у нас все порскане і прискане... Я цукєру майже не їм, хіба одну ложку на день до кави. Хліб в нас присутній, бо чоловік без хліба хіба би вмер, він суші їсть з хлібом Діти так само, на хлібі живуть. Багаболя в нас один-два рази на тиждень (в неділю і свята обов’язково), вареників не ліплю що-неділі, йогути, сири, квасьне млєко - то в нас постійно. Правда риби мало, бо дорога зараза!!! і мяса майже не їмо, ібо нема кому купити. Так на підножному кормі, кашах і клюсках перебиваємось. Але щось мене з тим всім менше не стало.
Та не переймайтесь Марусю, ви й так файна кобіта......а пироги то таке, я сама коли маю настрій то ліплю, а як нє......то варю гречку просто і корисно.Без м"яска можемо втриматись зо два тижні...але так го хочеться деколи.Ось сьогодні думала куплю м"яска пішла....порахувала грошенята...думаю...е,ні!!!!!краще шампіньйонів, а якраз такі великі завезли,як гарбузи і по 17 грн. ......купила! на 10 грн. і вийшла ціла пательня підливи..... і смачно і теж білку вистарчає,ну і так...........
солодким обмежую, але все одно шоколад люблю... а голий чай мені ну ніяк не смакує картоплю, цукор не вживаю, сіль - лише при приготуванні. Хоча в мене теж йде 1 кг на тиждень + печу. Макарони люблю, але з твердих сортів - не поправишся від них ніколи, каші люблю різні крім манної, все їм, м'ясо люблю, ковбасу не їм...
Хм,а мені смакує(чверть горнятка води,решта-заварка)-просто ененджайзер! По-моєму,без спорту з похуданням нічого не вийде.Можна не їсти,можна не спати,можна рахувати калорії-а без руханки не скинеш ні грама.Я за відпустку скинула 6 кіло на прибиранні-у хорошій формі й досі.Спорт,спорт,спорт!
то які? я зараз якраз на дієті. зайві кг для мене дуже болюче питання, бо поправилась раптово і тепер ті хто давно не бачив не впізнають, а як впізнають, то кажуть. що з тобою сталось?..коротше..я зараз в процесі. після шостої не їм, бульби не їм, хліба не їм, цукру теж, роблю зарядку, як буде результат - напишу (якщо швидше не збожеволію..).
От якби у вас теж вибухнув телевізор-ото був би процес... Мало їсти-шкодить,наберете ще більше.Перейдіть на тактику "всього потроху".
О !так реально схуднути.Я коли не їла після 18 по 2 кг. в тиждень втрачала.Зараз зірвалась...і їм... Але вага не набралась,ну і не поменшала.Отакто.Треба мати силу волі...а в мене тільки нерви.
Білок з грибів важко засвоюється. Майже ні. Раджу горох та куряче м"ясо. Дешевше коштує і толку більше, бо той білок краще засвоюється. Гриби - так... Зрідка, трішки, для смаку. Цінності в них мало... І то, краще їх збирати, а не тепличні шампіньйони.
Ну ви кумонько не кажіт... від білого хліба також не поправишся, он хранцузи споживають на сніданок свої баґети з маслом а наймеш ожиріла нація на світі (голодуючих в Африці не рахую). Річ у кількості!!! Як каже москаль, всьо можно єслі осторожно!!! ---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ---------- На рахунок шампіньйонів можу погодитись, але є ще портабелла то вегетаріанці їх споживають замість мяса, бо в них багато поживних речовий. Зі мною працювала дівчинка веґан, то вона гриби їла просто сирими. ---------- Додано в 14:07 ---------- Попередній допис був написаний в 14:04 ---------- Сила волі тут ні до чого, треба просто бути послідовною (ага, мудра говорити Маруська, ще б сама так робила... але я стараюсь, чесно! стараюсь!!!) Нерви то найгірше що можна нам жінкам придумати. Стресс спонукає нас споживати солодкі страви, бо цукор то так би мовити гормон щастя, від якого на перших порах легше а потім відкладається все на талії. Гдє побольше талія То моя Наталія!
1)Є "маленький" нюанс - французи щодня з їжею дудлять вино. Досить багато. І воно дуже корисне. Відомо, що Франція має захворювань серцево-судинної системи в кілька разів менші, ніж більшість інших. При тому, що фанцузька їжа - досить жирна: соуси - вершки, масло, прованська олія... 2)Ще одна дуже важлива деталь - французи мало їдять. Але якісно. 3)Французи спокійно поміняють 1000 обідів перед телевізором на 1 обід в колі родини або з друзями. Без телевізора.
А я те саме сказала, що важливо не ЩО а СКІЛЬКИ!!! ---------- Додано в 14:14 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ---------- Таким не переймаюсь бо обідаю лише в колі родини або друзів.
Є купа продуктів без цукру, які не відрізняються за смаком від нацукрованих. У відділах для діабетиків. Там є і шоколад без цукру, і цукерки і все, що завгодно. Якщо в Києві ціни нормальні, то у вас також мають бути не надто високі. Наприклад, плитка iшоколаду 100 грам (3 oz) в Києві коштує приблизно $1.20
а ось тут можу з вами дуже посперечатись, бо штучні цукро-замінники нераз гірше піднімають цукор в крові ніж сам цукор. Просто цукор буває білий і неочищений/коричневий. Невідбілений він менш солодкий але більш поживний бо не так швидко викидається в кров, треба трохи часу аби його розчинити. А якщо хочете вживати білий цукор то сповільнити його дію можна цинамоном, просто найкраще яблучний пляцок з цинамоном, або булочка з цинамоном, на сніданок. А цукор він присутній у всьому, он хоча б взяти помідор або кетчуп який потім з нього роблять. Ви знаєте скільки там цукру??? Для збалансування кислотності до помідорових виробів завжди додають цукор. ---------- Додано в 14:21 ---------- Попередній допис був написаний в 14:19 ---------- Наприклад молочного шоколаду не їм взагалі!!! Мене від нього нудить, бо там нічого нема лишень молоко і цукор. Я їм лишень чорний шоколад з вмістом коко порошку не менше 80%, а то й більше. Такий шоколад комусь не смачний, справді, але для мене він такий притурний, гіркуватий і задоволення на цілий день.
