Пропоную голосувати за "Свободу". Досить вже шмарклі на кулак намотувати. Україні легко дісталася незалежність - легко і втратить.
Я не впевнений до кінця. Але ви ж самі кажете "Як є - так є, треба з тим жити". Не впевнений у надійності цієї партії, у її вольових якостях. Це стосується Тягнибока в першу чергу. Лідер повинен виглядати так, наче він усе знає і усе може, в його людей не повинно виникати сумнівів що у нього виникають якісь сумніви. Тим більше лідер радикальної партії. Олег Тягнибок наразі дуже емоційний, а емоційні люди більш вразливі. Ця вразливість не повинна виказуватись. В цьому плані навіть Яценюк правильніше себе веде - більш холоднокровно. Плюс до того основні прихильники "Свободи" - молодь приблизно трохи за 20 років, романтики і ідеалісти. А потрібні терті калачі, досвідчені і навчені, без зайвих ілюзій, готових іти до кінця навіть коли їх б'ють по голові. Ось, а з ідеологією я згоден. Тим більше самі вони нічого не розробляли, все на працях 30их-40-вих років.
1.Ви в курсі ким був батько Тягнибока? 2. Тепер уявіть собі,що Ви б хотіли влаштуатись на фірму на роботу,Ви б прийшли до директора фірми і сказали йому,що таких як він треба знищувати,що він неправий і т.д. 3.Якби Ви балотувалися на Президента України,Ви б на Сході України казали що Ви націоналіст зі всіма витікаючими з цього наслідками 4.Скажіть коли голосувати за Свободу, на яких виборах,на парламентських? Спрогнозуйте,скільки чоловік пройде у Верховну Раду від Свободи? 5. Чи зробить щось Свобода при Януковичі-президенті? 6.Ви коли небудь дивилися результати перепису України по областях? Крим-2033,7 тис. осіб. Одеська обл-2 млн. 469 тис. осіб. Херсонська обл.-1 млн175 тис Миколаївська обл-1 млн. 265 Запорізька обл-1млн458 Донецька обл.-4 млн. 841 Луганська обл.- 2млн 546 Дніпропетровська обл.-3млн 567 Кіровоградська обл.- 0млн682 Харківська обл.- 2 млн 914 Всього-23 мільони це електорат,який ніколи не проголосує за Тягнибока.І для цього Ахметов створив політичний проект Тягнибок.Він повинен дразнити перераховане мною населення.Ще подумайте що у всіх інших областях є послідовники Януковича,приблизно стільки,скільки їх набралося на президентських виборах.Тепер скільки людей з Західної України за кордоном? Доки не знайдеться людина,за яку проголосує як Схід, так і Захід, доти Україна не буде об"єднана.І об"єднає її якраз не ідеологія українства(на жаль-це так,чому-див. мою математику) а скоріш за все економіка,і тільки після відродження економіки,можна буде потихеньку пробувати методом пряника відроджувти українство-мені це тоже не дуже подобається.але це реалії сьогодення.
Я вже писав десь - не вірю що наші люди здатні на такий космічних масштабів цинізм. Все-рівно що Бандера - проект Сталіна. Та й Ахметов нездалий до політичних проектів, він чисто бізнесмен. В любому випадку поживемо-побачимо. А що пропонуєте ви? Як дію, а не її відсутність.
Smeet! Я дивуюсь Вашій витримці... Невже Вам не зрозуміло, що у людини відсутнє логічне мислення? Всі, і Йулька, і Янукович, і Тигіпко, і Яценюк і решта, вже давно зрозуміли значення цих цифр. Тому Янукович і не відміняє указ Ющенка про Бандеру. Чечетов сказав про переховання решток Бандери: - Це особиста справа Франківської громади, влада заперечувати не буде... Бо цими "кістками між собаками" добра не збудуєш.
Вступати в дискусію зі штатним провокатором... Ними кишить на українських форумах як москальскими шпигунами від Америки до Грузії, дарма що паляться всі, кваліфікація вже не та що колись. Єдине що подумати - яке може бути логічне мислення тримати президентом тупого урку з його шоблою.
