італьянські самі справжні )) а так то дуже смачні преміальні Гранд Паста, дійсно смачні і з муки твердого сорту, не розварюються, скільки кинув -стільки зварив ))
Якщо "у вас" провели дослідження, то чому продають? Ну що ж ви все в одну купу... Слово "цукрозамінник" саме те і означає - замінник цукру, підсолоджувач. Їх є дуже багато. Звичайно, є і шкідливі, які не застосовуються. Є і інші, які шкідливі лише у великих дозах, наприклад, цукрозамінник фруктоза - фруктовий цукор. До речі, фруктозу отримують багатоступінчатою хімічною обробкою різних речовин. При цьому вона безпечна. Але вона може викликати ожиріння, якщо їсти її без міри... Чи такі, як цукрозамінник стевіозин з рослини стевія, що солодша від цукру в сотні раз... Чи цукрозамінник інулін, з коріння рослини топінамбур... Боятися їх - це якось, знаєте... Трохи дивно. Але зловживати не варто нічим - ні цукром, ні його замінниками. Та взагалі нічим. Тут ви праві. Все добре в міру.
є таке, от лікар в якої лікується моя бабця взагалі дуууже негативно казала про цей цукрозамінник, краще пити чай без цукру або трішки справжнього, бо той замінник не добре впливає на мозок + це хімія.....
Я їх не боюсь, я просто маю сформовану думку щодо них і для себе вирішила не вживати. ---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ---------- А у нас багато чого продають що людей вбиває, ну хоч би той сам Мак-Дональд. Плачуться що нація повнішає не по днях а по годинах, а тих мікі діз менше не стало і як їдете в далеку дорогу то ніц більше вам не зустрінеться як лишень така їжа. Це щось на кшталт - знаю що зле, але всеодно роблю.
Мені здається, що один-два рази поїсти в мікі діз - шкода в тисячі раз менша, ніж тим перейматися, і псувати собі нерви. І альтернатива завжди є - купити кілька кілограмів фруктів у першому ж Fresh Market. День-два можна спокійно харчуватися в дорозі - це навіть корисно.
І я ...але раз в рік ---------- Додано в 14:49 ---------- Попередній допис був написаний в 14:49 ---------- Взагалі я солодка жінка...
Я б їх кожного дня їла..по великій почці солодке не дуже люблю, більше щось таке...м"ясо, горіхи.капусту(всі сміються з мене коли я відріжу собі пів капустини і просто так її їм)
Ага... я їхала цих вихідних до Канади і с повротем, то Фреш Маркету не знайдеш... зате фарм довкола гора. В Канаді до того інший підхід, чомусь, там по-дорозі легше знайти більш-менш здорову їжу а он в Америці з тим важкувато. Я не можу харчуватись в Мікі-Діз, бо від нього хвора. Волію бути голодною цілий день а ніж там з’їсти хамбурґера. Моя підшлункова товщ не сприймає, тобто олію чи ложку масла - це окей, а ось френч фрайс, то не можу. Все що готую вдома, навіть скажімо пляцушки - прошу дуже, а від фабричного хвора. Це я просто, як сказав тут мені один форумлянин, - наша Галя балувана! ---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ---------- ППКС!!! Я можу кусок пляцка схрумати з файною сильною кавусею і потім мені не треба ні чіпсів, ані ніц цілий день. ---------- Додано в 12:58 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ---------- Та ви со Ви так як мої діти, їм як дай волю то їстимуть дуту кукурудзу і бараболяні чіпси щодня, навіть не треба їм ніякого обіду.
нєа чіпси тої трутки не їм, як побачила передачу, з чого роблять. а ЧИМ посипають, не їм вже того давно і не тягне.....
На Сколівщині кажуть бульба,на Закарпатті крумпля.(іще крумпля кажуть на печатку,яку б"ють внизу документу).
я в принципі також, а вот моя дочка відмовилась взагалі від ковбасних виробів, хіба що їсть мого приготування, але я готую їх тільки тоді коли вона приїздить
у нас з"явився магазин "Родинна ковбаска" Люди спочатку кинулись купувати-хороше промо але з часом ажіотаж спав. Я теж спочатку набирав всього,але .... мені так нічого і не сподобалось. Хіба що копчена куряча грудинка.А все інше настільки хімічне... несправжнє... Беру там масло і сир-ніби поки справжнє,а що буде далі не знаю. Взагалі то по темі- є хороша книга- їжа по групах крові, це праця американських натуропатів. Книга яка потрясла цілий світ. Рекомендую почитати.Так от там є продукти які можна вживати і які ні відповідно до вашої групи крові.
Що значить МОЖНА? А якщо по тій книжці мені не можна картоплі , а я її люблю то що буде?Я не сприймаю такого.Їм,що подобається і від того мені дуже добре
Та воно так, поки організм молодий, він справляється і все компенсує, але проходить час, і компенсаторні механізми перестають діяти і появляються проблеми із здоров"ям, і тоді потихеньку починаєш прислухатися до порад.