от дійсно, свята наближаються.... стільки вихідних.... треба добре продумати як то їсти менше, а то там в гостях трошки, і там, щоб не образились ))
Точно, рух це сила...тоді і дієти не потрібно. В моєму випадку ще плюс фізичне навантаження під час роботи, всі спортзали курять в буфєтє. Ну і ще залежить, що саме люди звикли їсти. Одного разу мене занесло в гілку "меню для дієти -60" на ДП, то я чесно кажучи не зрозуміла....зупки без мясного навару, ніяких смальців і т.д....для моєї сім"ї, це нормально, а не дієта.
я для себе вирішила на свята не їсти салатів з майонезами.По перше я нещодавно втравилась ним(були в гостях) а там як в наших людей...салати з майонезами,жирне і те і се...мішанина...Ми вдома так не їмо.Є строго сніданок:кашка якась,або сирник,Обід зупка(без другого) і вечеря (друге,те,що мало йти на обід).....
У мене жирові складки на животі (це у мене спадкове), і я нічого не можу зробити. При тому, що займаюся досить активно. Не можу я на дієті сидіти. Чіпсів, сухариків - я не їм. Жареного - вживаю мало. Солодкої водички, майже не п'ю. Але неможливо обійтися без бутербродів, особливо, коли поспішаєш.
ось і я так кажу йому... він якось намагався мене привчити бігати хоч по троху.. мене вистачило на тиждень.. потім все закінчилося втратою свідомості на стадіоні і він від мене відчепився...
Видите я не впала....а навіть досить "прилічно" виглядаю,правда на вихідних їмо наше вкраїнське,любе душі і тілу;Пироги...........Ну і якийсь десертик,типу пляцок. ---------- Додано в 17:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:01 ---------- Я проти Сявича ведмідь грізлі-робіть висновки.
Та бо хто то так робить. То тре по-трошка, по-чуть-чуть. Починати так би мовити з прилюдії. Де таково зразу кільометри бігати. Мисля то в вашого чоловіка файна. Тільки ж реалізовувати треба з розумом.
Біля нас з Любимою якраз такий стадіон відгрохали з тренажерами всякими,Супер!!!! Але мене кулею гонити не виженеш.Я й так стаю 6.30,поки се поки те,потім всякі справи,під вечір......німа сцена...мама втомлена і без бігу.Може якби й була компанія побігала б, а самій якось,як кажуть"стрьомно"
Та то шо конче аж так бігати. Я от тоже часу не багато маю. Правда зара сильно не втомлююся, але часу всерівно обмаль. То я собі роблю перерви. Встаю зза компа і дві ходки з другого на шостий поверх пішкарусом.
О!!!!Налякали.......Я за день можу й 4 таких ходки....Живу на 5 без ліфта,ніфіга не дає.Вчора зважилась мінус 10
Та не на день 2 ходки На вставаніє зза компа . Та і я ж не лякати мав на меті . А кажете шо ніц не дає