Закон і Право часів "Команди Зе"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 7 сер 2019.

1. Третього жовтня 2022 року я написав пост про Богдана Львова

Лінк - https://www.facebook.com/permalink....HJyvLJFecEt54Rc6FBKcjY8m5l&id=100006136038244

Де пояснив хто це так які рішення виносив цей суддя.

СБУ ОФІЦІЙНО підтвердило той факт що у Богдана Львова є російське громадянство.

Шановна Служба безпеки України, є підозра що людям у Київському окружному адмін суді потрібна ваша увага :) По 111ій.

Бо як бачите по іншому не працює.

Ще раз - це НЕ ПРОСТО суддя з російським паспортом. Це людина яка була ДУЖЕ близькою до Коломойського (який зараз у СІЗО сидить). Це саме та ТОП корупція яку Україна повинна побороти аби перемогти у війні з рф. Бо це війна не тільки на полі бою, це війна за світогляди, це війна за майбутнє України.

Наші союзники все це бачать. рф постійно їм капає на вуха типу "ну нащо вам витрачати мільярди доларів на Україну, вони ж там все розкрадуть, ну от дивиться які рішення вони приймають. Їм на вас - чхати".

ПОВІРТЕ МЕНІ САМЕ ЦЕ ВОНИ І ГОВОРЯТЬ.☝️

І такі кейси як з Богданом Львовом обʼєктивно дають ЕС та США зрозуміти що Україна не докладає всіх зусиль для перемоги над росією.

З одного боку ми фактично благаємо захід про допомогу (як військову так і фінансову), з іншого намагаємося зберегти основні корупційні схеми в країні.

В такому разі західні партнери себе запитують "а чому ми повинні вводити ДОДАТКОВІ санкції проти рф? Це б'є по нашому бюджету та ВВП. Це нервує наших виборців, наші рейтинги падають, НАВІЩО ЦЕ НАМ? Якщо сама Україна не хоче йти ALL IN до перемоги, чому МИ повинні це робити?

Верховний Суд України вже сказав що не погоджується з рішенням та буде оскаржувати його в апеляційному суді.

Це - добре. Але ж судді першої інстанції не просто так прийняли таке рішення.

Одне можу сказати вам точно - якщо Богдана Львова поновлять на посаді - Україна війну не виграє.

Все залежить від нас з вами. Ні НАТО ні Байден тут не допоможуть.
    https://m.facebook.com/story.php?st...4Bmmjtxs1EnN8mnkHFBzhqZ1Hl&id=100006136038244

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якщо його знімуть, то хто визволить Коломойського - папіка найвеличнішого?

3. 20240118_185536.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

5. Google на допомогу

6. Punainen Lippu

Щиро дякую!

7. Їж, невдавися

8. Ранковий апдейт по затриманню Igor Mazepa:

При інкримінованих збитках у 7 млн грн, які інкримінують, Ігорю Мазепі встановили заставу 700 млн, а його брату 500 млн

Ігоря Мазепу затримали по кримінальній справі, стосовно виділення земельних ділянок, загальною площею 2,4 га, які начебто були виділені з порушенням законодавства.

Розмір збитків державі в розмірі 7 млн грн, який інкримінують Ігорю Мазепі, в той же час застави для Ігоря Мазепи і його брата 700 і 500 млн грн відповідно.

Зауважуємо, що затримали власника котеджного містечка, а не когось з держслужбовців, який нібито виділяв землю не за законом.

Компанія Concord Capital вже оприлюднила позицію щодо затримання Ігоря Мазепи:

https://concorde.ua/ua/press/item_7...DTi1GwMxiYGFtCFKs_fTx3Xu_kHitBmZpYi68_IkBH9vc

9. Деталі зі справи Лієва (розкрадання ₴1,5 млрд. на закупівлі снарядів для ЗСУ):
    мародерські контракти МО укладав, в т. ч. чинний керівник закупівельного департаменту МО Т. Нахкур,
    а незаконні рішення про передоплату підписував особисто Резніков!
    Зеленський, де Резніков і Баканов?
    20240130_113419.jpg

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Свінарчюкііііі"...
    "М'ятий пінжаааак!"...
    "Цибуууляя по віііісім!"
    "Война вииигоднааа!!"...
    "Я тобі не дорогееенькааа!"..

11. Punainen Lippu

До відома Миха, Майора та Хомчина.
    Астанавитесь!

