Я вдома взагалі їсти не можу, напевне це пов'язене з тим, що коли готую їсти, нанюхаюся цих всіх запахів...А от в гостях, мені так хочеться їсти, але я трошки стидлива, чуть-чуть з'їм і все. Тому я за свята не переживаю. А от на роботі я вже їм все підряд, з мене аж всі сміються.
Ні просто Ви сказали,що на роботі їсте все підряд,от я і подумав,що їсти на роботі можна тоді,коли працюєш на кухні.
Вибачте, я просто вас не правильно зрозуміла. Я працюю бухгалтером, а чому я так їм багато на роботі, сама не розумію...
Бухгалтери нервові,як кулєра... Знаю,бо жінка бухгалтер... І її сестра тоже бухгалтер... і мама останній рік до пенсії в бухгалтерії працювала.. то капець...
Медицина каже що це нервове.Буває таке. Зорянко,хочете добру пораду-навчіться любити і поважати СЕБЕ.Самовідданість вона штука хороша,але досвід показує доки сам себе не навчишся любити і поважати доти не чекай цього від ближніх.Зробіть те що я Вам кажу і побачите,як зміниться світ навкруг Вас.
Пане Ромку,я Вам не завидую.Вас кругом бугалтери обсіли,обраховують Вас до копійки.Невже й заначку не можна сховати?
Ура... нарешті можна випити ранкової кави і не пояснювати нікому, що я нічого не хочу на сніданок - хочу самої гіркої кавусі П.С.:А то ті бабусі з їхніми готованнями...:girl_in_dreams:
о! я знаю що собі зараз зроблю - кавусі тішуся з одного, що мої лишні кг не збільшилися за свята... то вже велике... а форма до мене вернеться з часом...
я собі купила тотой мяч.. як ся називає.. фітбол! Во! правда скупердяйка я, зажала собі... троха замалий купила в Метро... але то всьо через то, що не мені за нього платити треба було, то я вже поекономила