Заклади харчування та відпочинку Львова - Оскароносні місця

Тема у розділі 'Ресторанна критика', створена користувачем lotr_an, 5 чер 2007.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Не факт. З теперішніми феміністичними поглядами жінок....

• Подобається Подобається x 2
  2. night

night Well-Known Member

в наш час навіть в закладах де дорого треба сумніватись в якості їжі. А там де не дорого тим більше. Тільки подумайте за рахунок чого там не дорого...наш народ любить заробити по повній з мінімальними затратами. значить щось не свіже, щось не якісне, олія пересмажена кілька разів і т.д.

3. Кохана

Кохана LuBimaya

Ціхо-ціхо.... лишіть погляди жінок, ми говоримо про заклади харчування....
    і не треба рівняти всіх під одну лінійку... наприклад, для мене ситість мого чоловіка є важливим елементом сімейного затишку...

• Подобається Подобається x 5
  4. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Ну так, "мудре рішення" і я дивуюся, чому його лише на другій сторінці запропонували.

Ви мені анекдот нагадали:
    - Так ти чому одружився?
    - Та, обридло по всяким їдальням харчуватися.
    - А зараз?
    - А зараз подобається :sad:

Пропоную аксіоматично прийняти те, що дружини нема і універсальної мийно-прально-готувально-прибиральної машини теж. Хоча я би скоріше купив останню, ніж одружився. Але то вже тема для іншої гілки.

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:07 ----------

Слухайте, тут всі такі прямо філософи зібралися ) Може ті свої зусилля в інше русло направити краще? Всі знають, що дешеве якісним точно не буває, а от дороге може бути і якісним і неякісним. Але не про те мова, ви особисто знаєте заклади, куди могли би прийти пообідати самі?

• Подобається Подобається x 1
  5. Кохана

Кохана LuBimaya

Ну, кожному своє, ніхто й не сперечається.... Але, всьому свій час...

6. night

night Well-Known Member

Знаю. Ресторан "Оскар". завжди смачно і якісно і головне страви кожний раз мають той самий смак. Раніше любила їсти в "Празі". Але там зараз так кепсько готують що за такі гроші хай самі це їдять.
    Якщо з дешевих варіантів то краще буду їсти в Мак Ді. Також смачно і дешево Французький півень.

7. poetka

poetka Дуже важлива персона

Свого часу ходили в Пузату хату,коло універу......
    Є ще славнозвісна Корівка на Коперника,там теж домашня їжа,ходили не раз - ціни помірні,якість їжі ніби й нічого,навіть малого там кормили,правда асортимент завжди однаковий,4- 5 страв і все...

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

А от на протезному я була там недалеко мій чоловік працює(сам там обідав) ...довелось зайти всередину на кухню...(малий захотів пі-пі)о_ОВи б бачили,як там миється посуд...так після цієї картини,я якщо кудись і виходимо на довго,беру із собою виделки.

8. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

З першу вони спаскудились у Києві, а згодом і у Львові. Ідея проста ніщо немає йти у відходи. Людина не свиня все з'їсть.
    Стосовно дорогих та дешевих закладів. У них у всіх не залежно від статуси бігають таракани та інша живність.

Ще можна брати медичний спирт для дезінфекції усього начиння :crazy: що зрештою не врятує Вас від неякісної їжі.

9. starJeff

starJeff New Member

Можна піти в Нью Йорк стрвт кафе.:good:

10. poetka

Ага!!!!Де вимішують старі салати з свіжими(шкода вкидати) і піца розігріта , а не свіжа(не кажу шо завжди)але так є.....
    Висновок,треба харчуватись виключно домашнім, не лінуватись,наприклад зварити борщ (затративша 1 год. макс.)і можна його споживати 2-3 дні(від того він навіть смачніший)Ніхто ж не каже ліпити вареники,зварити картопельки,то взагалі раз плюнути,нарубати салату, і маєте своє;)А навчитись готувати -то всетаки досвід,необхідність, ну і зрештою пізнання чогось нового кулінарного,смачного,взагалі,коли мужчина готує(хоч іноді)то так приємно,кажу,як жінка....Отож,поки не одружені дерзайте,жінка згодом подякує, а телефон до мами завше є,вона підкаже,шо й до чого...А!!!Ше в нас тут є "Кухня для чоловіків"заходьте там Мих такі рецепти дає класні.Вчіться і ви зрозумієте,шо нічого складного там не має,а тільки задоволення.

11. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Коли мужчина готує - це сексі. :)

• Подобається Подобається x 7
  12. poetka

Еех!!!!- мій хіба яйко може підсмажити:sad:

13.  
  14. SOLODKA

SOLODKA Active Member

Чомусь після прочитаного пригадала рекламу БОНЖУР.Там такі мущини :good:так готують десерт:blush::blush::blush:
    Подобаються "Галицькі витребеньки ", "Корчма" в Сокільниках,дуже смачний шашлик в Оброшиному.Але найкрашою для мене залишається булочна навпроти головної пошти-пиріжок з повидлом, сиром , яблуками і стакан чаю(коли більше грошей - то сметана.):mocking:

15. ladart

ladart New Member

Шановні мешканці форуму! Дуже потрібна ваша порада!!!
    Ми щойно переїхали до вашого чарівного міста)) Чи знає хто-небудь про ресторани сімейного типу, щоб і смачно, і с дітьми можно було час провести? У чоловіка ДР незабаром, розмірковуємо куди його піти... Дуже вдячна за відповіді!!!

16. Kentavr

Kentavr New Member

Варто визначити скільки для такого заходу відкладено коштів в бюджеті, бо екскурс може бути різним, від економ класу до прем'єр-класу. Але нарадити може тут кожен, осікльки складається таке враження, є два варіанти відгуків, або колєги власників (КЛАС КЛАС КЛАС) або ("галицьке засранство" нікого з нормальних Галичан образити не хотів, а мову веду про тих, які прийшовши до кнайпи, під одну каву викурюють одну пачку цигарок, і ведуть свідську бесіду про кухню і обслуговування) Тому успіхів або конкретизуйте питання:)

Останнє редагування модератором: 9 лип 2010
  17. stefka

stefka Well-Known Member

Дуже не раджу забігайлівку з претензійною назвою "Міжнародний вареничний фонд", що навпроти катедри, кухня там препаскудна....

18. syavych

syavych копач

Дуже не раджу читати дописи стефка :)
    Буквально вчора там обідав - :nyam2:

• Подобається Подобається x 4
  19. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Як врятувати Львів від «хати хама»?

Шкоцька каварня, ресторани «Європа», «Ренесанс», «Атлас», цукерня Зелєвського… Дорадянський Львів був відомий передовсім своїми кнайпами, котрі для багатьох відвідувачів перетворювалися на просто таки культові об’єкти. Слава про них бриніла цілим світом. Але чомусь всі вони відійшли в небуття. А чи можна було цього уникнути?

На одному Пляці Пруса було більше каварень, аніж нині в цілому місті. Так любили казати в радянські часи шанувальники польського й австрійського Львова. Та от радянська епоха вже два десятиліття як минула, на незалежних львівських вулицях як гриби по дощу зростають сотні нових об’єктів громадського харчування. Утім новітні ресторатори чомусь надто рідко звертають погляди на колись культові гастрономічні об’єкти, котрі могли б стати туристичними родзинками міста. ...
    http://www.zaxid.net/article/69441/

20. Vidok

Vidok Active Member

Порадьте доставку піци.

а де твій аватар? :)