Спасибо за ответ. Рад, что не повстречался с Вами за визит в Украину. Классные люди. Жаль, что не все.
Я думаю не варто ображатися на людей, коли вони говорять правду, називають справжні причини і не лицемірять. Набагато легше було б жити на світі і набагато менше було б проблем, якби всі були, як ви кажете, "простими". Тому що хитропопих уже хоч попою жуй. Я в свій час багато часу потратив на спростування неправильної думки росіян про Україну, і розказував, і возив, і екскурсії проводив - це 99% контрпродуктивно, вони завжди залишаються в своїй системі координат.
Ясненько. Ну тоді лишається віднести цей феномен до "своєрідного сприйняття реалій, що оточують". Сподіваюсь адміни зацінили мою толерантність у висловлюванні. Я прожив на Закарпатті 17 років, 20 прожив на Львівщині, погодьтесь це трохи відрізняється від миттєвих вражень від однієї поїздки.
В своей системе координат оставались и остаются "совки", Что, простите, и Вы в себе не искоренили. Лично до меня, искренне желал независимости Украине 20 лет назад. Не только ей, всем республикам, на выборах голосовал только за правые партии. В Вас добра мало, у Вас все враги. Потому и проблемы. Россияне тоже разные. Особенно из "красного пояса". Не судите с плеча. Хохол хохлу тоже рознь. Навидался. Не считайте за обиду. Хотите, отвечу в меру возможности украинскою.
Мабуть якесь групове затьмарення свідомості. Бо люди, які були зі мною, такої ж думки. ---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ---------- Ну, це якраз у Вас. Ми навіть з Польщею помирилися за Ющенка. А вам всі загрожують, нафту хочуть забрати.
Вы с Ющенко, а у меня первая жена полька. Мне делить с поляками и украинцами нечего. И война мне не нужна. Дай Бог и Вам.
Просто люди відчувають, коли до них ставитися упереджено, тоді і вони будуть не дуже привітні. Я народилась і прожила на Закарпатті до 17р. Там досі живуть мої батьки.
Ну, вам не позаздриш. Не знаю як у Дземброні, а у Львові є заклади, в яких об"єднують людей з "своєрідним сприйняттям реалій, що оточують". ---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ---------- Ооооо! Землячка! Де саме?
А навіщо ставитися упереджено? Я коли в Туреччину їхав перший раз наслухався кацапських туристів і упереджено налаштувався що турки якісь напівдикі. Так вони навпаки розвінчали моє упередження. Вони культурніші за нас в 4 раза. Моя мама дуже комапійська людина, їй варто провести 20 хвилин з незнайомими людьми - і в неї вже знаходяться друзі. І то вона побувала в Закарпатті - каже "Боже, шо такі непривітні всі". Говориш до когось - взагалі нуль реакції на тебе, тупо відвертається. Але я думаю це мадярська кров. Солі шкодувати - це фініш уже.
А ви пробували замість "ей ти бидло, йди-но сюди і прихопи з собою солі" якусь іншу форму звернення? ПС. Доречі, я мушу визнати, що в мої часи у нас було дещо специфічне ставлення до "львівських". Сутички і конфлікти були регулярно, чи то ми до них на змагання, чи то вони до нас приїздили. Таке ставлення було притаманне не тільки гарячим юнакам. І ще мушу визнати, що ставлення закарпатців до росіян на два порядки толерантніше, ніж у львів"ян. Та й російськомовних в Ужгороді - відсотків 30.
После холодного Петербурга, львовские официантки поразили любезностью. Нигде, в Хельсинки, Стокгольме, Таллине такого нет. Вы уговорили, еду в Ужгород или Трускавец в отпуске. ТесТане верю, Вам меньше.
Пробували-пробували. Я думаю 50 мінімум. А балачки про те шо "все люди братья" мені нагадує як я ще молодий-дурний приїхав перший раз в Київ, поступати. І поселили мене в гуртожитку в кімнату з якимись лівими пацанами, які просто подобово платили комендантші, а до інституту ніякого відношення не мали. А я ж усе як в нас в Західній Україні водиться - простий собі такий і щирий, брататися лізу, курку дістав, хавчика пів-мішка, пригощаю. Вони так подивилися на мене, наче я вася якийсь, один з Луганська, другий з Обухова якогось, поснідали звичайно, тільки братання моє в космос кудись пішло, на другий день (а тепер так уже остаточно) стало ясно шо мудачня якась. Обухівський хмирь працював барменом в якійсь ригайлівці, обкрадав господаря і приходив вмазаний вночі, ще й на п'яну голову не впізнавав мене, а я йому навіть картину подарував перед цим, власноруч намальовану ("мамі", заре розревуся). Так шо не треба мені тут розказувати, сам розберуся.
Вечные стенания рагуля. Йой, знову нас ганьбят, знову обикралы, коня, корову забралы, йой лышенько....
Обухов и Луганск. Не поеду. Курицу отберут последнюю. Картину тоже жаль. С пол-мешком. Нет. Лучше к москалям.
Ссыкуны имеют талант ретироваться с поля боя, когда шестое чувство им подсказывает, что они ...... (по количеству крапок)
Все, позбігалися найдобріші люди. Таке враження що крім них двох і Василя з інженерних військ на форумі нікого не залишилось. Свята трійця. Підтверджуєм правильно - угро-мордва - мудозвони всі поголовно.
Дурниця. Цього літа влетіли в ямку лівою стороною, гарно так влетіли, лишили два колеса в ній. Стали над Свалявою, дітей повна машина, сонце пече, колесо запасне - одне, котре ми зняти не годні (воно в Пежо так цікаво сховане...) Дядьки йшли з кошиками і з дітьми, навіть не треба було руками махати - зрозуміли, що невесело, дорогу перебігли, лягли під машину, зняли... А пані з сувенірної лавки викликала таксі і гривню пропоновану не хотіла.... А взагалі, мабуть до кожного ліпляться люди такі самі, як він, (в Чехії кажуть "Ворона коло ворони сідає", так що я, Аудуне, не дивуюсь...