Закон і Право часів "Команди Зе"

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Gyppsy, 7 сер 2019.

1. Циган, а ти хто такий? Ти на людину ще не тягнеш

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, я Маленький пересічний українець :hi:
    Хоча й ти кажеш на мене "циган" і що "на людину я ще не тягну". То твоя справа.

Але я знаю, хто і ким є ти ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Якщо ти навіть на людину не тягнеш, то тим більше ти не можеш бути простим пересічним українцем

4. Gyppsy

Міську-поц, це ти кажеш "навіть на людину не тягнеш" . Кажи собі шо хочеш
    А я знаю :)

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Нещасний дешевий порохоботський копипастер, що заробляє в інтернеті, бо пензії не хватає - от хто такий Хомчин. Це в кращому випадку...А мо кацапський провокатор.
    Бо на свойого президента лити бруд в середині каденції, при нормальному положенні в країні - це дуже сумнівний патріотизм.
    І чим далі я на це дивлюся, тим більше сумніваюсь в цих патріотах. Це більше схоже на кремлівський сценарій: зробити хаос і повстання, щоб посадити свою проросійську людину.

6. А ти знаєш яка в мене пензія?

7. А чого ви дивуєтесь, що секретарка Патєрпєвшего отримує заробітну плату в кварталі95?
    Так вони всі в кварталі. Починаючи з бубачкі і закінчуючи останнім йовбаком, котрий голосував за цю компашку. Вони там живуть. Правда, зарплату отримують не всі, а лише обрані цими йовпензля?
    FB_IMG_1639263644682.jpg FB_IMG_1639263639603.jpg IMG_20211211_174412_327.jpg IMG_20211211_082411_572.jpg FB_IMG_1639223946809.jpg

8. Куди ще більш проросійських привести, ніж ті що зараз при владі

9. Gyppsy

Ну, Міську-поц, тебе і торкнув цей Гіві. Ніяк не попускає :)))

10. Найважливішим сьогодні питанням є вже не особа власника легендарного їбл@, а те, чому його дружина не оформлена офіційно в ОПу? Бо перша відповідь, яка приходить у голову - не пройшла чи боялася не пройти спецперевірку. А оскільки сам гірський князь її якимось абсолютним дивом пройшов (і з цього приводу ми би мали вже сьогодні мати кримінальну справу проти тих, хто цей фальшак підписав), то що ж є такого в біографії самої зеленої секретарки, що могла не пройти?
    І хто допустив її без такої перевірки до найвищих державних секретів?

11. Зеленский лично назначил Гогилашвили на его должность. Об этом заявили Зорян и Шкиряк. По их словам, заместитель главы МВД Александр Гогилашвили был назначен на свой пост «по личной просьбе президента Украины Владимира Зеленского».

Зорян и Шкиряк добавили, что президент не мог не знать о прошлом своей креатуры, так как назначение чиновников этой категории проходит через спецпроверку СБУ.

❗️Вот кто бы мог подумать, что в МВД появятся люди, на фоне которых адекватными будут выглядеть даже Зорян со Шкиряком?

12. Gyppsy

Міську-поц, а Зорян і Шкіряк файні? Їм можна вірити?

13. От хто б міг подумати, що в МВС з'являться люди, на тлі яких адекватними будуть навіть Зорян зі Шкіряком?

14. Gyppsy

Міську-поц, то ти кажеш, що для тебе Зорян зі Шкіряком виглядають адекватними?

15. хто б міг подумати, що в МВС з'являться люди, на тлі яких

16. Аваков через свого екс-радника Зоряна Шкіряка повідомив, що Гогілашвілі було призначено на посаду заступника міністра МВС за особистим проханням Володимира Зеленського.

17. Поки у нас короткий перепочинок між «чіста-ньюз» Банкової, які відволікають увагу від спритних ручок нових облич, що звично щодоби витягують з кишень платників податків мільярди гривень - давайте поговоримо, що відбувається уЗеленського і хто там зараз «один за всіх».

Після падіння Шефіра влітку 2021 року через низку внутрішніх корупційних скандалів «отримав - не доніс» і карикатурного замаху на нього у вересні (до речі, що з розслідуванням, знайшли цього кілера-олігарха?), його зірка згасла. Ні, він ще контролює деякі старі питання, але здоров’я вже не те.

Втрата Разумкова стала справжнім моральним ударом для Зеленського, але на цьому фоні знову відродився вплив голови фракції Слуг Президента David Braun.

