Відповідь: залежність... Мене чоловік схожим методом колись від чату лікував А відволікалася я на нього Додано через 1 хвилину А на шо підсідали, лікуючись від тік-такозалежності?
Відповідь: залежність... Мені легко відмовитись від форуму, якщо він зле працює, як ото на днях, коли все зависало через яндех.. В такі моменти хочеться залишити форум в спокої, бо йому і так важко..
Відповідь: залежність... А мене силою не затягнете в цей клуб ЛФ-залежних Не тому що я не такий, просто не хочу від того виліковуватись :cowboy:
Відповідь: залежність... Всі залежні кажуть, шо то позитив Зрештою, залежність від форуму є теж позитивною, адже тут ми спілкуємося, отримуємо інформацію і ділимося досвідом а ще знайомимося з новими людьми і їхніми точками зору, отже розвиваємося Додано через 1 хвилину А як виглядає весь ланцюжок узалежнень і чим це все закінчилося? якщо вже закінчилося
Відповідь: залежність... Я курив 27років.В останні роки курив по 2,5 пачки в день.Вже самому надоїло.Жінка казала що вночі прислухалась,чи не перестав я дихати.В грудях під час сну був духовий оркестр.Я чекав Нового року але не дочекався.Рівно 30 листопада 5 років назад я кинув курити.І з того часу не потягнулась рука ні за одною сигаретою.Не хотілось?Хотілось і дуже.Особливо перші 5 днів.Але там треба себе просто пересилити.Потім легше.Як тепер?Інколи буває,що хочеться.В минулому році хотілося більше.Я всетаки дуже радий і пишаюся собою що я зміг.
Відповідь: залежність... упсь...коли не зайду а ви все на форумі...видать ваащє мельодії нема:ninja: :p Додано через 16 хвилин Привіт. Я Зануда. Не курю, навіть не пробувала. Не п"ю практично - горілки взагалі, вино часом, пиво деколи, але виключно з чіпсами або горішками. Телевізор можу не вмикати кілька днів і вимкнути посеред фільму - "рука нє дрогнєт", а от ЛФ... Я на роботі можу тільки читати дописи, а сама вставити своїх 5 коп. не маю змоги. А вдома купа народу і всі косо дивляться, якщо я за компом сиджу. тому покладу всіх, присплю і на ЛФ :radist: :radist: :radist: Я думаю, то вже клініка. :shutup:
Відповідь: залежність... Ой-ой-ой... Я працюю дома. З короткими виходом на фотографування і друк. Тому комп і ЛФ включені від ранку до вечора. :cowboy: Не заважає воно мені працювати. А в перекури - на Форумі. От зараз я майже прокинувся, сидю, курю... Кави правдивої поп'ю, і до праці. :padonak:
Відповідь: залежність... Я частково залежна від ЛФ та інтернету. Колись залежала від книг Гаррі Поттера,тобто коли в мене настрій був не дуже, а тоді таке часто було. Проте воно саме собою вилікувалося - і очі боліли , і навчання почалося. А також дуже любила тратити гроші і ходити на шопінг. А як я страждала позбавляючись цієї непоміркованої залежності на селі.. ! Це перше , що спало на думку, підкручу пам"ять і ще розкажу.