То часом не той віндовс, як його, що сам драйвери ставить? О, якраз питав... Поставе нормальний віндовс і буде вам щастя... На разі треба видаляти всі старі драйвери перед тим, як ставити нові!
Х-Wind 3.2 DVD Full edition ---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:37 ---------- Ліцензію? Дорогувато вийде. а може скинете ссилку на нормальний віндовс. Хоча я думаю що скорііше проблема в драйверах а не в вінді.
Знесіть нормально всі драйвери до відео. А потім нормально поставте нові. При пропозиції заміни - міняйте. На нормальний віндовс дам посилання в ПП
не знайшла відповіднішої гілки, тому спитаю тут. В нетбуці Леново S10-3 тріснула матриця монітора. Офіційний сервіс заспівав за ремонт пів ціни самого нетбука. Підкажіть, де можна недорого поміняти.
Захотілося з'єднати два комп'ютера без роутера... Виявляється LAN-кабель повинен мати розпіновку типу crossover #моїексперименти
Можна використати будь -який старий світч з двома робочими портами Tapatalk Писи не тре шукати обжимку конектори . Підійдуть будь-які старі патчкорди
Ціни в рублях... а у нас вони що не продаються чи що? Але виглядає на перший погляд дуже навіть непогано, особливо клава від майкрософт.
Осмілюсь сказати, що всі клавіатури від Майкрософта суперсько підхоодять для набору текстів. Принаймні я пробував дві, а Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 використовую ще з минулої зими і прям задоволений. Щодо цін, то на олх їх немало б/в є. Звісно, якщо замовляти нову, тим паче зі Штатів, то ціна буде дуже немалою.
Привіт. Міняв корпус компа (ПК), і ніби все нормально як завжди. А монітор не загорається, стоіть в режимі економіі так ніби комп і не включався. Хотів би в біосі, подивитись чи що інше, але нема як. Ніколи з такою проблемою раніше не зтикався. Пищалка в тому корпусі взагалі не передбачена. Кулер запустився, відеокарта теж ніби світодіоди світяться. І дисковід запустився, але чогось негасить, і крутить беззупину. Думав може з підключенням до живлення дисків нахомутав. Пробував всі диски відключити, лишив тільки один залишив, а потім один дівіді лишив. Все те саме. Підкажіть в якій материнка послідовності пристроі опитує. Може то відеокарта? Але зовсім нехотілосяб купувати нову відеокарту якщо там з материнкою проблеми допустим, чи з біосом, чи ще з чимось. Хто може з таким раніше стикався, може знає. Підкажіть будьласка!
Питання вирішене. Забув підєднати окремий кабель живлення для проца, я по просту за свята про нього забув Всім дякую)
Усім привіт. Хлопаки може підкажете щось. Маю трохи нестандартну проблему з відеокартою Radeon HD 7870. Деякий час тому вона в мене вийшла з ладу (екран в смужку і все таке). Віддав в ремонт. Сказали потрібно робити реболт чи ребулт, якось так, але не факт що той номер пройде, 50 на 50 коротше шанси в мене що той ремонт допоможе. Ціна його була 500 грн але якщо не вийде то грошей не візьмуть. Я погодився. Через два дні подзвонили сказали, забирай свого корча, все пучком. Я з либою від вуха до вуха, прилетів на крилах щастя (за 60км доречі), розрахувався з пацанами, вхопив компусік і хутенько полупив до хати, щоб як найшвидше увімкнути свого "дружбана" з яким не бачився майже місяць). Щастя моє було не довгим, бо десь через 5-ть днів як грім з ясного неба посеред ювілейного, тисячного перегляду чудового творіння Гая Річі під назвою "Snatch", пропелери відеокарти почали мантулити так, що я аж на кріслі підскочив. Аіда показала 4500 обертів. Я так розумію що це максимальні оберти кулерів цієї відеокарти. Мушу сказати, що знаходититсь в кімнаті дуже неприємно, коли має місце ця халепа. Позаяк чуваки надавали тижневу гарантію на свої ремонти і ця проблема підпадала під її умови, то я одразу ломанувся туди (за 60 км) знову і пояснив свою вселенську проблєму. Пацани взяли комп і на слідуючий день сказали що то через те, що я, така криворука жаба, некоректно встановив відеодрайвер і за умови моєї згоди, вони (пацани) усьо парєшають усього за якихось там 100 гривасів. "Як то так, рочків з десять мабуть я непогано давав раду всяким драйверам і тому, що йшов з цією ж таки відюхою в тому числі, а тут раптом умудрився напартачити. І 100 гривасів за встановлення дров то щось задофіга, але хто зна, може дійсно затупив... ", подумав я собі, і сказав най ставлять мені ті мега дрова. Важко передати, що я відчув коли вдома та відуха загуділа мені знову(((. Навіть незнаю нащо я накнопав такий опус. Мабуть то маленький ліричний відступ. Коротше не хочу я більше ані туди ані кудись в інше місце їхати. Хочу зрозуміти як воно працює. Якщо не брати до уваги шум, то відеокарта працює нормально, не глючить і не тупить. Крутить свої вентилятори на максимальних обертах з моменту натискання кнопки живлення ПК. Мені здається що в той момент драйвер ще не підгружено і він ніяк не може цим керувати (поправте, якщо помиляюсь). Дотого ж відеокарта припиняє крутити пропелери на максимальні оберти, коли температура графічного процесора досягає 65 градусів, тоді вони починають крутитися в нормальному режимі (приблизно 950-1050 обертів), і знову лупить на максимум (4500) коли температура опускається нижче 35 градусів. Якщо сидіти і бавитись (наприклад третього відьмака), то проблеми як би і немає, бо тоді температура ГП 70-75 градусів і оберти 1100-1150, але щоб посидіти в інтернеті і не вглохнути від шуму я мушу тримати згорнутими дві або й три такі забавки. Згорнуті вони так сяк підтримують температуру і та зараза не гуде. Може хтось стикався і може щось підказати. Буду дуже вдячний. Також буду вдячний якщо розкажете в чому полягає реболт відеокарти. Хочеться зрозуміти що саме вони робили і що могли при цьому зачепити чи нашкодити.
Можливо вам допоможе дана стаття Как изменить скорость вращения вентилятора видеокарт AMD Radeon [MSI Afterburner] / Заметки Сис.Админа
Для тих, хто користується більше 2-ма розкладками клавіатури Українська розкладка клавіатури з символами Unicode
Після ремонту у сервісному центрі, Ноутбук коли працює від батареї - вимикається, хтось може підказати нормальний сервісній центр, де реально зможуть допомогти у цьому питанні, набридло, що всюди намагаються здерти гроші за повітря(((