Подорожі Україною

Закарпаття

Posted by Dzeko on 16 лис 2010 відповідей - 507
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Спасибо за ответ. Рад, что не повстречался с Вами за визит в Украину. Классные люди. Жаль, что не все.

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не страшно. Шкода шо в Росії класних "Раз-два - и обчелся".

3. NorthWind

Это правда. Путин да Медведев. Ну и 7 миллионов мигрантов из Украины. Остальные - быдло.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я думаю не варто ображатися на людей, коли вони говорять правду, називають справжні причини і не лицемірять. Набагато легше було б жити на світі і набагато менше було б проблем, якби всі були, як ви кажете, "простими". Тому що хитропопих уже хоч попою жуй. Я в свій час багато часу потратив на спростування неправильної думки росіян про Україну, і розказував, і возив, і екскурсії проводив - це 99% контрпродуктивно, вони завжди залишаються в своїй системі координат.

5. Real

Real Well-Known Member

Ясненько. Ну тоді лишається віднести цей феномен до "своєрідного сприйняття реалій, що оточують". :mocking:
    Сподіваюсь адміни зацінили мою толерантність у висловлюванні. :blush:

Я прожив на Закарпатті 17 років, 20 прожив на Львівщині, погодьтесь це трохи відрізняється від миттєвих вражень від однієї поїздки.

• Подобається Подобається x 2
  6. NorthWind

В своей системе координат оставались и остаются "совки", Что, простите, и Вы в себе не искоренили. Лично до меня, искренне желал независимости Украине 20 лет назад. Не только ей, всем республикам, на выборах голосовал только за правые партии.
    В Вас добра мало, у Вас все враги.
    Потому и проблемы.
    Россияне тоже разные. Особенно из "красного пояса". Не судите с плеча. Хохол хохлу тоже рознь. Навидался. Не считайте за обиду. Хотите, отвечу в меру возможности украинскою.

• Подобається Подобається x 1
  7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мабуть якесь групове затьмарення свідомості. Бо люди, які були зі мною, такої ж думки.

---------- Додано в 11:08 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Ну, це якраз у Вас. Ми навіть з Польщею помирилися за Ющенка. А вам всі загрожують, нафту хочуть забрати.

8. NorthWind

Вы с Ющенко, а у меня первая жена полька.
    Мне делить с поляками и украинцами нечего. И война мне не нужна.
    Дай Бог и Вам.

9. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Просто люди відчувають, коли до них ставитися упереджено, тоді і вони будуть не дуже привітні.
    Я народилась і прожила на Закарпатті до 17р. Там досі живуть мої батьки.

• Подобається Подобається x 3
  10. Real

Real Well-Known Member

Ну, вам не позаздриш. Не знаю як у Дземброні, а у Львові є заклади, в яких об"єднують людей з "своєрідним сприйняттям реалій, що оточують". :pardon:

---------- Додано в 11:21 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

Ооооо! Землячка! :give_rose: Де саме?

Останнє редагування: 4 лис 2011
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А навіщо ставитися упереджено? Я коли в Туреччину їхав перший раз наслухався кацапських туристів і упереджено налаштувався що турки якісь напівдикі. Так вони навпаки розвінчали моє упередження. Вони культурніші за нас в 4 раза.

Моя мама дуже комапійська людина, їй варто провести 20 хвилин з незнайомими людьми - і в неї вже знаходяться друзі. І то вона побувала в Закарпатті - каже "Боже, шо такі непривітні всі". Говориш до когось - взагалі нуль реакції на тебе, тупо відвертається. Але я думаю це мадярська кров. Солі шкодувати - це фініш уже.

12. Real

Real Well-Known Member

А ви пробували замість "ей ти бидло, йди-но сюди і прихопи з собою солі" якусь іншу форму звернення? :mocking:

ПС. Доречі, я мушу визнати, що в мої часи у нас було дещо специфічне ставлення до "львівських". Сутички і конфлікти були регулярно, чи то ми до них на змагання, чи то вони до нас приїздили. Таке ставлення було притаманне не тільки гарячим юнакам.
    І ще мушу визнати, що ставлення закарпатців до росіян на два порядки толерантніше, ніж у львів"ян. Та й російськомовних в Ужгороді - відсотків 30.

13. NorthWind

Вы уговорили, еду в Ужгород или Трускавец в отпуске. ТесТане верю, Вам меньше.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Пробували-пробували.

Я думаю 50 мінімум.

А балачки про те шо "все люди братья" мені нагадує як я ще молодий-дурний приїхав перший раз в Київ, поступати. І поселили мене в гуртожитку в кімнату з якимись лівими пацанами, які просто подобово платили комендантші, а до інституту ніякого відношення не мали. А я ж усе як в нас в Західній Україні водиться - простий собі такий і щирий, брататися лізу, курку дістав, хавчика пів-мішка, пригощаю. Вони так подивилися на мене, наче я вася якийсь, один з Луганська, другий з Обухова якогось, поснідали звичайно, тільки братання моє в космос кудись пішло, на другий день (а тепер так уже остаточно) стало ясно шо мудачня якась. Обухівський хмирь працював барменом в якійсь ригайлівці, обкрадав господаря і приходив вмазаний вночі, ще й на п'яну голову не впізнавав мене, а я йому навіть картину подарував перед цим, власноруч намальовану ("мамі", заре розревуся).
    Так шо не треба мені тут розказувати, сам розберуся.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Вечные стенания рагуля.
    Йой, знову нас ганьбят, знову обикралы, коня, корову забралы, йой лышенько....

• Подобається Подобається x 2
  16. NorthWind

Обухов и Луганск. Не поеду. Курицу отберут последнюю. Картину тоже жаль. С пол-мешком. Нет. Лучше к москалям.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Ясное дело.
    Кровь-то родная.

18. NorthWind

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Все, позбігалися найдобріші люди. Таке враження що крім них двох і Василя з інженерних військ на форумі нікого не залишилось. Свята трійця.

Підтверджуєм правильно - угро-мордва - мудозвони всі поголовно.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дурниця.

Цього літа влетіли в ямку лівою стороною, гарно так влетіли, лишили два колеса в ній.

Стали над Свалявою, дітей повна машина, сонце пече, колесо запасне - одне, котре ми зняти не годні (воно в Пежо так цікаво сховане...)

Дядьки йшли з кошиками і з дітьми, навіть не треба було руками махати - зрозуміли, що невесело, дорогу перебігли, лягли під машину, зняли...

А пані з сувенірної лавки викликала таксі і гривню пропоновану не хотіла....

А взагалі, мабуть до кожного ліпляться люди такі самі, як він, (в Чехії кажуть "Ворона коло ворони сідає", так що я, Аудуне, не дивуюсь...

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)