Зайві КГ!!!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Bodyk, 24 гру 2008.

1. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Ще можуть в Карпатах сказати "ріпа"

• Подобається Подобається x 3
  2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Угу!!!!!!!

3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

у нас все порскане і прискане...

Я цукєру майже не їм, хіба одну ложку на день до кави. Хліб в нас присутній, бо чоловік без хліба хіба би вмер, він суші їсть з хлібом:dntknw::bad:
    Діти так само, на хлібі живуть. Багаболя в нас один-два рази на тиждень (в неділю і свята обов’язково), вареників не ліплю що-неділі, йогути, сири, квасьне млєко - то в нас постійно. Правда риби мало, бо дорога зараза!!! і мяса майже не їмо, ібо нема кому купити. Так на підножному кормі, кашах і клюсках перебиваємось.

Але щось мене з тим всім менше не стало.

• Подобається Подобається x 6
  4. poetka

Та не переймайтесь Марусю, ви й так файна кобіта......а пироги то таке, я сама коли маю настрій то ліплю, а як нє......то варю гречку просто і корисно.Без м"яска можемо втриматись зо два тижні...але так го хочеться деколи.Ось сьогодні думала куплю м"яска пішла....порахувала грошенята...думаю...е,ні!!!!!краще шампіньйонів, а якраз такі великі завезли,як гарбузи і по 17 грн. ......купила! на 10 грн. і вийшла ціла пательня підливи..... і смачно і теж білку вистарчає,ну і так...........

• Подобається Подобається x 4
  5. Summer

Summer Well-Known Member

солодким обмежую, але все одно шоколад люблю... а голий чай мені ну ніяк не смакує :pardon:
    картоплю, цукор не вживаю, сіль - лише при приготуванні. Хоча в мене теж йде 1 кг на тиждень + печу. Макарони люблю, але з твердих сортів - не поправишся від них ніколи, каші люблю різні крім манної, все їм, м'ясо люблю:), ковбасу не їм...

6. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Хм,а мені смакує(чверть горнятка води,решта-заварка)-просто ененджайзер!:yahoo:
    По-моєму,без спорту з похуданням нічого не вийде.Можна не їсти,можна не спати,можна рахувати калорії-а без руханки не скинеш ні грама.Я за відпустку скинула 6 кіло на прибиранні-у хорошій формі й досі.Спорт,спорт,спорт!

• Подобається Подобається x 2
  7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

то які?
    я зараз якраз на дієті. зайві кг для мене дуже болюче питання, бо поправилась раптово і тепер ті хто давно не бачив не впізнають, а як впізнають, то кажуть. що з тобою сталось?..коротше..я зараз в процесі. після шостої не їм, бульби не їм, хліба не їм, цукру теж, роблю зарядку, як буде результат - напишу (якщо швидше не збожеволію..).

8. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Мало їсти-шкодить,наберете ще більше.Перейдіть на тактику "всього потроху".

9. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

якраз на неї і перейшла. не більше 300 гр кожні три години, але до шостої.

10. poetka

О !так реально схуднути.Я коли не їла після 18 по 2 кг. в тиждень втрачала.Зараз зірвалась...і їм...
    Але вага не набралась,ну і не поменшала.Отакто.Треба мати силу волі...а в мене тільки нерви.

• Подобається Подобається x 7
  11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Білок з грибів важко засвоюється. Майже ні. Раджу горох та куряче м"ясо. Дешевше коштує і толку більше, бо той білок краще засвоюється. Гриби - так... Зрідка, трішки, для смаку. Цінності в них мало... І то, краще їх збирати, а не тепличні шампіньйони.

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну ви кумонько не кажіт... від білого хліба також не поправишся, он хранцузи споживають на сніданок свої баґети з маслом а наймеш ожиріла нація на світі (голодуючих в Африці не рахую). Річ у кількості!!! Як каже москаль, всьо можно єслі осторожно!!!

