ЗАКУТКИ ЛЬВОВА ДЕ МОЖНА РОМАНТИЧНО ПОСИДІТИ НА ВУЛИЦІ

Тема у розділі 'Львів туристичний', створена користувачем Romeo1256, 8 чер 2007.

1. Капітан

Капітан Well-Known Member

Відповідь: ЗАКУТКИ ЛЬВОВА ДЕ МОЖНА РОМАНТИЧНО ПОСИДІТИ НА ВУЛИЦІ

Нема питань :) Завжди до Ваших послуг, сер...

2. Капітан

Рагулів не можна боятися - більший ризик від них постраждати. Сам живу у висотному будинку, і в мене щовечора біля підїзду збирається компанія, чоловік 10 "малолєток" по 17-18 років... П"ють пиво, верещать, слухають голосно музику... Моя мала лягає спати десь біля 23 год., до того часу я ще не звертаю уваги. Але потім, зібравши волю у кулак мушу спускатися вниз і розганяти це шобло. Більше переживаю за свою машину - мені як нашкодять то заживе, а як машину поб"ють то більше мороки по автосервісах буде...

• Подобається Подобається x 1
  3. vasili

vasili Well-Known Member

Я можу якось розраховувати на те шо ви не змінитесь через місяць, і не перетворетесь - сер... аби я знау?

4. Капітан

А що має бути через місяць? На мене в принципі повний місяць не впливає, я не перевертень :D

5. vasili

vasili Well-Known Member

З цього вже видно яка ви постать! Чесно вражений як ви цього всього дотримуєтесь, вже мені здалося шо ви дійсно майбутній Полковник.

6. Капітан

Досить підколювати :) Я не кажу, що мені не страшно - я не такий вже й лев, - просто виходу іншого не бачу.

7. vasili

vasili Well-Known Member

Добре. Але варто все ж таки знати шо всьому раду не даш, всім не поясниш. Приїду піду до вас у місто вивчати його зноу бо ви маєте 751, дуже багато змінилось з того часу як я закінчив ЛАУ у дублянах. Нам буде у 2008 жовтні 600 років маю в робочому порядку приїхати до вас і подивити як ви там все причипурили, з колегами сидітиму у старому місті десь з коняком. троха у львові він смакує.

8. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

як буде непереливки - свисніть;) мо' - й допоможемо ;)

9. vasili

vasili Well-Known Member

Я самий хотів запропонувати!

10. sanya

sanya Well-Known Member

Я би хотів побачити ваш оперний театр ? Як ся маєте?

11. vasili

vasili Well-Known Member

То шо проблема приїхай тай дивись вуйко! Діла земляк тут у всіх одні однакові сидят тут відсиджують робочій день, та мріють про деякі закутки Льемберга та Черновіців, шоб посидіти та попити та поїсти.

• Подобається Подобається x 1
  12. bora

bora Well-Known Member

Столики "Біля Діани", пл. Ринок. Нещодавно застала там підвечір кілька танцюючих пар..дуууже різного віку. аргентинське танго здається виконували.. Кажуть є такий гурток у Львові. Гарнюче виглядало в світлі ліхтарів.
    Після моїх слів "треба записатися", коханий довго вдивлявся у пару, що хвацько і неправильно намагалась вловити мотив і сказав - "нє. не гарно":)

а де твій аватар? :)