Залізо - проблеми, поради, тести

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Leopolis, 21 лют 2008.

1. syavych

syavych копач

Apple не беру до увагу - це зовсім інша платформа/цінова категорія :)

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В вас є якась інформація що все в одному місці збирають?

DELL - хороша надійна техніка, без зайвого понтогону.
    LENOVO для нащадок IBM теж не назвеш попснею.

3. Svjato

Svjato Well-Known Member

Цінова - так, платформа - інтел.

Як би не переїхав IBM в Китай, то я би погодився... А так?...:nea:

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Там тільки процесори Інтел.

В Китай всі так чи інакше переїхали. Але IBM не переїхав, а підрозділ продав.

5. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну, як би Lenovo до нас привозили із силіконової долини, то я би його радив...;)

---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:56 ----------

Невже все інше Made in USA?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мабуть з Каліфорнійської вже сі не діждем.

Made in Apple

• Подобається Подобається x 1
  7. syavych

syavych копач

Не буду заперечувати, але: моделі 2010-11 років ще не встигли пройти того кількарічного етапу, щоб сказати напевно про їх надійність; а хороша репутація фірми в минулому не означає що так буде і зараз. Яскравий приклад - Тошиби. Колись були №1 по надійності ноутів, зараз сервіси завалені моделями нових років.
    Десь пробігала інформація, тут на форумі, можна пошукати...
    Малась на увазі софтова платформа, але і залізо теж суттєво відрізняється (хоча мабуть таки в кращу сторону).

8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якби в мене був такий вибір, я б брала Делл, бо в нашому місті є завод Делла, знайомі там працюють і з їх слів знаю як там добре контролюють якість.
    Ще в мене є знайомий, який працює в сервісному центрі - ремонтує ноутбуки. Найчастіше їм приносять ноути фірми Acer - оці б точно нікому не радила!

• Подобається Подобається x 2
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тошиба - дешево і сердито. Як машина Деу.

Останнє редагування модератором: 5 лют 2011
  10. Svjato

Svjato Well-Known Member

Японський ринок дуже закритий. Він практично не робить щось на експорт в себе. Більшість виробництв для інших країн в інших країнах і розташовані... За одне і ціни збивають...

11. Малявка

Малявка на своїй хвилі

Дякую за поради, будемо обирати. Результати вибору і враження від покупки опишу (надіюсь, незабаром).

12. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Серйозні хлопці, що займаються зборкою, користуються таблицями сумістності. Не завжди більш дорогий та потужний елемент зробить ваш комп кращим. Іноді це просто викинуті на вітер гроші.

13. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Шановні форумчани маю наступну проблему яку намагаюсь безуспішно вирішити вже протягом довгого часу.

Новенький системний блок зібраний з нових комплектуючих через місяць почав зависати. (чорний екран і якщо запущений медіафайл, звук просто зациклюється на останніх нотах). Допомагає лише резет. пешим ділом провірв оперативку. Знайшов беди і поміняв по гарантії. Але симптоми не припинились.

Провірив еверестом і виявилось що вольтажі не співпадають з тими які мають бути. Взагала то певна розбіжність допускається але ж не 10 вольт. Попробував інший блок живлення резутьтат той самий . Можливо хтось знає в чому причина або десь на форумах хтось уже читав про таке, а то я перечитав купу форумів, а толком ніде нічого ніхто казати не може.

Ось що показує еверест

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Кожен комп'ютер записує помилки і їх причини.

Гляньте за шляхом: Мій комп'ютер(права клавіша мишки-меню)/керування/перегляд подій/система

Якщо є червоні значки - подивіться якою програмою викликана? Може дасть важливу інформацію для вирішення проблеми.

15. Huru

Huru Well-Known Member

З панелі керування зайдіть в диспетчер пристроїв, подивіться може там є якісь проблеми/конфлікти ресурсів, можливе десь не використовується DMA. Можна скачати утиліту ProcessExplorer від Sysinternals, подивитись що відбирає найбільше ресурсів. В мене був випадок коли модем без режиму ДМА призводив до повного зависання

16. Мартин Боруля

Ось що дав результат [​IMG]

Знову перелопатив купу cайтів і форумів пишуть що нібито дрова aле точно ніхто не знає що викликає проблему

17. Svjato

Svjato Well-Known Member

То у вас відео глючить...

Рідні драйвери стоять?

Раджу знести усі програмки повороту екрану і налаштувань, а лишити лише драйвери...

Яке розширення екрану?

18. Мартин Боруля

Драйвери рідненькі стоять з диску. Зіткнувся із дивною штукою в дівайс менеджері у закладці відеоустройства показує 2 відеокати

Asus Extreme AX300 series
    Radeon X300/500 Series Technology

материнка не має вбудованої відеокарти і фізично 2 не стоять

---------- Додано в 20:28 ---------- Попередній допис був написаний в 20:27 ----------

Доречі як показала прктика коли відключив першу то проблеми пропали але тепер підторможує прокручування у документах і вебсайтах.

19. Svjato

Svjato Well-Known Member

А вінду яку ставили? (виробник віднди і версія? - є в у властивостях компа)

Схоже у вас два комплекти драйверів...

20. Мартин Боруля

OS: Windows XP SP 3 version 5.1 build 2600.xpsp_sp3_qfe.100216-1510

---------- Додано в 20:33 ---------- Попередній допис був написаний в 20:31 ----------

Вінду я ставив із диску типу звір сд але дрйавери ставив із дисків. Як показує гіркий досвід драва треба ставити оригінальні.

а де твій аватар? :)