Якщо портабельність не є визначальним фактором, то, як на мене, завжди краще взяти системника. ---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:17 ---------- І не кажіть Я взагалі вже забув коли в іграшки бавився серйозно... Кілька років тому Сталкером трохи захоплювався... А так збірка працює стабільно. Поставив 7-ку. Як і планувалось, мінімальна оцінка вийшла по оперативці (5,5 балів). Проц значно перевищив усе (6,8 балів) - можна було й простішого брати в таку збірку.
Допоможіть, будь ласка, вибрати між двома відеокартами: цією- 1024MB GeForce GTX460 with CUDA DDR5 256bit і цією - VC Asus ENGTX460 DIRECTCU TOP/2DI/768M GDDR5. Яка з них краща? (Потрібна для Фотошопу, Флешу та 3ДМаксу, зрідка - ігри, але то не пріоритет. Бюджет - доволі обмежений, тому більш дорогу відеокарту, ніж ці купити не можу).
Теж думаю брати цей ноут, пошарив по сайтах пошукав ось цей - HP 625 XN682ES на одних сатах характеристики однi, на других другi, кому вiрити? Може серiя не ця?менi потрiбно двохядерний, 2,3 проц, максимум оперативки до 8 гиг, 500 хард, ледс скрайп на двд, вiдею 4200, порадьте будь-ласка, яка це дiйсно серiя ноутбука
Яка серія не знаю,я би брав той про який писав вище, в ньому-CPU-2,3:DDR3:HDD-500gb.Як для бука то досить пристойно.Це якшо вам впирається в транспортабельність,якшо не впирається то краще сиссемник/буде НАБАГАТО потужніший/
Я так трнхи почитав то ця модель найбільше покручена з інших HP 625 ,тоді вам тре заїхати в метро може там ше є
Якраз втрафив... Сиджу у сина з внуком. У малого на компі щез звук. Через Вінду ніц не помагає. Як жилізяку (його мать) перевірити?
Перевірте спочатку колонки ввіткнувши їх в приссрій в якому є такий самий вихід/телевізор-вихід на навушники/
Була схожа ситуація у знайомих на старенькій ХРюші. Зник звук. Я продовбався.... Кучу драйверів перепробував... Ні звуку. Порадив перевстановити вінду (бо ж старезна й погризена вірусами - без антивіра працювала), а якщо не допоможе - міняти аудіо залізяку. З часом вони там щось кляцяли-кляцали і накляцали - звук з'явився. Що зробили - самі не знають. ---------- Додано в 18:02 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ---------- Ось яка проблема. (З розповіді зятя) Комп запах жареним (кажись при включенні... чи при виході з енергозберігаючого режиму...). Почувши запах горілої проводки він його вирубив. Через деякий час спробував увімкнути - він почав сам вимикатись. Зараз при натисненні на кнопку ввімкнення загорається вона на 4-5 секунд і тухне. Що це? Думаю щось в БЖ підгоріло? Може запобіжник? Чи десь далі добралось? Не материнка?
В мене пропелятор здох на якомусь мості. Спочатку БІОС писав, що якийсь "фен" не робить, але я добивав мать до повного кірдика. (була гарантія і перед тим кончену відяху барига підсунув). От коли концентратор спікся, то було те саме... Здається...
на відясі з 1 Гб памяті 256 бітній наврядчи в тебе шось буде виснути...в те буде все льотати, навіть самі сучасні шпільки...geforce сабе добре зарекомендував на ринку, радеон не рекомендую...
Порадьте, будь ласка, якого виробника ноутбук придбати. Сумніваємося між LENOVO та DELL. Можливо, хтось може поділитися досвідом.
А чого сумніватись? Вибирайте той, який найкраще підходить по характеристиках і найфайніше виглядає. Минулися ті часи, коли якийсь конкретний бренд був на порядок стабільнішим ніж інші. Зараз ноути усіх фірм виготовляються або на одному і тому ж заводі, або з одних і тих же запчастин. Тому вибір суто суб'єктивний. П.С. Одна знайома купила си Леново (якогось нестандартного кольору). Питаю чому саме такий - каже він був під колір її нігтів в той день, коли купувала . І нічо - тішиться як слон
Однозначно Делл! Тільки беріть не ширпотреб а з матрицею 1600х1200, хоча б такий: DELL Studio 1749 (DS1749I3703320M) Core i3 370M(2.4), 3072MB, 320Gb, DVD-Dual, 17.3"HD+ LED, HD5650 1024M, WiFi, BT, WEB-Cam2MP, W7HB, 3.2kg, blue При співмірній ціні (800 з копійками) в нього хоч матриця порядна...