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1139329.0

12. Чекаєш чергової Врадієвки?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Шось незрозуміло. Це орки Пашинському підозру вручили?
    FB_IMG_1707740149053.jpg FB_IMG_1707740152580.jpg

15. Нафтопродукти "Курченка".
    Або точніше нафтопродукти Роснафти, які Курченко ввозив через себе з метою уникнення сплати податків.
    Сьогодні затримали мого колишнього чоловіка по справі щодо продажу цих нафтопродуктів на користь держави. Не буду навіть вдаватися в те, наскільки це штучно привʼязане до реальності.
    По факту, що відбулося: ці нафтопродукти були арештовані державою та реалізовані на користь держави.
    До цих подій також привʼязують Пашинського. Він є червоною тряпкою у цій справі.
    Що я особисто знаю про ці нафтопродукти та справи Курченка: у 2014 році я працювала Головою міжвідомчої комісії з питань антикорупційного законодавства та повернення кримінально введених активів, обіймала посаду Заступника Голови управління АП. Головою був Пашинський.
    Після побігу Януковича та його команди виникло питання щодо арештованих активів. Нафтопродукти Роснафти були одним з найважливіших питань. Вони були арештовані у цистернах, шалено "розбадяжені" та зберігалися за рахунок держави. Їх розкрадали, зливали та взагалі цей обсяг був великим навантаженням на державу фінансово. Я особисто разом з фахівцями МВС розробила проект Постанови Кабміну щодо реалізації арештованих активів в рамках статті 100 КПК яка дозволяла це робити. Цей проект передбачав реалізацію арештованих активів які важко зберігати, через державні компанії профільних міністерств на біржах. А також компенсацію державою коштів у випадку закриття кримінальних справ у звʼязку з відсутністю складу злочину чи виправдовувальних вироків. Що у випадку Курченка було б практично не можливо. Але закон та порядок мають бути однакові для всіх.
    Я сьогодні можу підписатись під кожним словом цього проекту. Він створювався на користь держави та заради держави.
    Постанову було прийнято Кабміном. Але в останню мить Яценюк подивився скаргу на неї від грантожерів. Які були звичайно проплачені Курченком. Маю написати "на мою думку" як юрист, але це очевидно. Яценюк просто стратив тоді цю постанову. Проблеми залишилися.
    Після цього нафтопродукти були реалізовані за рішенням суду. Але призвіща Пашинський Тищенко вже добре до них приєдналися.
    А статтю 100 КПК просто прибрали з КПК. Збіг? Та ні.
    Справи по Курченко я знаю досить добре. Там були і перерахування по 20-30 мільйонів доларів на добу на компанії в Швейцарії одна з яких мала яскраву назву "Яник траст", і купівля яхти Януковичу тощо. Здавалося б немає що розслідувати. Але наша Генпрокуратура заблокувала передачу матеріалів в Україну з Латвії де Курченко відмивав кошти.
    Що ми маємо сьогодні? Реванш.
    Чомусь не має вироку щодо Курченка. Але є справа 10-тирічної давнини щодо продажу нафтопродуктів Роснафти.
    Зі мною сьогодні з телефону мого колишнього чоловіка переписувались набушники. Рекомендували не їхати в Україну від його імені. Цікаво.
    Але коли я пропускала такий феєрверк? ))
    Фото просто на згадку. Я 4 місяці провела в СІЗО РФ за звинуваченням щодо мого клієнта, казахського опозиціонера, якого звільнив з-під арешту Суд у справах людини. Слідчі були зі списку Магницького. Жоден з яких до речі не пишався тим, що робить. Але наша корупція інша. Ближча до серця.
    Сувора реальність у цьому така: якщо сьогодні переслідують за реалізацію на користь держави нафтопродуктів "Курченка", завтра переслідуватимуть за переслідування Януковича та легітимний шлях України на звільнення з-під російського контролю.
    https://www.facebook.com/share/p/9RTCtX3CDVDGmcFQ/?mibextid=2JQ9oc

16. Де-факто справа Пашинського це намагання зевлади перебити резонанс від перетасовок в ЗСУ

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 1
  18. Punainen Lippu

Військовозобов’язані чоловіки,
    які отримали умовні терміни покарання за ухилення від військової служби,
    надалі можуть підлягати мобілізації в Україні.

За повторне порушення ухилянт може отримати реальний термін покарання.

Про це заявив перший заступник очільника Національної поліції –
    керівник Головного слідчого управління Максим Цуцкірідзе
    в інтерв’ю українським журналістам.

https://fakty.com.ua/ua/ukraine/202...dali-pidlyagayut-mobilizacziyi-naczpolicziya/

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блііін.... Зеленський вийшов сам на себе!!!!:haha: Ухилявся пару разів!

20. Злой ликбез.
    1.Есть ублюдочно олигархическое, феодально кастовое государство Украина.
    За тридцать лет "независимости" разворованное, коррумпированное, и где героями этого ублюдочного образования стали :олигархат, прокурорская каста, судейская каста, правоохранительная каста, чиновничья каста.

