йой... на вихідних дізналася, що набрала 3 лишніх кіло... то все через оті вітаміни і здорове харчування - очистило мені організм і покращило апетит якби не здоровя то за два тижні би скинула то (вже раз було таке) вирішила після здачі модулів сісти на дієту без солодощів... бо коли вчуся, то поглощаю їх міхами...
Треба... перепрошую, більше ***ти! Ось моєму знайомому лікар приписав купу антибіотиків плюс якісь таблетки типу біфідо - для рятування флори. Він за 2 тижні скинув 6 кг.
убили ... так и до гемороя можно до .... худеть ........ а впрочем так что за колесики такие хитрые???
Зрозуміло, в яких! Як знавець жінок (професійний) - з впевненістю зможу Вам в приват написати, якщо авторка змовчить! Хе-хе!
ну ше 3 кіло, то ше там, де ви думаєте... от якщо більше, то там де ви думаєте, вже нема куда, і воно інші небажані для мене і оточуючих місця шукає
а я зараз їм... зранку каву "Джокер" чорний...з сигаретою.. В обід "Якобс" зелений..з сигаретою" а ввечері наполовину того і того... з сигаретою... В проміжках між тим гоню по місті...часом забігаючи в "Криву Липу"..на каву..з сигаретою та й всьо.. __________________________________________________________ Роман, то в вас кофейно-сигаретна дієта..... як у моделей )) Рибка У меня - нет. Ем, что хочу. _______________________________________ Рибка )) головне шоб вам було добре.
хочу сказати, що дієти то таке ( можна зробити не в плюс, а в мінус шкоду для здоров'я ) , у всьому повинна бути уміренність і тоді дієт ніяких не треба! + не їсти за 2 год до сну п.с а солодке я сама люблю дуже без шоколаду ні дня!
дриглі, я так розумію. це холодець? бо дриглями зазвичай желе називається а це, перепрошую, що за страва така кІшка пані Францішки? Та пані вміє кішок готувати?Ромко казав, що то спарва непроста)