Геопатогенна зона. Ставте там де менше показує і тіштеся життю. Кількість кілограм не має значення. головне шоб ви себе почували здоровою і тішилися дивлячись в дзеркало. Оскільки ви втомлюєтеся на роботі і ходите на такі поверхи каждий день то які-не-які мязи у вас мусять бути. І то фест файно. А мясо важить куди більше ніж сало. Я за останній місяць візуально помітно схуд. А набрав 5 кг
---------- Додано в 17:34 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ---------- але я ся тим не переймаю,я є самодостатня кобіта....ше навіть хлопаки деякі воком закинуть. ---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:34 ---------- А тог як?.............
А якби я знав. Раніше було як.... Якого би я бжуха не мав (малого чи великого) я важив чітко 80 кг. Важівсі в сестри і вони зі швагєром з мене лаха дерли. Бо прийшов +/- повненький - 80 кг, прийшов за 3 місяці з таким пузом шо можна подумати шо родити буду - 80 кг. Як то так я сам не знаю. А зара во не то шоб я був гет худий - нє. Але на 2 дирки в поясі худіший точно. І візуально видно. А ваги +5. Видно розуму прибаилося в голові. То певне він такий тєжкий
З того всього купив того тижня і собі вагу. Зважив і діда. Дідо троха вже нездоровий. Мав певний час проблеми з наднирниками і мусіли го гормонами колоти. В него від того виріс сильний живіт (раніше дід все був стройний, як кавалєр, ну але шо зробиш - хороба). І шо сі виявило. Шо дід на 10 кг за мене легший, хотя візуально в то ніхто не вірив. То я вам ше раз кажу - кості і мясо сильно багато важать, а сало сильно мало. Так шо якшо хочете схуднути то ліпше міряти талію, а не вагу.
Я вчерась всерйоз задумався над тим питанням. Шо важче так і не поняв, але поняв шо кільо моїх мозгів набагато легші і за то і за інше.
Ви вважаєте, що він мене одразу 10 км заставив бігти??? Ви що? Я поступово, дійшло до двох от моя міокардіопатія і не витримала... А взагалі він знає що робить, він тренер з легкої атлетики... Це я підкачала.. тобто мій нетренований організм і лінощі...
Нє,чо... От,скажім,як вагу ставити в ванній,на плитку(а не в кухні на лінолюм),і ше після походу до виходку,то вага меншає.
Дуже розумно. А як хочеться жерти? Ви думаєте, так легко висидіти у аудиторії 9 годин. Ні, я не маю на увазі, що треба їсти, як свиня.
Та де там,вчора,як і позавчора і нині взагалі не їм....ну хіба зупку легеньку....горло болить,вся як потовчена,де там ше їсти....аж ся втішила вчора,бо подумала,шо за час болячки скинула кг. та де там..........Видно така моя фізіологія. А якщо чесно мені не подобаються аж дуже худі люди,як жінки(особливо жінки,чомусь)А чоловік мусе мати троха запаси,троха бжуха,але не отої галяретки,жи ся трясе,от мій чоловік,то такий нівроку,але в нього руки великі,хтось скаже грубі,нєа,як зніме сорочку,любо глянути м"язи. а не дриглі і не кості,ну є бжух, я ся з тим борю, а він нє,от і ніц не виходе.......
Як хочеться то треба жерти)))...але бажано шось нАрмальне...ход-доги чебуреки і тому подібне не варто... А ше почитайте " Опыт дурака, или ключ к прозрению" Норбекова. Мегапросвітляюча книжечка
Нє,ну я кажу не дриглі...а ти мені все дриглі,тай дриглі... Мужчина в тілі ,але сильнім і моцнім,підтянутим -то круто.
Мене також вже третій день дико болить горло, але то на апетит не впливає. Жерти хочеться несамовито, але ковтати важко. Ну то нічого, нада сєбя заставлять...