класно... мені треба було більш прискіпливо вибирати, а то в Метро я завжди в побігах... якщо ви виділи високу темноволосу дівчину котра бігає по Метро з повними руками товару, що випадає і визвонює і викрикає в телефон "Де ви є з тою каляскою?" то напевно я була....
Наступного разу буду більше оглядатись по сторонам, коли попаду в МЕТРО може "свідімся"? Тепер по темі - може комусь пригодиться: вправи на фітболі є тут і ще здається ось тут
обовязково свідімся а не знаєте наскільки тотой мяч має бути надутий? до упора??... а то в мене інструкція була лише англійською... я то розумію шо там пише, але можу щось собі придумати... от наприклад вислів "клін драй" означав для мене добре вичищати, "драяти"... з чого собі то взяла, не памятаю вже потім взнала що то чистити сухим... отак коли звикаєш сприймати мову інтуїтивно, то так виходе смішно...
Якщо мячик буде дуже надутий - то він буде менш пружний(ІМХО: то не зручно). Я собі трошки спустила його, щоб він просідав так як диванні подушки, коли на нього сідаю.
Мені чоловік купив у метро м'ячик, а от насоса не купив. Теперка чекаю на насос, але відоеуроки вже скачала.
а власнолегенево не хочете брат надув сам, добре, хоть резину не урвав))) то мені просто невитримана година була... а насос - то вже у коханого візьму)
є таке , але все одно стараюсь багато не їсти, тільки шоколад Дівчата, а м'ячі такі ще є в МЕТРО, бо завтра буду , хочу теж прикупити ( от я муха-повторюха)
неправда... якщо ви звичайно перед спаннєм наїлись кєшки, бігосу, свіжо-спеченої халки і зо п*ять пампухів, то тоді точно виросте. А так то сон необхідний для відновлення сил, бо вам любий лікар скаже що від недосипання людина поправляється. Я не знаю як на кого, а на мене стресс діє ганебно - поправляюсь зразу на купу кг.
Коли в людини стрес,то вона начинає спонтанно шукати,як від мозку відігнати кров з негативною енергією.Вона напівспонтанно починає їсти все що попадає під руку.Кров від голови припливає до шлунку,а калорії відкладаються на стегнах і животі.