Ну якшо ліпляться, значить є такі самі. А якшо є, значить я правду говорю. А наступний раз побачу шо черга добрих людей кудись стоїть - буду знати шо то ви там зупинилисі.
В Солочине действительно хорошо, а чем Поляна не угодила? Живописное место, горы, десятки отелей и пансионатов, два санатория, куча кафе и любимый мой ресторан Уклин, где подают вкусную форель, которая плавает в бассейне. Свалява конечно не потрясает, но есть пара симпатичных улиц с особняками 30-х годов ---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:27 ---------- Не согласен. Очень симпатичный и уютный город, с интересной архитектурой. Насчет замка Паланка - я вам открою страшный секрет: замки Галичины тоже не украинские, единственно что многие из них при Богдане козаки развалили. Я понимаю, что трудно вам осмыслить тот факт, что Украина многонациональная страна. По поводу кафе, вы случайно не мазохист, чего вас понесло в совковую забегаловку, в Мукачево есть кафе, рестораны, кавярни где вкусно и недорого кормят
Закарпатцы они разные, но украинцы более открытые и веселые чем прикарпатцы. Года три мы снимали 2-х комнатную квартиру в Поляне, на кухне была не только соль, но и специи и крупы и макароны. Как то вы все таки умеете находить людей подобных вашей хозяйке ---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:50 ---------- Какой из двух? Один в центре Поляны, второй на отшибе - "Солнечное Закарпатье" в потрясающе красивом месте
Ну це вже вибачте, але точно не відповідає дійсності. Так я ж не людей шукав, а хороше житло. Житло було хороше, і місце теж. "Сонячне Закарпаття". А де там красиве місце? Там величезна забудована територія, пару клумб, пильне озерце. За санаторієм - дорога. По дорозі 1,5 км до села, саме село теж нічим не примітне. Хіба що вилізти кудись вище.
Вы НИКОГДА и НИЧЕГО не докажите рагулю. Тут Полковник, хоть он и балалаешник, прав. У нас это сословие существует отравляя жизнь себе и окружающим, и , конечно, принося эдакий калорит в жизнь западной Украины. Хотя, если разобраться, они есть везде.
Фестиваль гуцульських коней. Цікаво, яка Ваша думка про Фестиваль гуцульських коней? Ви ж нічого про це не написали!
Хіба про коней, гуцульських мова? ---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:33 ---------- На пасовиську, думаєте? Нині?
Як можна умудритися в одному реченні обізвати всіх. Ще один противсіх хитропопий? Ха-ха-ха. Львівський форум по визначенню рагулістичний. Чого ж вас всіх тягне сюди? Нормальні люди вже розбіглись давно. Ну це називалось якось наукова конференція, чи що. Спеціалісти з'їжджалися, перший день в них конференція була в санаторії, а другий день оцінювали коней, заїзди були. Посередині на сцені в синюватому пінджаку губернатор Закарпатської області здається. Виводили спочатку коней, потім кобил, жюрі дивилося (поляки якісь), ставили оцінки. Потім скакали через перепони різні. Досить цікаво, незвично по крайній мірі, бо не фольклорний захід, а більш професійний. Для людей, які професійно розводять коней, продають. В цьому все Закарпаття - все по східноєвропейськи без натяжки, вони такі по природі.
Нє щоб кАрєфан з міста на Нєвє написав, що гарні коні, Фальконе заради Петра краще наваяв, але провідна ідея була б, що головне аби не арабськи скакуни бо вони всюди, а їх треба тільки на ковбасу негайно, а так всі браття і навіть гуцульським коням він тисне руку копита. А Аудун - рагуль, а москалик - братело, тому що хоч і бовдур але на 100 гриваків кави у Львові попив на вихідні, нє?
Мені від того, нормальним мене рахують чи ненормальним ні холодно ні жарко. Я від сторонньої думки не залежу.
Так і я про це - не стороння думка, а ваша власна, коли її продовжити (чи як сприймаються іншими - ваші слова)....
Облиште, Ґроне. Ні одного, ні іншого не писала. Але мені як надмірний оптимізм заважає, так і всепокриваючий песимізм.
Та вже декілька разів тут пролунало яким вас вважають. "Ненормальний" люди пишуть тільки через надмірну толерантність. І те, що вас не обходить ставлення до вас інших - тільки підтверджує правильність висновків! Тепер, коли мені доводиться бувати на Закарпатті, я помічаю, що там люди менш агресивні, відповідно більш доброзичливі, ніж львів"яни. Років з 20 тому я б не зміг дати таке визначення на питання "а які вони, закарпатці", але ж з роками приходить й досвід.
Поскільки нормальні люди цей форум покинули, лишилися ненормальні, так шо не розділяю вашу завищену самооцінку.