Заклади харчування та відпочинку Львова - Оскароносні місця

Тема у розділі 'Ресторанна критика', створена користувачем lotr_an, 5 чер 2007.

1. no_coment

no_coment Well-Known Member

Відповідь: Заклади харчування та відпочинку Львова - Оскароносні місця

Я, обычно, бронирую места заранее (Позвонил, уточнил, спланировал).

Место расположено удачно между Закарпатьем и Львовом. Если нужно остановиться пообедать - согласен, что можно "нарваться на банкет"!

А в Веронике мне тоже уже - в некайф! Зажрались!:shutup:

2. Дана

Дана Well-Known Member

Я вже цілий тиждень на обід ходжу в нове кафе( надибала його випадково). Знаходиться на вул, Краківській. Двері буквально біля дверей кафе Фламінго, називається – Краківський мур. За словами обслуги відкрилися буквально 2-3 тижні тому, в перші дні меню навіть було виправлене ручкою. Ціни досить прийнятні а головне кухня дуже смачна. Проблема є з офіціантами, вірніше з їх відсутністю – бо я у них зустрічала тільки одну дівчинку офіціантку, але так як кафе ще не дуже популярне її хватає, правда дуже повільна.
    З меню що я встигла попробувати, м'ясо з лисичками, м'ясо –по бургундськи і біфстроганоф з грибами порція 200 гр ціна від 8-12 грн, борщ у них відмінний, налисники солодкі смачні, але можна було би і посолодше робити, з гарніру у них є рис, фрі, і картопля по домашньому(рекомендую) , деруни -4грн Ціни на каву, чай – 4 грн, сік з пакетів – 2грн.На алкоголь цін не знаю бо нічого не брала.
    Рекомендую вам завітати поки ще вороги не дізналися і кухня не споганилася. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Little_John

Little_John New Member

Не знаєте де це "Япі"? На проспекті Свободи майже напроти Матінки Божої, тобто за її спиною, такий собі "акваріум". Дуже цікава конструкція, при потребі шкляні стіни складаються і ви сидите практично на свіжому повітрі

4. dArt

dArt Well-Known Member

Ну вот Вы и спалили свю любимую точку, теперь туда ломанется весь, форум, их друзья и родственники. Завтра мест не будет.

ЗЫ Ушел на Краковскую на разведку, пить водку.

5. Дана

Дана Well-Known Member

Розкажіть завтра про свої враження

6. bora

bora Well-Known Member

Ми проживали в Едельвейсі однозначно, бо там кращі-новіші номери, а от вечеряти ходили в Святослав все-одно(якихось 20 метрів). Просто кухня незрівнянно краща та й атмосфера ресторанчику затишніша, в Едельвейсі прохідний двір з-за наскрізності бару.

7. syavych

syavych копач

Не ресторан, та все ж - в центрі (пр. Шевченка) є бістро грецької кухні, Зордас вроді зветься. Непомітне, інтер'єр так собі, але дуже сподобалось обслуговування і кухня (за помірну ціну!) + келишок вина задарма. М'ясні страви грецького рецепту для мене сам раз ;)

П.С. Були з дружиною на День Валентина - все супер - подарували нам навіть двох голуб'ят. Другий раз були на річницю весілля - все так же супер :)

8. dArt

dArt Well-Known Member

Выбрались вчера поужинать с друзьями в "Дарвин" (5й этаж книжного магазина "Буква" около пл Рынок.) Место очень приличное, правда позиционирует себя, как клуб. Т.е. до 18 вход свободный после 18 вход только по клубным картам. Однако , мы хоть и не были членами клуба, свободно зашли и сели (очевидно
    сказалось обилие свободного места в ресторане)
    Мансардный этаж, окна "Велюкс прямо в неба, очень уютная домашняя обстановка. Обслуживание выше всяких похвал, Официанты с большой буквы, администратор даже не подал виду, что заметил мой малость замызганый ребенком свитер (не успел переодеть после малыша), а ведь рекомендованый стиль одежды - вечерний.
    Меню немного скудновато, если сравнить с ресторанами аналогичного класса (Амадей, Вероника, Шекспир, Делис..) Однако блюда замечательно приготовлены со вкусом и умением. Замечательный повар.
    Работают до последнего клиента, в 00-30 нас никто и не думал выгонять, насмотря на то , что остались мы одни и 2 немца. После расчета нам предложили заполнить анкеты и получить клубные карты. Все в общем очень приятно и элегантно без излишних понтов и пафоса.
    Обязательно пойдем еще.
    Тех, кто уже навострился в Дарвин, должен предупредить: цены соответствуют сервису, ужин на 4х без особого налегания на алкоголь - 100 условноевропейских единиц.

9. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

=) Я в неділю по скромніше гуляв. "Квінта" - над "Медіком". Людей не було. Затишно. Я був з товаришом. Втрапили в 100 грн , без алкоголя. Млинці з яблуками дуже смачні. Ще замовляли мясо. Товариш замовив свинун з грибами - і хвалив страву. Я ж замовив шніцель Нідерландський з яблуками =( ... я не можу цього жаху описати. Я так зрозумів - що сюрприз був навіть не в покриттю мяса скибками яблука, а в невідмому алкоголі, яким це мясо ЩЕДРО облили. Смак алкоголю був ЖАХЛИВИЙ , мабуть, дешевий чи то коньяк, чи то лікер. Він і зіпсував мою справу.

