"Менше мучного, більше нічного" (с) І ще одній знайомій моєї мами, яка хотіла схуднути лікар (дієтолог) сказала: "Ви у концтаборі повних бачили ?" Тому менше їсти також хороша порада, якщо немає протипоказів
А мені народження дитини допомогло схуднути. І то настільки, що я почала на себе не бути подібною. Але ще я в цей період мала дуже багато стресів, нервів і переживань. Скоріше за все, що це так і вплинуло на моє різке похудання. Зараз вже трішки поправилася і почуваю себе дуже добре.
Я вам скажу, ПМЖ теж мистецтво! Мені наприклад легше не їсти зовсім протягом дня, ніж по-трошки,особливо солодощі. Однозначно, все залежить від способу життя: як маєш повно справ, то і про їжу нема коли думати, мені б теж вистачило кілька чашок кави на день,якби не сиділа вдома... колись так і "харчувалася"..
дуже навіть метод, по собі знаю в основному причина недосипання, навіть якщо незначне ... доречі, менше спати - це теж метод, правда одночасно із зайвими кг можна трохи втратити "душевну рівновагу"
Ну то тре спробувати того, що моя мама робить. Він такий як люстро, а смачниииииий який! ммм...Я теж холодцю не люблю і ніде вгостях його не їм, а мамин вживаю
Як куда- рота зашивати Новорічний жарт.А взагалі,то є конкретний автор цього рецепту і жарту-якщо пам"ятаєте був у Януковича,такий собі начштабу Тігіпко,колега Львівського Шлапака
Скільки себе памятаю - то тільки поправляюся... був один час, коли схудла щось на 6 кг і все... а так щороку на 1-2 кг поправляюся, або на тій самій вазі... в січні 2004 року поправилася майже на 10 кг за місяць... ось так... на дієти не сідаю... спортом не займаюся... а треба... немаю ні бажання, ні можливостей...
Я за ці свята точно в джинси не влізу, вже відчуваю як вони тиснуть.. Треба буде на дієту сідати..ех...