Зайві КГ!!!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Bodyk, 24 гру 2008.

1. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це не пузо,це така тара для "пива":)

• Подобається Подобається x 7
  2. natty

natty Well-Known Member

підписуюсь під останнім реченням. Переїсти - гірше, ніж недоспати :scratch_one-s_head:
    Як на мене, один з найбільш живучих дієтичних міфів - зранку треба їсти, і то "плотно" :bad: Ну не лізе їжа зранку, не прокинувся ще органзім - то для чого себе силувати? Досить випити фреш або склянку води з медом і лимонним соком, запустити травну систему, а тоді вже за годину-дві з'їсти шось суттєвіше. Я зранку їм, причому десь через 40 хв після пробудження, довше тяжко витримати :blush: , переважно щось легеньке. З ліжка встаю з легким відчуттям голоду (може через те що після 7 вечора ні-ні?)...А от чоловік снідає як пташка - 2 сирнички, 1 налисничок, ложечка творогу. Ми з ним як сідаємо до сніданку, смішно збоку виглядає: я їм вдвічі більше, можу ше пляцка чи шоколадну цукерку до кави втоптати, а він понадкусує, каву надіп'є - і усьо, каже шо наївся. Зате ближче до кінця вечора навпаки :dntknw:

• Подобається Подобається x 3
  3. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

В мене зранку інша ситуація, я встаю за півтора години до виходу на роботу, але все рівно не встигаю. Тому приходиться економити на сніданку, але з'їсти мушу, бо слухаю цілу лекцію від батьків... Зате на роботі... я все наздоганяю.

• Подобається Подобається x 5
  4. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

:mocking: згадалось, як я ще два роки тому в міській квартирі "пригала" на скакалочці, а потім довелось і сусідів з нижнього поверху залучати до занять спортом, щоб по-менше по стелі гупали:))

• Подобається Подобається x 4
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Це як годинник з зозулькою?;)

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

це не міф а чистої води правда. Найбільша кількість їжі має припадати на ранок, але це не означає що ви маєте з*їсти бараболю з карманадлями, борщ на кістці і запити все кавою з вершками. На сніданок мають припадати злаки - бажано каші типу вівсяної. По-перше вони очищають огранізм від шлаків а по-друге є ситні і тримають рівень цукву в крові довший час.
    А коли зранку не їсти на падає рівень цукру в крові і потім вже хочеться на вечір жерти страшенно.

Але ще мушу пожалітись на свого мужа. Він жере як кінь, а худий як хорт :sad:(
    А у мене проблеми з щитовидною і тому я поправляюсь лишень від того що подивлюсь на булочку. :sad:

• Подобається Подобається x 6
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

це не міф а чистої води правда. Найбільша кількість їжі має припадати на ранок, але це не означає що ви маєте з*їсти бараболю з карманадлями, борщ на кістці і запити все кавою з вершками. На сніданок мають припадати злаки - бажано каші типу вівсяної. По-перше вони очищають огранізм від шлаків а по-друге є ситні і тримають рівень цукву в крові довший час.
    А коли зранку не їсти на падає рівень цукру в крові і потім вже хочеться на вечір жерти страшенно.

Але ще мушу пожалітись на свого мужа. Він жере як кінь, а худий як хорт :sad:(
    А у мене проблеми з щитовидною і тому я поправляюсь лишень від того що подивлюсь на булочку. :sad: Та генетика би її .... забрав.:cry::cry::cry:

8. Daisy

Daisy Well-Known Member

Марусю, ну признайтесь, що не тільки на неї дивитесь;). В мене ті ж проблеми але вже підібрали певну кількість гармонів, мало б вже худатись:dntknw:. А як це може бути якщо: Миколайчик з цукерками прийшов, Різдво американске- тоже добре гам було, відпустка+ добра компанія, ну самі розумієте:good:, а там Новий рік, наше Різдво ще незакінчилось, а в мене +3 кг:cry::cry::cry:. Висновок один: ж-ти менше треба, а як, як то всьо таке смачненьке:blush: То сама як булочка.

• Подобається Подобається x 7
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Треба, а не виходить. Воно тягне заїдати стресс. Так я як булочка. А цукерок я не їм, я їх навіть і не дістаю в подарунок тай і не купує в нас ніхто. А он хліб білий, то так.

А я скільки не ходила до тих духторів, скільки не просила провірити мені фунцію щитовидної а вони мене ігнорують що просто жах. Моїй сестрі он підібрали нове лікаство і каже що вже почала худнути. Ми з нею як дві булочки.

• Подобається Подобається x 5
  10. smeet

smeet просто спілкуюсь

А яка у Вас група крові?

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

сама цінна - перша резуз мінус.

• Подобається Подобається x 2
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

САма цінна четверта резус мінус,а перша то сама стара.Раджу почитати-Їжа по групі крові.Є такий автор Пітер Д"Адамо "Eat right 4 Your."Є російський переклад:"4 группы крови — 4 пути к здоровью" -книга між іншим двох американських натуропатів,серйозний твір,в чому впевнитеся,коли прочитаєте.Так там пише що білий хліб повністю протипоказаний людям з першою групою крові.І не лишень як продукт,який добавляє кг,а взагалі пшениця на першу групу шкідлива.Вмене також перша група крові.Так от хліб для Вас- Ейсей і Ейзикюль(не знаю,є такий в США?)Коротше крім гов"ядини не дуже можна що і їсти,я Вам скажу.http://www.krov.net.ua/2008/02/06/1528.html ця зсилка це так для ознайомлення,прогугліть,а найкраще буде як купите ту книгу,там про американські продукти пише,бо у нас таких немає.

Останнє редагування: 10 січ 2009
  13. Romko

Romko Дуже важлива персона

Марусю,то нас троха є...
    Вже двоє...

• Подобається Подобається x 2
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

нас з вами вже старими охрестили. ну що поробиш, старість не радість... але ми ще тим молодим носа втремо :good:

15. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

тому далеко не треба ходити у кого чорт за плечима :mocking:
    в мене сеся кніга стоїть вдома на поличці. Сестра колись купила, як вона працювала в аптеці.:pardon:

16. Romko

А то...:)
    Ніц не шарят,дітиска...:dntknw:
    Я їм про..дієту..
    А вони про мнячі...:nea:
    Вчити.вчити і вчити...

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

То Ви її читали,чи книжка в ВАс для меблів:)
    Повірте я як лікар її прочитав,і вважаю за серйозну працю і на собі перевірив правильність тих постулатів.Я сам ні хліба ні макаронів(все що стосується пшениці)вже років 5 не споживаю і почуваюся нормально.Хліб стараюся їсти житній,або взагалі не їсти.

Останнє редагування: 10 січ 2009
  18. Romko

І в мене є...така зелененька...
    От..я колись прочитав...і пішов пити каву...

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

один раз читала, здається 12 років тому. Коли спробувала їх дотримуватись то ніби помагало, а тепер треба знову перечитати аби дістати поштовх, бо лєнь-матушка. Там он пише що мені противопоказане кофе, а я привикла пити кофію. Хоча мій чоловік би був на сьомому небі якби я відмовилась від кави, він у мене п*є лише трав*яні чаї і мене переконує як це прекрасно.о_О

20. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви каву залиште а від пшениці відмовтесь.Вона Вам більше шкоди робить.Все біжу бо автобус.

а де твій аватар? :)