Проблема проста: зайде кандидат на ЛФівство - на GPSі перевірятиме, на коку вулицю потрапив. Воно нам треба, народ лякати? Наспівуючи: Уважаемый редактор, может лучше про реактор, Про любимый лунный трактор, ведь нельзя же, год подряд То тарелками пугают, дескать, подлые, летают, То у вас собаки лают, то руины говорят.
Ті кандидати на ЛФівство вже після перегляду дописів наших шановних шовіністів з сусіднього демократичного государства будуть сліди замітати і куки терти.
Ви особисто коли-небудь пробувати просвітити вже просвєщьонних? Таких, які не дискутувати прийшли, а тролити надувати щоки...
Господи! І не набридає вам винаходити велосипеда... Всі питання, пов'язані з виборами, депутатством, перевиборами, достроковими виборами, довіри чи недовіри уряду тощо, вже давно існують і пройшли перевірку в усіх без винятку справді демократичних країнах... Врешті решт, навіть і конституцію видумувати не потрібно, достатньо було б адаптувати любу конституцію демократичної країни...Але весь час з 1991 року наші депутати приймали такі закони і таку конституцію, які б за зовнішньою демократичною видимістю зберігали панування старої совкової номенклатури... Система, яку вони збудували виявилась здатною перетравлювати навіть і людей, що сповідували спочатку дійсно демократичні принципи... На жаль...
Пробачте, бачу вам легше підтримати дАнєцекі порядки, а то попруть з форуму. По темі є пропозиції? Чи плануєте жити за законами комунізму 72 року? Ви вже звикли до тиску, перепрошую? Не нудить? Легше бути противсіхом чи таки краще об`єднатися і щось спробувати зробити, а як не дадуть - влаштувати їм чорний понеділок? Як ви нікого не підтримаєте - хто підтримає Вас? Не дивуюся, що Юльку посадили - Вам наука!
Пробачте, бачу вам легше підтримати дАнєцекі порядки, а то попруть з форуму. По темі є пропозиції? Чи плануєте жити за законами комунізму 72 року? Ви вже звикли до тиску, перепрошую? Не нудить? Легше бути противсіхом чи таки краще об`єднатися і щось спробувати зробити, а як не дадуть - влаштувати їм чорний понеділок? Як ви нікого не підтримаєте - хто підтримає Вас? Не дивуюся, що Юльку посадили - Вам наука!
Скажу так: давно просвітою для тролів не займаюся, шкода часу. На них тільки зустрічне тролення діє. Іноді на провокації ведуться, заколоти влаштовують. ---------- Додано в 20:59 ---------- Попередній допис був написаний в 20:55 ---------- Як конвоїр повторює шлях арештованого, так і чорний понеділок: самому ж в очах почорніє. Не думали?
Тема обговорення якась незрозуміла. Навіщо президенту виконувати свої обіцянки? Він має право цього не робити. http:///korrespondent.net/ukraine/politics/1246849-sud-postanovil-chto-yanukovich-ne-obyazan-vypolnyat-predvybornye-obeshchaniya А що, вибоці які проголосували за Януковича чогось позитивного чекали?
Оскільки суперечка почалася з , пропоную об'єднати тему з йогуртницею, використавши агргумент , де слово виробництво замінити на слово тема. Бо логіка, вона ж всюди одинакова, правда? А софістикою ми не займаємось - це справа тролів.
Це цитата з Воззванія ОУС(b)? Про йогуртницю відповідь була спамеру. Зі старту не пасувало банити, як і іншого роду провокаторів.
Ніц не зрозумів... Є! По-перше, поставити насамперед найбільш важливу мету - усунення від влади банди узурпаторів. По-друге, звернутись до Венеційської комісії з проханням розробити для України таку конституцію, за якою дійсно буде існувати демократична система...А також і ключові закони : виборчий, про партії тощо, що регламентують політичне життя в країні...Мотивувати це тим, що це (звернення до міжнародної комісії) робиться з метою подолати взаємну недовіру. По-третє, звернутись до європейських міжнародних судових органів з проханням розробити судову реформу для України...Пояснення те ж. По-четверте... Всі ці реформи повинен провести тимчасовий уряд з представників усіх антиузурпаторських сил...Уряд повинен бути виключно технічним і складатись з професіоналів найвищого рівня... По-п'яте, провести чесні, прозорі вибори в ВР за новим виборчим законом з запрошенням величезної кількості міжнародних спостерігачів... По-шосте.Особи, що приймали участь в узурпації влади в 2010 році до виборів не допускаються доти, доки слідство і суд не встановить ступінь їхньої провини...Це повинно регламентуватись декретом тимчасового уряду, що буде діяти до того часу, коли всі особи винні в узурпації будуть засуджені, або виправдані... Далі новообрана ВР формує більшістть...Більшість - уряд...Уряд - програму реформ...Et cetera, et cetera... Влаштовує? Головне - пункт перший, без виконання якого всі наші сподівання не варті нічого...
Щоб привести інших? Адже ті самі вибиратимуть тих самих... Не треба смішити одеські тапочки... Вже прийняли Хартію про мови... "тіпа!" прийняли.... Це справа Юльки - їй там судитися до кінця її днів... Поскільки в наших військових немає яєць, то хто має очолити тимч.уряд? Революція*? Так ви ж самі сказали: Створіть тему - подання проекту для прийняття законів Америки або Швейцарії в Україні... А я вам напишу: Мені не набридає, бо в цій країні треба дивитися на два кроки вперед і іноді робити дуже, на перший погляд дивні речі... З нашими судами Чекотіло піде з під шибенеці прямо в крісло президента... А за деревом - дерево... (проходили при Ющенку - Вор став прем'єром...) Мене би влаштувало і це, але ви не приєднаєтеся... Моя хата з краю...(українська, на жаль, народна приказка)
Щоб привести інших? Адже ті самі вибиратимуть тих самих... Не треба смішити одеські тапочки... Вже прийняли Хартію про мови... "тіпа!" прийняли.... Це справа Юльки - їй там судитися до кінця її днів... Поскільки в наших військових немає яєць, то хто має очолити тимч.уряд? Революція*? Так ви ж самі сказали: Створіть тему - подання проекту для прийняття законів Америки або Швейцарії в Україні... А я вам напишу: Мені не набридає, бо в цій країні треба дивитися на два кроки вперед і іноді робити дуже, на перший погляд дивні речі... З нашими судами Чекотіло піде з під шибенеці прямо в крісло президента... А за деревом - дерево... (проходили при Ющенку - Вор став прем'єром...) Мене би влаштувало і це, але ви не приєднаєтеся... Моя хата з краю...(українська, на жаль, народна приказка)