Відповідь: залежність... Залежність від ЛФ з першого ж дня,як сюди потрапила. Залежність від співу - не можу не співати. Залежність від читання - цікаву книжку читаю до "потері пульса",поки перестану соображати, що я читаю.
Відповідь: залежність... Від спілкування залежності бути не може. Це природнє прагнення нормальної людини.
Відповідь: залежність... Колись курив.Курив сильні сигарети(без фільтру Gitanes , або Camel) i кашляв.А потім в один день , без всякого скорочення денного раціону різко так кинув.Перші тижні тягнуло ,старaвся не ходити в місця де курять.А потім пройшло.І зараз вже не тягне.. А ще на період Великого Посту , я не пю пива взагалі.Тяжко було стримати слово , коли кілька днів назад колєґа пересилявся в новий кондомініум , а ми помогали йому в цьому.І коли скінчили носити речі , він заказав піццу і поставив коробку з пивом.Спокуса була велика , але таки я втримався -їв піццу і запивав клаб-содою.
Відповідь: залежність... Людоньки добрі! Може я якась не така.... Чому я не хворію на форумоманію? Шановний Пупере, може це зовсім незаразне....або ж у мене імунітет? :ninja:
Відповідь: залежність... Це має значення? Меня затягнуло зразу і безповоротно. Я мало зустрічала людей у яких немає інтернет-залежності.Донедавна вважала, що таких взагалі не існує)
Відповідь: залежність... це має значення.... якщо немає пристрасті до інтернету -- не буде і до форуму, і навпаки.... може вам подобаєтсья форум, бо він львівський?... львівський дух, львівська ментальність, львів’яни?....
Відповідь: залежність... Безперечно, це має теж велике значення для мене. Але я інтернет -залежністю хворію вже років п"ть. До ЛФ був інший форум який перетворився на на постування картинок еротичного змісту.До того там було цікаво і весело.Я пішла звідти, бо не люблю похабщини .
Відповідь: залежність... Кохання це теж свого роду залежність... Я вже довго хворію однією єдиною людиною... Нікого не бачу навколо (маю на увазі інших чоловіків), тільки він - моє золотко :o
Відповідь: залежність... Ой, мені мій чоловік теж такий діагноз поставив...я кажу "НІ", а сама розумію що воно так і є!
Відповідь: залежність... Степаничу, а коли в людини спостерігається явне прагнення до віртуального спілкування взамін реального ? Це нормально ? Можливо, якийсь дописувач іноді сам створює вигаданий імідж, роль. Компенсує брак "чогось", чого недоотримує в реалі ? Благо, на ЛФ тепер таких мало (подяка модераторам !).
Відповідь: залежність... Привіт ! Я Карапуз . У мене дві залежності -цукерки "Барроко " та ЛФ . З першою борюсь я ,з другою -чоловік :no: . Наразі успіху ніхто з нас не досягнув і напевне не досягне.В усякому разі дуже на те сподіваюсь.
Відповідь: залежність... так розумію!!!! але виявилось за три дні, що немає ніякої залежності. просто приємно спілкуватись... навіть не можу пригадати чогось , від чого у мене була б реальна залежність. можливо, від спілкування з кращою подругою і від мрійництва.