10. igor44uk

igor44uk New Member

11. bug

bug Well-Known Member

Вчора був в новій кафешці "Мапа" на Галицькій (приміщення колищнього VD One) інтер"єр забавний, дизайн мінімалістичний, ціни приємлимі. Хто хоче - є пару хароших знимків.

12. bug

bug Well-Known Member

13. Ella

Ella Well-Known Member

В суботу були в ресторані "Бухара", вул. бічна від оперного театру. Шукали де пообідати,а то "пузата хата" вже "приїлась". Ціни середні+- 20 грн.за страву. Обслуга, як на львів приємна (не рагулі в краватках). Замовили зелений чай, плов узбецький, кебаб, лаваш. Заплатили за двох63 гривні. Перша приємність -це що до чаю, зовсім несподівано, подали добру порцію смажених грецьких горіхів з медом. Поки чекали на основну страву, наїлись! горіхами. Сподобався офіціант, котрий не нав"язував алкоголю чи всяких сочків з десертами. Те що трохи довелось зачекати на страву зовсім не дратувало. Порції великі і смачні. Музика теж не напружувала - сучасний узбецький поп-фольк. Інтер"єр приємний, око милували гарні килими, подушки, дерев"яні бамбетлі, лампи з динь інкрустованих скляними бусинками. Простенько і зі смаком.

Додано через 6 хвилин
    Прикро вразив "Акрополіс" біля катедри. Хотіла в четвер сама пообідати. Здалось що дуже тісно і питаю в офіціанта чи є вільні столики. у відповідь почула- скільки осіб буде?, кажу що одна. Ну тоді немає сказали хлопці. Прикро, і неприємно. Таке враження, що виперли як бомжа.

14. P1MPusy

P1MPusy Member

Якщо не секрет, які конкретніше ціни???

15. Mythabor

Mythabor Well-Known Member

Здається в цій будівлі тільки на першому поверсі знаходиься "ПУНКТ", поїсти особливо немає чого, алкоголь, та різні коктелі, раджу Фурктопію, ще специфічна страва схожа на крученики, з червоної риби, чи мяса (останні рази не було казали що не не завозять) але мені подобається, як їхав додому 5го заїжджав до Львову, і звісно був там.
    Ще щопятниці грає ДЖй, працює здається до 22-00. Такий собі мініклуб з різним контингентом. (Як на сесії у Львові то обовязково заходжу туди кілька разів)

Світ кави, так, однозначно неперевершено щодо кави...
    Віденсяка кавярня, раджу скуштувати запечене яблуко. чи грушку, дуже смачні десери...
    Стейкхаус, славні порції мяса. і як на мене найсмачніша солянка...

16. Lady

Lady Well-Known Member

Люди а хтось відвідував Краївку. Здається вона знаходиться напроти міської ради, кажуть цікаве місце. Там при вході стоїть собі такий бандеровець з рушницею і не пустить поки не скажеш пароль.Він говорить-"Слава Україні" а ти відповідаєш "Героям слава", а коли нескажеш на впустить:naci:
    Ніяк не можу туди зібратись, говорять що там з рушниці можна постріляти і смачна українська кухня.:)

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

криївка -- це стиль...
    поки що попсою не стала.....
    але є нарікання на сервіс...

18. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Харчувальні заклади у Львові

Мені 25, я неодружений (але то не реклама) і дуже лінивий. Одна з характерних проблем для холостяка це харчування: самому готувати не хочеться і більше приваблює можливість снідати, обідати і вечеряти десь в кафе, хорошій їдальні, більш-менш охайному генделику. Про існування деяких харчувальних закладів у Львові я в курсі. Наприклад:

Їдальня на вул. Рудненська 10 (Левандівка, протезний завод) — певно найліпша в моєму особистому рейтингу. Чисто, охайно, сучасно і без натяку на совок, ціни дуже демократичні. На 20 грн і перше і друге з котлетою по-домашньому і салат і сік. Смачно, ніяких претензій.

Їдальня на вул. Замарстинівська 170 (Інструментальний завод) — ціни просто супер, бо максимальна плата за обід ні разу не склала більше 13 грн. Більш-менш смачно, проте меню не дуже різноманітне і щодня туди не походиш. Основний недолік — час там зупинився десь в році 1985-му і досі совок.

Генделик «у Тетяни» на куті Замарстинівської і Мазепи. Смачні вареники, смачні чанахи, ціни вищі від їдальних. Але це генделик і відповідно: музика, накурено, контингент так собі.

Генделик «Колобок» на вул Сяйво. Дуже смачна курка-гриль, але й ціна відповідна. За сеанс як правило витрачається від 30 до 50 грн.

Бар «Едем» на вул Єфремова 47. Готують по-домашньому, приємна домашня атмосфера, ціни середні як на мене. За обід 25-30 грн я там витрачаю. Щоразу можна зустріти студентів лісотехнічного.

Непогано готують ще в кафе «Краків» в центрі, але ціни не такі, щоби щодня туди можна було ходити поїсти. Крім того порції в них відчутно менші.

А що знаєте, можете порекомендувати ви?

• Подобається Подобається x 7
  19. Кохана

Кохана LuBimaya

Раджу Вам найняти домогосподарку для приготування їжі. Так Вам вийде дешевше і Ви будете знати, що страви всі свіжі, з нормальних продуктів.
    Хіба що Ви вже на стільки ледачий, що не зможете собі то розігріти чи помити потім посуд... ;)

• Подобається Подобається x 4
  20. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Ок, теж варіант. Ви можете сказати, хоча б приблизно, скільки коштують послуги домогосподарки?

а де твій аватар? :)