Все эти "люди" , готовы служить кому угодно в том числе россии, шо доказано 80/90 коллаборантством всех этих страт, при аннексии Крыма, Луганска и Донецка...
    Мне рассказали, как самый известный в Одессе действующий председатель суда, за месяц перед вторжением, дал команду своим "судьям", учить кодексы РФ...
    Одна известная общественница от ОПЗЖ, за неделю до вторжения, рассказывала, в узком кругу, шо она возглавит Одесский регион.
    Счас она, волонтёр, блдь, помогает беженцам и переселенцам, получает грамотки и подяки...
    Гена Труханов, неделю после вторжения, петлял и молчал, помню как он стыдливо говорил журналистам, "я не могу Путина назвать х@йло, ибо я вообще таких слов не употребляю"...
    Счас мы имеем огромную рать "хамелеонов" с наградным оружием и подяками от "скоро будем пить кофе в Ялте"..., они глисты, им не важно в каком теле жить, лишь бы паразитировать...
    Ермак и 5 менеджеров, Гетьманцев, Арахамия, Коля Тищенко, и ещё тысячи их зеленых клонов и вся рать ОПЗЖ и прочих #покидьки.
    Это для них сейчас война "мать родная"..., откаты, благоустройство и распил, яйца по 17, коррупция на поставках оружия, или не поставках, а просто украли все деньги...

2.И есть Украина, как страна, как Ненька.
    Эта Украина, живая сила великого украинского народа, который состоит из добровольцев, волонтеров, гражданских активистов, настоящих Воинов ЗСУ.., которые сейчас, как и 10 лет назад, проливают свою кровь, пот и слезы...
    Есть часть украинского дипстейта, который по сути агенты среди каст из пункта один...
    И эта Украина хочет только Вільності...
    И эта Украина проявляет лютую Волю...

3.То есть, мы имеем две Украины.
    Государство "господ и рабов" и страна "вільних".

4.Как отделить зерна от плевел?
    Почти любой прокурор, по определению, это "враг вільних ".
    У нас этих покидькив 18 на 100 тысяч, больше только в России, там их 25.
    Но, это до 24 февраля, после 8 миллионов беженцев , мы на первом месте в мире по числу прокуроров...
    В Германии этот показатель 5 на 100 тысяч населения.
    Теперь вопрос, сколько было случаев, за всю историю подоночного государства Украина, где прокурорские в суде, отказались от обвинения, понимая, что дело слеплено или это заказ ?
    Подумайте ?
    На миллионы рассмотреных дел за эти 33 года , сколько ?
    10 тысяч ?
    Тысяча ?
    Сто ?
    Я вам скажу, ОДИН случай и он был в Одессе, в прошлом году.

5.Теперь представьте сколько судеб были сломаны этими прокурорскими покидьками ?
    И кстати, все они латифундисты и отельеры, жены у них или мамы или дети, очень талантливые бизнесмены...
    А как вам, такой семейный подряд, папа прокурор, его жена судья, дети в ДБР или БЭП...

6.Я все это к чему.
    Представьте сколько сейчас в тюрьмах сидят "холопов", которых посадил вот такой семейный подряд, для галочки и отчётности.
    Десятки тысяч.
    Многие из них, хотят и готовы воевать за Неньку...
    Но наша ВР, состоящая из отборных покидьков, не даёт им это право ибо с кого будут кормиться "близкие", из петанационарной системы, все эти вертушки и их начальники?
    Они знаете шо говорят, мол, "человеческий материал не тот"...

7.Так шо у меня предложение по мобилизации, уменьшить прокурорский сброд в три раза.
    Освободившихся свести в прокурорские штурмовые подразделения.
    Есть же боевой полицейский полк "Лють"...
    Будет прокурорский полк, назвать можно типа "Отъявленные отморозки"..

Объявить амнистию для заключённых по мелким и средним статьям, кто согласен служить в ЗСУ...

8.Как ещё отличить политика господ, от политика вільних людей ?
    Право на зброю.
    Вільний громадянин, повинен мати зброю, богато зброї.
    Хто пртив цього, тот покидьок і ворог Неньки.

9.Еще не один полк мы можем сформировать из орлов из БЭПА и ДБР и налоговиков...
    Ну и ввести правило, если у действующих судей и государственных чиновников, есть совершеннолетние дети, все обязаны идти в боевые бригады ЗСУ...

10.А то получается, что Страна вільних людей, воює на два фронти, проти РФ и "гнід" и за панування "гнід"...
    #шотамсбудущим
    #zloe
    https://www.facebook.com/share/bn3Go9prw1mecEgX/

а де твій аватар? :)