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

На рахунок шампіньйонів можу погодитись, але є ще портабелла то вегетаріанці їх споживають замість мяса, бо в них багато поживних речовий. Зі мною працювала дівчинка веґан, то вона гриби їла просто сирими.

---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ----------

Сила волі тут ні до чого, треба просто бути послідовною (ага, мудра говорити Маруська, ще б сама так робила... але я стараюсь, чесно! стараюсь!!!)

Нерви то найгірше що можна нам жінкам придумати. Стресс спонукає нас споживати солодкі страви, бо цукор то так би мовити гормон щастя, від якого на перших порах легше а потім відкладається все на талії.

Гдє побольше талія
    То моя Наталія!:mocking:

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

1)Є "маленький" нюанс - французи щодня з їжею дудлять вино. Досить багато. І воно дуже корисне. Відомо, що Франція має захворювань серцево-судинної системи в кілька разів менші, ніж більшість інших. При тому, що фанцузька їжа - досить жирна: соуси - вершки, масло, прованська олія...

2)Ще одна дуже важлива деталь - французи мало їдять. Але якісно.

3)Французи спокійно поміняють 1000 обідів перед телевізором на 1 обід в колі родини або з друзями. Без телевізора.

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я те саме сказала, що важливо не ЩО а СКІЛЬКИ!!!

---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Таким не переймаюсь бо обідаю лише в колі родини або друзів.

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Є купа продуктів без цукру, які не відрізняються за смаком від нацукрованих. У відділах для діабетиків. Там є і шоколад без цукру, і цукерки і все, що завгодно. Якщо в Києві ціни нормальні, то у вас також мають бути не надто високі.
    Наприклад, плитка iшоколаду 100 грам (3 oz) в Києві коштує приблизно $1.20

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а ось тут можу з вами дуже посперечатись, бо штучні цукро-замінники нераз гірше піднімають цукор в крові ніж сам цукор. Просто цукор буває білий і неочищений/коричневий. Невідбілений він менш солодкий але більш поживний бо не так швидко викидається в кров, треба трохи часу аби його розчинити. А якщо хочете вживати білий цукор то сповільнити його дію можна цинамоном, просто найкраще яблучний пляцок з цинамоном, або булочка з цинамоном, на сніданок.

А цукор він присутній у всьому, он хоча б взяти помідор або кетчуп який потім з нього роблять. Ви знаєте скільки там цукру??? Для збалансування кислотності до помідорових виробів завжди додають цукор.

---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ----------

Наприклад молочного шоколаду не їм взагалі!!! Мене від нього нудить, бо там нічого нема лишень молоко і цукор. Я їм лишень чорний шоколад з вмістом коко порошку не менше 80%, а то й більше. Такий шоколад комусь не смачний, справді, але для мене він такий притурний, гіркуватий і задоволення на цілий день.

17. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Овочів - СКІЛЬКИ ЗАВГОДНО! :)))

---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ----------

Щодо цукрозамінників - трішки не так. Вірніше, зовсім. :))) Цукрозамінники бувають різні, але жоден з них нездатен підняти рівень глюкози крові, крім фруктози, і то - вона піднімає рівень глюкози крові незначно, тому широко використовується в дієтичному та діабетичному харчуванні. Щодо коричневого цукру - це просто неочищений, але той самий цукор, тобто цукроза. І він не кращий від білого:

Щодо цукрів у свіжих помідорах, то їх там мало - в найсолодших - всього 3%. Та й ті відсотки - зв"язані корисною клітковиною. Тому помідори практично дуже мало вплинуть на глюкозу крові. А ось кетчупи та подібне - можуть бути напхані чим завгодно, що захоче туди упхати виробник.