Овочів - СКІЛЬКИ ЗАВГОДНО! ---------- Додано в 16:46 ---------- Попередній допис був написаний в 16:24 ---------- Щодо цукрозамінників - трішки не так. Вірніше, зовсім. Цукрозамінники бувають різні, але жоден з них нездатен підняти рівень глюкози крові, крім фруктози, і то - вона піднімає рівень глюкози крові незначно, тому широко використовується в дієтичному та діабетичному харчуванні. Щодо коричневого цукру - це просто неочищений, але той самий цукор, тобто цукроза. І він не кращий від білого: Щодо цукрів у свіжих помідорах, то їх там мало - в найсолодших - всього 3%. Та й ті відсотки - зв"язані корисною клітковиною. Тому помідори практично дуже мало вплинуть на глюкозу крові. А ось кетчупи та подібне - можуть бути напхані чим завгодно, що захоче туди упхати виробник. Цинамон або, по-іншому, кориця... Тут все поки-що, на жаль... Вплив на глюкозу крові дуже суперечливий, а отже - негарантований:
Байки мені повідаєте. Моя тета має цукрицю і жодного з тих цукрозамінників їсти не може, бо він їй шалено піднімає цукор в крові. А ЩО НЕ ПОВИНЕН? А робить, ЗАРАЗА!. Волію ложку цукру з’їсти ніж дві цукрозамінника. Часте вживання цуркозамінника спричиняє рак. Дієтична кола це найгірше що ви можете споживати, зате воно має НУЛЬ калорій і нуль цукру. Так що тут ви мене не переконаєте на користь цукрозамінників і печеньок для діабетиків. НІКОЛИ!!!
Дякую за цікаву байку. Якщо ви вчилися в школі, подумайте самі, як НЕЦУКОР може підняти рівень ЦУКРУ в крові? Очевидно, що причина - зовсім у іншому. Наприклад, у тому, що з печінки під час їжі виділяється глікоген, який потім розщеплюється до глюкози, тобто підвищує рівень глюкози в крові. Або ж цукрозамінник їдять ще з чимось, наприклад, він в печиві, а там борошно, значить - крохмаль, який також "піднімає цукор". Або ж той цукрозамінник - фруктоза. Фруктоза трохи піднімає цукор в крові, бо сама є цукром. Фруктовим цукром. У всякому разі, повідомте про це лікареві. Якщо ви покладете до рота шматочок хліба і довго його жуватимете, то під дією слини полісахариди розщепляться до дісахаридів і ви відчуєте солодкий смак. Попробуйте зараз. Таким чином, ви отримали цукрозамінник, бо цукор ви не їли, а воно солодке! Цукрозамінників є багато типів. Абсолютно різної хімічної структури. Поєднує їх лише здатність давати солодкий смак. Їх нешкідливість залежить від їх дозування та умов застосування. Адже і звичайна кухонна сіль, якщо її з"їсти повну склянку, обов"язково призведе до смерті людини.
Чого це маю їм щось повідомляти. Люди доросі самі собі розберуться. Зроблять аналіз крові до того як спожила якийсь «цукор» і опісля. Я до пересічних лікарів не ходжу, бо не хочу бути їм щуриком для випробовування ліків. Я ітак знаю наперед що вони мені скажуть, а почути що у мене кашель від того що у мене підвищена кислотність і тому що я їм смажене - це брєд сивої кобили, який не збираюсь слухати, бо у мене кислотність в порядку і смаженого не їла вже дуже давно. Але це так, до слова. Цукрозамінник не фруктоза!!! Фруктоза це солод з фруктів а цукрозамінник - це штучний продукт виведений людьми. Коли ви вживаєте слово цукрозамінник то ви його вживаєте, як кажуть американці - loosly. Я говорю про правдиві хімікати під назвою аспартаме, чи тому подібне. Вони не є корисні, і не пробуйте мене переконувати. Це мені також можете не розказувати, бо я знаю що всі нескладні карбогідрати в результаті робляться цукром (це так спрощено сказати) а неспалений цукор - це жир. Ну також дуже спрощено, але це я знаю. Ви можете сміятись але в нас провели дослідження і довели прямий зв’язок цукрозамінника і раку. Не всі вони однакові, це правда. Але ви мене не переконаєте що цукрозамінник кращий від цукру. Якщо я буду змушена відмовитись від цукру колись то ніколи на цукрозамінники не перейду. А ще щодо фруктози і солодості, що я коли варю компот то ніколи його додатково не цуркую бо для нас він вже є достатньо солодкий від того «цукру» що віддали фрукти, але це лише ми з чоловіком і дітьми можемо таке пити, а он інші люди мусять всипати 200 грам цукру до компоту аби відчути смак. Те саме в кока-колі, у ній на одну склянку 25гр цукру. Та це ж ЖАХ!!! Але обдурювати себе і пити дієтичну колу, бо там нема цукру не збираюсь.