Нє зразу не щезне.....треба ше два тижні прикладати на 22 хв. портрет Норбекова на проблемних місцях.. Але чітко слідкуйте за часом...бо після 22 хв. можливі опіки
Сніданок - залежить від часу: або повноцінне друге, або омлєт/яєшня. Перший обід (на роботі): перше+друге або бутерброди (залежить від настрою) Другий обід (вдома): перше+друге Вечеря: тут вже розганяюсь по повній - пхаю всьо шо влізе Перед сном ше як правило чай з тостами От така дієта думаю з першої частини цього допису стане зрозуміло
Якби я так їв як Сявич, то би певно важив 150 кіло. Вже кілька років зранку їм молочну кашу (рисову, геркулес тощо) ну і звичайно каву, в обід - 2 бутерброди, ввечері в 18 - 19 год. перше і друге. Проте вага нікуди не зникає. Видно в кожного свій закладений генотип і нікуди від того не дінешся. Колишній мій однокласник все життя худющий як той колгоспний півень, при рості біля 1.80 навряд чи важить 60 кіло, скоріше біля 50. Але він на обід на моїх очах з"їдав велику миску супу, 30 великих домашніх вареників з півлітрою сметани, а потім ще кілька бутербродів з чаєм на додачу. Мені би того вистачило мінімум на 3 обіди. Не знаю куди в нього стільки влазить і куди потім дівається.
Кулєра,я іно каву з папіросом...ну,зрідка канапку яку,чи піцу...а бжух росте... Нє,такой тре більше двіжєній робити. Розмаїтих...а то зима і я сі розслабив...
Капєц! То певно глисти Мій чоловік при такій дієті як в Поетки важить 93 кг, то при вашій певно б мав 150.
Для мене дуже важливо пообідати. А сніданок я взагалі можу пропустити. Досить лише кофе. На вечерю можу щось перехопити.
Ну Сявич дає...а по ньому й не скажеш..несправедливонехай би всі так добре їли і ся не поправляли,ми вже від літа хліба майже не купуємо,звикли їсти без нього навіть зупу...ну іноді хочеться хлібка з маслом до чаю,то си купимо,але потім по пів батона засихає і викидаємо.......але ніц не схудли.......зараза. А мій чоловік то взагалі їсть менше за малого і ніц..........
за місяць скинула 4 кг. щодня біг, прес, присідання. нема вечері. сніданок легкий. варене яйце. салат. обід відварне м*ясо, або навіть щосб жирне. ніякого хліба. але їм шоколад до схочу. в тому собі відмовити не можу. хоча хліб інколи теж їм. ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:31 ---------- спорт! прес качає най віджимається від підлоги і присідає. краще то робити в поледень до того не їсти за 2 години і після того не їсти за 4 години ніц! воду пити можна. і будете скидали лишнє)
ой я теж тааак люблю шоколад, а зара свята то в мене вазочка повно цукерок )) то добре, але кожен день вівсянку не можна, бо вона вимиває кальцій, треба і канапки і творог їсти, можна з варенням, можна з медом
ДИЕТА: ПОНЕДЕЛЬНИК маленький сухарик ВТОРНИК маленький помидорчик СРЕДА горсточка овсяных хлопьев без воды ЧЕТВЕРГ маленькое тёртое яблочко ПЯТНИЦА хвостик небольшой рыбки СУББОТА полстакана компота ВОСКРЕСЕНЬЕ кремация
Не зовсім точно. Приходилося мені того року в оздоровчих цілях троха не їсти. Я довго не витримав. Шось днів 5 не їв. Потім так і сказав дохтору шо я більше голодувати не буду бо я біля магазину іду і мені хліб пахне і я більше не витримую морально. Але в того ж лікаря зустрічав людей які і 2 тижні не їли і виглядали вони досить свіжо . Самостійно таким страдати не раджу, бо підозрюю шо той лікар якось підготовляв людей до такого тривалого голодування. Але суть в тому шо людина яка не розгружає вагони і має хоть якийсь мінімальний запас сала від голоду за тиждень не загнеться. А от якшо після тривалого голодування чи жорсткої дієти раптово нажреться чи ше гірше алкоголю вживе - то тут вполнє можливе "моменто море".
Мій дідусь голодуванням вилікувався від раку! Голодував 3 рази. 1-й - 10 днів, 2-й - 20 днів, 3-й - 40 днів. Не їв нічого взагалі!! Тільки воду пив. І раку як і не було. Лікарі в шоці були, бо казали, що без операції не обійтися. І прожив після того ще майже 20 років.