Вперйод...щоб коротко,декларовано і ясно! Харків,майбутня,попередня столиця УРСР, поперду всіх "зелених",має гудіти! Успіхів , Сільва Буля!
Порошенко дальше на підтанцьовці у Портнова Порошенко хоче перевести стрілки від себе на Прямий канал Дивно було почути наступне. Порошенко: "Я не довіряю Державному Бюро Розслідувань, я не довіряю їх керівництву, я не вірю в об"єктивність і неупередженість слідства". Мені цікаво: це ДБР є результатом порошенкової судової реформи чи ні? Якщо так, то чому Пєтя не вірить своєму дітищу? Якщо ні, то що Пєтя робив останні п"ять років? P.S. Пєтю і Ко під суд! View: https://www.facebook.com/govoryt.velykyi.LVIV/videos/514096789374804/?notif_id=1565597966831912¬if_t=live_video
Коли всі ці різні органи танцювали під його музику - він їм довіряв. Зараз - зась. Ніякої їм довіри). Крім, звісно, гепеу з кумом, яке до нового гепеу буде вірним Порошенко, бо рило на всю в пуху.
Гепеу з кумом он також своїх здає. Як тільки запахло смаленим, то Юра відразу ж відрікся від дружбана Гримчака View: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1254163764782796&set=a.139021569630360&type=3&theater
Портнов тисне PORTNOV Уважаемые журналисты, ничего личного, просто предупреждаю. Ещё раз кто-то в любом падеже или склонении напишет, что я проходил по делу, подозревался или обвинялся в государственной измене, получите имущественный иск. Будем совместно владеть вашим имуществом, активами и деньгами. И еще. Иск в отношении функционеров СБУ и государственного агентства Укринформ на эту тему я выиграл именно в период правления Порошенко и принадлежавшего ему на праве собственности главы СБУ Грицака, а не при новых властях. Нельзя быть такими недалекими порохоботами. PORTNOV
Юра жжоть. Боїться... ГПУ просить Канаду зняти санкції з Портнова — джерело НВ Ну а Портнов то "Новое Время" пообзивав на чому світ стоїть
Ну щоб наступним нікому не повадно було. Розмовляла з людиною, у якій зять застройщик в Києві. О Гройсмане дуже негативні відгуки. Не треба нічого - тільки скільки відкатиш. У людини одні гроші в очах, а що і де будуватиметься - навіть не дивиться. Потім розказує на шоу, що ні одної бюджетної копійки не взяв.Звісно, це не бюджетні копійки, але шкода від такої діяльності величезна. І потім опосердковано відбивається на всьому: на інвесткліматі, на зростанні цін, на тому, що нормальні українські бізнесмени, які хочуть чесно робити, забирають родини і назавжди відсюди їдуть.
Руслан Рябошапка в кріслі Генпрокурора Поіменне голосування на призначення Президентом України Рябошапки Р.Г. на посаду Генерального прокурора
Я тільки вчора трошки уважніше познайомився з тим паном, в межах Вікіпедії. За Прем"єра тоже практично нічого не знаю. Та й взагалі тепер все нове і всі нові. Може це й до кращого. А мій аватар знаковий, він мене годує більше десяти років
Вбивства в 2.05.14 в Одесі були організовані проросійськими бойовиками, які використовували автомати. Першими були розстріляні проукранські активісти. Це чітко видно на архідетальному звіті. Что в действительности произошло в Одессе вчера... Перекладати відповідальність Одеси 2.05.14 на українську владу - робота дезінформаційного спамера.
Про події в Одесі читала багато, в тому числі великий звіт, по годинам. Парубій багато некорисного наробив в Раді, але 2 травня - це не масове вбивство. Чи коли таким є - то сценарій Кремля, його величезна провокація. Проросійська тусовка затягла в будову коктейлі Молотова, заздалегідь, але масово вмерли на поверхах від невідомого газу. Як знаємо, Росія великий спец по всяким газам та отрутам, і якби Одесу з-за тої події підбурити вдалося, то для них це було б великою перемогою. Але прорахувались. Все стихло, як після приїзду до Харкова Ягуару. І Одеса не стала ОНР. Тепер це можна тільки використовувати як привід погомоніти про хунту і фашистів. Портнов туди ж. Я до нього дуже негативно відношусь, бо наше діряве кримінальне законодавство - його заслуга в великій мірі. Нікого посадити не можна! Хоч увесь бюджет в офшори переведи.До того ж рекетир, яких мало. До Порошенко хай іски пише - якщо той невинний, то нічого не буде. Але іншим владу маючим буде острах. Хай побільше тих позовів пишуть. Вже нема сил жити в тій мутній воді, де армія загребущих чиновників і віп-чиновників свою рибку ловлять.