black 5ms 1 199 грн X
    Корпус Logicpower 6901 Glamour 450W 397 грн X

А як щодо такого збору? ну і процесор той самий 530-й і оперативка та ж.

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

І ще хотів запитати чи вистачить для такого збору потужності блока живлення в 400 ват?

19. comanche

comanche знайшовся

Chieftec, Sirtec - більш ніж
    Code..гнус.. та інший ФСП-шно анкновний ахтунг - раджу брати із запасом... мінімум 450-500...

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я би подумав на вашому місці про щось краще (на базі матриць IPS) якщо бажаєте якості..

а де твій аватар? :)