За твердженням джерел, на Банковій зараз справжній дуумвірат (не плутати з комп’ютерною грою Doom).
    Єрмак і Арахамія захоплено контролюють Харків за допомогою депутата від ОПЗЖ Ігора Абрамовича (пам’ятаєте нещодавнє розслідування Схеми: корупція в деталях - RFERL?), розділили вплив на митниці та в податковій, енергетиці та, па-парам-па, зайшли в ДПЗКУ.

Ну, це на додаток до «Дубаї-Енерго», роботу якої скромно не згадує Andriy Gerus. Хоча він не любить коментувати не лише це, але й майнінг біткойнів, вбивство Центренерго, загадковий колапс «Укренерго», передбанкрутний стан держшахт. Такий собі, Mr. Kolomoyskyi-Taboo.

До речі, кажуть, у шухляді Президента досі тихенько лежить довідка СБУ щодо інфраструктурних подвигів Арахімії та його легендарних бек-офісів.
    Чомусь вже рік лежить, зате Давід вже давно користується виключно чартерними літаками, а не як якісь ніщєброди - гелікоптерами ДСНС. Певен, для журналістів-розслідувачів це було б цікаво, як і те, чому ці перельоти здійснюються інкогніто, часто взагалі без жодних документів, що посвідчують високопоставлену особу.

Нещодавно міністр фінансів з сумом констатував, що оголошений Президентом у квітні хрестовий похід проти контрабанди приніс 0 грн до бюджету. А на що було сподіватися, якщо там одні й ті самі «нові їб@ла».

Danil Getmantsev, а Ви в курсі, що досі:
    - втрати від скруток ПДВ - від 4 млрд грн/місяць
    - від оптимізації податків фінансово-промислових груп щорічно держава втрачає понад 50 млрд грн
    - державні компанії можуть сплачувати до бюджету додатково ще мін 20 млрд грн, але «свій менеджмент» не дає
    - елементарний аудит родовищ корисних копалин, навіть без підвищення ставок, дав би більше 10 млрд грн
    - сірий ринок підакцизних товарів недодає податками понад 30 млрд грн/рік
    - про контрабанду просто зацитую Президента - «300 млрд грн/рік».

Ми ж усі розуміємо, що ці кошти відсутні в держбюджеті не тому, що приватні компанії просто не хочуть і не платять, а тому, що домовилися з владою, «заробляє» невелике коло утаємничених осіб - держава і громадяни в «сраці» (до уваги Фб, я тут цитую Президента).

Данило, Ви за 2,5 роки знали і не змогли це зупинити чи банально не хочете, бо є інша мотивація?

Одним словом, якщо раптом Українська правда вирішить зробити масштабне розслідування «Алло, Банкова» - дарую сюжет, безкоштовно.

НАБУ - прошу вважати це заявою про злочин, готовий надати покази і відповідні документи.
    Тут ціле кубло не лише російських агентів, але й корупціонерів категорії А!

View: https://www.facebook.com/748183438/posts/10159026407408439/

18. Конституційний суд не просто послав на три літери Зеленського з його незаконно призначеними суддями - він підстрахувався рішенням Венеційської комісії!
    Нагадуємо, що Сергія Головатого пару днів тому обрали до керівного органу Венеційської комісії
    Раніше 30 листопада КС відмовився приводити до присяги суддів, призначених Зеленським понад квоту.
    КСУ відмовився приймати присягу у призначених за квотою Зеленського суддів (документ)

19. ✅ Венеційська Комісія підтримала рішення Конституційного Суду України стосовно складення присяги двох новопризначених суддів Суду

Про це зазначено в Синопсисі (Короткому звіті) від 13 грудня 2021 року щодо підсумків 129-го пленарного засідання Венеційської Комісії, яке відбулося 10-11 грудня поточного року ( CDL-PL-PV(2021)0004syn).
    Venice Commission :: Council of Europe

▫️ Як відомо, Конституційний Суд України 30 листопада під час засідання ухвалив Постанову з питання складення присяги суддями Конституційного Суду України, призначеними указами Президента України від 26 листопада № 596/2021, № 597/2021.
    https://bit.ly/3IPWCT9

▫️ Відповідно до цієї Постанови Конституційний Суд України доручив Голові Конституційного Суду України або судді Конституційного Суду України, який виконує його обов’язки, скликати спеціальні пленарні засідання Конституційного Суду України для складення присяги суддями Конституційного Суду України, що їх призначив Президент України указами від 26 листопада 2021 року № 596/2021, № 597/2021, після припинення повноважень або звільнення з посади на підставах, визначених у статті 149-1 Конституції України, суддів Конституційного Суду України, що їх призначив Президент України за період 2013–2018 років.

https://bit.ly/3EYusCY

а де твій аватар? :)