В українській юридичній сфері зараз дуже активний Андрій Портнов У Портнова хобі - ганяти Порошенка. Порошенко вже трохи слухається Портнова Останнє - вояж Порошенка на Мальдіви А Порошенко не дається ПЕТРО ПОРОШЕНКО ЗАВЖДИ ПЕРЕТИНАВ ДЕРЖАВНИЙ КОРДОН У ПОВНІЙ ВІДПОВІДНОСТІ ІЗ ЗАКОНОМ Що буде дальше?
Побачимо, що буде далі. https://translate.google.com.ua/?hl...=translate&sl=ru&tl=uk&text=Что будет дальше?
До чого тут Ваш "переводчик"? Він же працює на російській мові Прошу пана, не мудруйте. Я ж за турецьку з Вами не сперечаюся. дальше розм. рідк. на більшу відстань ◆ Вона дальше кінця свого носа не бачила. Панас Мирний ◆ Дядько пішов кроків на два дальше. Григорій Тютюнник розм. рідк. потім, у майбутньому ◆ А що дальше спіткається? Буде лихо, буде! Тарас Шевченко ◆ Отак зачинається моя Черниця — а що дальше буде, то я і сам не знаю. Тарас Шевченко розм. рідк. після чого-небудь ◆ Із Пітера мені пишуть, що я недовго сидітиму в Нижнім. Чи так, чи інакше, а я дальше поста не всижу. Тарас Шевченко розм. рідк. продовжуючи розпочате; більше, довше ◆ [Циган:] Та добре, добре.. Розказуй дальше. Тарас Шевченко Синоніми[ред.] далі дальш далі; дальш далі; дальш
Портнов хоче відновити розслідування справи Пашинського (член БПП стріляв в людину з нагородного (?) пістолета Сьогодні на суд не прийшов прокурор View: https://www.facebook.com/portnov.andrey.ukraine/posts/1187369521449854
вcі наведені Вами приклади мають помітку "розм. рідк." Для мене слово "дальше" - це русизм. Однак сперечатися далі не буду.
Прямо гАмерика-голі-баби...Депутати-демократи (т.з.троцкісти) ТАКОЖ виступають проти Трампа і республіканців (т.з.націоналістів) з претензіями на несправедливі вибори і імпічмент президенту через "незаконне" захоплення влади...Всьо,ми попереду планети всієї! Більшість демократів Палати представників підтримують імпічмент Трампа
НАБУ затримало директора ДП "Оператор ринку" Євдокімова - джерела Про національного менеджера Дмитро Вовк
От і добре. Хай присядуть з конфіскацією. Це ж ганьба, щоб так познущатись над цілою країною, заробити мільйони зайвих грошей і робити вигляд, що нічого не відбулося. Кучеренко каже, що тарифи брались геть зі стелі - ога, українці платять - можно ще підняти. Знов платять. Давайте ще піднімемо. Та субсидії відберемо вдвічі. А потім українці платити перестали, і одразу 60 млрд заборгованості по ЖКХ. Ой, що робити! Мо, списати ті борги? Так хто тоді платити буде? Всі будуть чекати, коли знову спишуть. Отакі притирені господарі керували. Гройсман зараз робить вид на ток-шоу, що він не при чому, то все Порошенко та його люди. Але що і в нього рильце в пушку - це безумовно.
Дивіться: все робиться. І так швидко! Суд зобов'язує НАБУ відкрити кримінальне провадження щодо бувших віп персон. Заставлять і зарплату повернути. Скільки дармоїдів присосались до бюджету, як ми ще живемо- дивно. Митники, СБУшники, мєнти з великими зірками (та з малими теж),різні чиновники великі і малі, олігархи - всі тягнуть на себе з бюджету. При Порошенко ніхто не сів, тому нікому не було страшно, а зараз почнуть давати показання один на одного - і слідом стрілятися та падати з вікон.
Часто чуємо у будні, Ще частіш, у свято: - Україну поневолить, Пограбує НАТО! Та задумайся, будь ласка, Мій земляче-брате: Невже воно, оте НАТО, Таке дурнувате? Та невже ж ото не знають Їхні генерали, Що давно уже до цурки Всіх нас обідрали? Уявіть, що Україну НАТО завоює. Як одягне голодранців? Чим їх нагодує? Скільки тут пенсіонерів, Скільки інвалідів! Скільки всяких чинодралів, Скільки дармоїдів! Та нехай сюди поткнуться Натівські машини, - Їх роззують за півночі, Поздирають шини. Доведеться інтервентам Ночувати в танку, Бо на вулиці задушать За консервну банку. Тут на це спеціалістів - Ой же як багато! Їм міліція "до фені", Шо якесь їм НАТО? Не хвилюйтесь, громадяни, І живіть спокійно. Нас від НАТО захистили Міцно і надійно. Дурнувата в того мама, Шизофренік тато, Хто повірить, що нас може Захопити НАТО.
Чи спробувати і собі вірші про политику складати, щоб не відставати від товариства? Було діло ми на якомусь форумі змагались з складання хокку (японські вірші). Непогано виходило.