Зали для бенкетів у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем То я, 6 бер 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Зали для бенкетів у Львові

Ні :p
    Це - антиреклама!:D :D :D
    На сайті лише телефон. Всі інші сторінки "розробляються". Сервіс аналогічний?...:rolleyes:

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Цілком щгідна - була там недавно на весіллі

3. Тетянка

Дійсно гарний зал, була там. Згідна у всьому на 100% з Вікторією, смачно, не дуже дорого, але обслуга вже дууууже повільна.

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А куди їм поспішати: за додатковий час - додоткова плата. :cool:

5. no_coment

no_coment Well-Known Member

Є зал на 100-150 чоловік біля "Арсену" (Зелена,147) там колись були смачні вареники, поряд велике місце для стоянки. Недавно бачив, що там був капремонт (може вже його закінчили?). А в загалі які параметри мають бути виконані?

6. Тетянка

ні, ще ремонт

7. То я

То я Active Member

Ой, я так тему почала, а потім і закинула її. :shy:
    Ми зробили в "Зодіаку" біля готелю "Дністер". Точно вже адресу не памятаю.
    Ціни по ресторанах-барах однакові були 130-150 на людину ну і + , якщо щось не вміщалося в їхнє меню. І своє можна доносити.
    Бенкети роблять майже всі. Так що справді щосуботи і неділі , і в інші дні партнера під руку - і по закладах.( це при умові, що вам не на велику компанію треба, бо в "Зодіаку" на 55 чоловік було тісненько, та й зала для танців невелика..)
    З гарних залів, які бачили - "Порохова вежа", "Золотий вепр", на Левандівці на вулиці Повітрянй є "Старий двір", а от біля озера не сподобалося. Ото таке.

8. dArt

dArt Well-Known Member

Все зависит от Ваших финансовых возможностей и колличества гостей. Один из лучших сугубо банкетных залов на Высоком Замке (1й этаж отеля возле старого ресторана "Высокий Замок). Он работает исключительно в банкетном режиме.
    Так же уютный зал в баре "Замок" на том же Высоком Замке со стороны Кривоноса. Он поменьше , человек на 30-40.

Зодиак возле Днестра очень неплохой барчик, однако неоднократно там сталкивались с наглым обманом официантами клиентов. Правда это было пару лет назад, может что то и изменилось с тех пор.

9. То я

То я Active Member

нас ніби не обманули і взагалі офіціанти чемні були :)

10. dArt

dArt Well-Known Member

Это радует, надо будет опять посетить Зодиак, очень мне там интерьер нравится.

11. bora

bora Well-Known Member

Інтер"єр Зодіаку дещо зносився. Все ж їхня основна чеснота - це кухня. Вміють готувати і м"ясо і морепродукти і соуси. Дуже люблю це місце.

12. dArt

dArt Well-Known Member

Хорошую кухню даже очень люблю,если Вы рекомендуете, в ближайшее время посещу, может быть даже сегодня...
    Посоветуйте Ваше любимое мясное блюдо в Зодиаке (желательно телятинку) Обязательно закажу.

13. bora

bora Well-Known Member

Запізнилась з відповіддю))))
    А я там переважно телятину і замовляю, скажете, що телятину з сосусом третьої (середньої) гострості, - вони зрозуміють. Бо меню в них давно не переглядала.) Ще там подобається салат з мідіями - ну певно то на любителя морпродуктів.

14. bug

bug Well-Known Member

З власного досвіду - ресторан "Високий Замок". Задоволений абсолютно всім. Якшо до весілля не менше ніж півроку - рекомендую там. Свіже повітря, в місті і одночасно не в місті, до того ж антураж під старовину.

15. Demyan

Demyan Well-Known Member

Ну тут варіантів ціла купа. Це всеодно що питати люди а скільки коштує машина?
    Все залежить від к-ті людей, самого закладу, чи буде святкування після 24:00, бажання молодих і т.д.
    Мені подобаються база Узлісся (не в межах львова але там супер).

16. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

В мене весілля було в "Вертепі" - дуже гарно, в українському стилц, не дуже дорого і смачно. Масарика 3, здається

17. DarynnnKa

DarynnnKa миється в бані

а де твій аватар? :)