Цинамон або, по-іншому, кориця... Тут все поки-що, на жаль... Вплив на глюкозу крові дуже суперечливий, а отже - негарантований:

• Подобається Подобається x 1
  18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Байки мені повідаєте. Моя тета має цукрицю і жодного з тих цукрозамінників їсти не може, бо він їй шалено піднімає цукор в крові. А ЩО НЕ ПОВИНЕН? А робить, ЗАРАЗА!. Волію ложку цукру з’їсти ніж дві цукрозамінника. Часте вживання цуркозамінника спричиняє рак. Дієтична кола це найгірше що ви можете споживати, зате воно має НУЛЬ калорій і нуль цукру.

Так що тут ви мене не переконаєте на користь цукрозамінників і печеньок для діабетиків. НІКОЛИ!!!

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дякую за цікаву байку. Якщо ви вчилися в школі, подумайте самі, як НЕЦУКОР може підняти рівень ЦУКРУ в крові? Очевидно, що причина - зовсім у іншому. Наприклад, у тому, що з печінки під час їжі виділяється глікоген, який потім розщеплюється до глюкози, тобто підвищує рівень глюкози в крові. Або ж цукрозамінник їдять ще з чимось, наприклад, він в печиві, а там борошно, значить - крохмаль, який також "піднімає цукор". Або ж той цукрозамінник - фруктоза. Фруктоза трохи піднімає цукор в крові, бо сама є цукром. Фруктовим цукром. У всякому разі, повідомте про це лікареві.

Якщо ви покладете до рота шматочок хліба і довго його жуватимете, то під дією слини полісахариди розщепляться до дісахаридів і ви відчуєте солодкий смак. Попробуйте зараз. :))) Таким чином, ви отримали цукрозамінник, бо цукор ви не їли, а воно солодке! :)))

Цукрозамінників є багато типів. Абсолютно різної хімічної структури. Поєднує їх лише здатність давати солодкий смак. Їх нешкідливість залежить від їх дозування та умов застосування. Адже і звичайна кухонна сіль, якщо її з"їсти повну склянку, обов"язково призведе до смерті людини.

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Чого це маю їм щось повідомляти. Люди доросі самі собі розберуться. Зроблять аналіз крові до того як спожила якийсь «цукор» і опісля. Я до пересічних лікарів не ходжу, бо не хочу бути їм щуриком для випробовування ліків. Я ітак знаю наперед що вони мені скажуть, а почути що у мене кашель від того що у мене підвищена кислотність і тому що я їм смажене - це брєд сивої кобили, який не збираюсь слухати, бо у мене кислотність в порядку і смаженого не їла вже дуже давно. Але це так, до слова.

Цукрозамінник не фруктоза!!! Фруктоза це солод з фруктів а цукрозамінник - це штучний продукт виведений людьми. Коли ви вживаєте слово цукрозамінник то ви його вживаєте, як кажуть американці - loosly. Я говорю про правдиві хімікати під назвою аспартаме, чи тому подібне. Вони не є корисні, і не пробуйте мене переконувати.

Це мені також можете не розказувати, бо я знаю що всі нескладні карбогідрати в результаті робляться цукром (це так спрощено сказати) а неспалений цукор - це жир. Ну також дуже спрощено, але це я знаю.

Ви можете сміятись але в нас провели дослідження і довели прямий зв’язок цукрозамінника і раку. Не всі вони однакові, це правда. Але ви мене не переконаєте що цукрозамінник кращий від цукру. Якщо я буду змушена відмовитись від цукру колись то ніколи на цукрозамінники не перейду.

А ще щодо фруктози і солодості, що я коли варю компот то ніколи його додатково не цуркую бо для нас він вже є достатньо солодкий від того «цукру» що віддали фрукти, але це лише ми з чоловіком і дітьми можемо таке пити, а он інші люди мусять всипати 200 грам цукру до компоту аби відчути смак. Те саме в кока-колі, у ній на одну склянку 25гр цукру. Та це ж ЖАХ!!! Але обдурювати себе і пити дієтичну колу, бо там нема цукру не збираюсь.

а де твій аватар? :)