Ви що думаєте що Ахметов сам собі їсти варить і політичні питання вирішує?При всьому тому що про нього говорять він найуспішніший на Україні бізнесмен.Якщо б я шукав фірму для роботи для моєї дочки.я б їй рекомендував однозначно фірму Ахметова. Чому? Тому що в нього найкращі менеджери,вони все роблять за останніми досягненнями бізнесової науки.Я не дуже розбираюсь в бізнесі,але дочка трохи нтаскала в теорії,отож я потихеньку слідкую.Отож в Ахметова крім бізнесових є і політичні менеджери,найкращі-Янукович на президентські вибори йшов з американськими спецами.Так що не сумнівайтесь в його класі. Я знаю одне,якби я йшов на президентські вибори серйозно.я б постарався сподобатись як східнякам так і західнякам.Подумайте над цим.У кожній країні єкрайні праві,але як потім виясняється всі вони комусь підігрують. Тепер про дії чи їх відсутність.Одне діло дія громадянина і друге дія політика.Мої дії як лікаря-лічити якісно людей,як батька-піклуватися про своїх дітей,як чоловіка-бути надійною опорою для своєї дружини, як політика -члена міськвиконкому-при вирішенні питань життєдіяльності міста і городян бути неупередженим і приймати справедливі рішення. Якщо влада буде робити все правильно і на благо народу України,не заважати їй у цьому,навіть якщо я в опозиції до неї.Якщо вона буде робити щось не так-критикувати і вимагати робити так. Таку дію для себе я бачу в проміжку між виборами. А прийдуть вибори-треба буде думати за кого голосувати.Можливо до того часу з"явиться лідер,який би об"єднав всю Україну-я б цього дуже хотів.
Поставимо питання по-іншому, за кого голосуєте ви? Навіть не хочу слухати про кваліфікованість ригіоналів. Може хай вже винаймуть американця на пост премєра? Бо шось ні з американцями не виходить нічого, ні без них. Обєднання України - це утопія. Або всі будуть мислити як Захід, або всі як Схід, опосередкованого змішаного варіанту не може бути.
Чому Ви сприймаєте інформаціє так упереджено? Невже є тільки дві політичні сили - "Свобода" і ПР? Якщо хтось не сприймає риторику "свободи", не треба його автоматично записувати у симпатики ПР. Тема - Закарпаття: люди, традиції, ремесла, мова, (політичні вподобання закарпатців, якщо для декого так буде легше збагнути цей край). Не думаю, що таке дещо однобоке трактування українців, як у "Свободи" знайде підтримку в цьому краї.
Ні, пане Сміт Це, скоріше за все, про мене... Людина не може допетрати, що вже були спроби вишикувати всіх людей рівними шеренгами... Не втримали... Жодні... Тому нема жодного сенсу і краплини логіки в цих словах Думаю цьому радикалу не більше двадцяти п"яти років... Видно, що з дружиною ще не лаявся, де тапки мусять стояти
Відповідаю на запитання.Я завжди голосував за Батьківщину.Навіть на теперішніх виборах-інакше не міг-я голова міського осередку Батьківщини. Тепер про об"єднання.Коли хочуть знайти консенсус -його шукають.Щоб його знайти,треба відкинути ті питання які нас роз"єднують і взяти на озброєння ті питання які об"єднують.Я вважаю,що об"єднавчим питанням може бути для тих і тих економіка. Адже як чорні так білі,як ліві так і праві хочуть їсти.Іще одно,це мій останній допис в офтопі. Давайте перейдем на якусь гілку де про це говорять а тут будемо розмовляти про Закарпаття
Є тема "Свобода" vs ПР" http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=53024 Економіка - це добре, але все рівно рано чи пізно до ідеології доведеться повертатися.
А ніхто не каже,що ідеологію потрібно відкидати.Просто тепер такий час,що є загроза в черговий раз втратити незалежність.Треба зберегти державу, а потім і ідеологію підрихтувати можна.
Супер.Але саме основне,що шановний оппонент не читав тієї ідеології,або читав її поверхово.Я спецом через нього,розпочав опрацьовувати праці С.Бандери. Пише,між іншим,як заправський політтехнолог.Багатьом сучасним політикам варто б почитати,а не лише згадувати його прізвище.Те що я прочитав між іншим-дуже актуальне. Якщо хтось буде мати вільний час-ознайомтесь будьте добрі як на мене прекрасний політологічний довідник.