За себе бійся, старий содоміт. За свою родину, чоловіча частині якої на загаровані в Американдії доляри відмазалась від захисту України. Некомплект бойових частин до 50 відсотків. А ці бандерлоги навіть своїми фекальними ходами ходити не хочуть, не те що воювати. Ганьба, содоміт.
Справедливості заради, Свобода найбільше втрат на початку АТО зазнала, якщо порівнювати партії...Пішли добровольцями у чому були. Та і по похоронам було це відомо - найбільше їх було на ЗУ. Чи багато западенців зараз у бойових частинах - не чула.
Не хочу шукати, але чула як про це казав Юрі йМихальчишин...Це свободівецЬ, який багато часу віддівав АТО, тепер ООС. Допомагає як волонтер, може і воював. Він віднедавна буває на політ шоу Влащєнко як експерт по військовим справам - дистанційно.
Юрій Михальчишин, відомий націоналіст, правда він призупинив членство в Свободі ще в 2014році) Це той хлопець, хто сказав: «Я вам нагадую дорогі мої інтелектуали, дорогі мої філософи і культурологи з Партії регіонів. Якщо ви хочете боротись з якимось явищем — навчіться окреслювати поняття. Я вам нагадую, що націоналізм, який ви так прагнете затаврувати, і націонал-соціалізм відрізняються між собою як стілець і електричний стілець. Кому, як не вам, цього не знати».
Дід Юрія Михальчишина по материній лінії Григорій Павлович Матвійко, в радянські часи очолював Львівське обласне управління сільського господарства, а у 80-х роках ХХ століття був завідуючим сільськогосподарського відділу Львівського обкому КПРС. У вересні 2014 року Ю. Михальчишин написав заяву про призупинення свого членства у ВО «Свобода». Після цього почав працювати в СБУ
В 2013-2014 роках в рядах Свободи і ПС було дуже багато патріотичних українців із всіх регіонів. От вони і пішли в перших рядах проти бойовиків рашки. Але мова не про рядових членів організації. Мова про керівництво національних партій і рухів. Бариги їх підсадили на голку корупції, особистого збагачення і запроданства. Тому і такий % на обох виборах
Сергій Львівський поширив посилання. Новий учасник · 2 год About this website ENIGMA.UA Андрій Богдан у розпал подій на Майдані старанно працював на вбивцю Януковича та отримав від нього нагороду (Відео) Особисто я не розумію, які ще докази необхідні виборцям Зеленського, які в екстазі від його команди. Коли розповідаєш про люстрованого чиновника Януковича Богда
Анатолій Траксель та Оле Плас поділилися посиланням. GOLOS.UA Секретарь СНБО Данилюк назвал Коломойского угрозой нацбезопасности Секретарь СНБО Александр Данилюк считает, что представители власти, которые в вопросе национализации "ПриватБанка" "ранее стояли на стороне Коломойского", и которы...
Прошу пана, чого ви стільки скачете?) Ваш кумир Петька Порошенко - один із засновників ПР, дружбан Медведчука, був міністром економіки в уряді Азарова, кланявся хуйлу... - і ви про це мовчите) А Богдана посадили на краю стола - і це вже тут котра знимка за пару днів;