А я вважаю,людина повинна любити себе такою, якою вона є! Навіщо дійсно знущатись над собою і своїм організмом! Якщо хочеться їсти-треба їсти! Не може бути 2-х однакових людей! І взагалі, що за стандарти 90-60-90? Хто їх придумав??? ---------- Додано в 11:55 ---------- Попередній допис був написаний в 11:54 ---------- І навіщо робити істерику " АААА! Я поправилась на 100г."
Все ж треба себе певною мірою контролювати. Овочі та фрукти - без обмежень, а страви з борошна та солодощі - краще їх частіше замінювати тими ж овочами-фруктами. Хочеться з"їсти кіло цукерок - краще з"їсти 3 апельсини. Коштує навіть дешевше. Тоді і настрій буде добрий. А добрий настрій - і переїдати не захочеться.
ті стандарти придумали гаїшники: за межами нас. пункту - 90 км/год, у нас. пункті 60 км/год. 60-90-60 означає: машина проїхала через населений пункт.
тут не зовсім йдеться про стандарти (принаймні для мене). Мені було комфотніше, коли я була худшою і я почувала себе здоровішою. Тобто я вважаю так: якщо тобі комфортно в твоєму тілі, то не треба худнути, не треба ніяких дієт, а якщо все ж лишні кг мішають насолоджуватись життям, то треба взяти себе в руки і щось міняти.
Не думала, що поділюсь досвідом в цій темі, але таки прийдеться Взагалі то я худнути не збиралась. В мене нормальна вага, нема комплексів, маю купу одягу на себе. І от вчора одягла штани з поясом.. Схудла на 2 дзюрки за 2 тижні!! Мало того, що тепер ті штани виглядають як зі старшої сестри, так ще й довжелезний хвіст поясу залишається! :girl_crazy: І це все без жодних дієт і зміни раціону! Навіть навпаки - часто не встигаю після роботи в магазин (тут о 18:00 більшість магазинів закрита), тож перебивалась піцами, канапками.. А все від того, що почала вести активний і здоровий спосіб життя. Їжджу на роботу ровером. І хоча лише 15 хв в одну сторону, але ті дві дзюрки говорять за себе За той час раз була на басейні і раз на дачі побавилась м'ячиком. І одного дня 2 год прогулянка. Крім того все як завжди. Тож дівчата, не відмовляйтесь від улюблених страв, а живіть активніше! :girl_spruce_up:
щоб похудати є простий рецепт. 1. ніколи не переїдати. 2. їсти лише натуральне(ніяких фр. вод, всяких там Е-ххх.). 3. після 18-00 ніц, хіба салат, чи фрукти.
Я особливо не звертаю уваги на вагу, давно вже не зважувалася, і навіть не знаю, скільки важу зараз. Але мене поки все влаштовує. Їм я зазвичай небагато. А ось спортом якимось постійно займатися треба. Я вже давно зрозуміла - без спорту зайві кілограми з'являються, якщо навіть мало їси. Тому постійно намагаюся чимось займатися, а щоб було не нудно - час від часу міняю вид активності: то плавання, то східні танці, то тренажерний зал (основне зусилля на біг), то теніс. Був у моєму житті навіть колись альпінізм: до речі, штука дуже дієва - моментально можна схуднути ...
та чекайте........ єсчьо нє вєчєр. Хоча......... у кожного свій організм. Хто схильний, а хто ні, комусь шкодить, а комусь - ні.
так... лише булочки домашнього приготуванні, магазинних - ЗАСЬ!!! ---------- Додано в 22:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ---------- Точно народяться діти, перевалить за 35-ть, метаболізм сповільниться... Хіба не будуть їсти і літати як карлсом з пропеллером.
стверджування... Сявичу, можу дати такі поради: під час сидіння за компом часто їсти, а також їсти перед сном обов"язково! Правда, є ризик, що поправляться лише певні місця...але я за пів року 4 кг набрала! І не треба переїдати, краще їсти часто потрошки. Хоча я і до того завжди ввечері багато їла, та чомусь не поправлялася.
Та нє, он вчора опівночі так напакував пузо тертюхами жи ледве до ліжка дібравсі... То всьо певні через той ровер
Я не їм багато....хліба взагалі не їм,не скажу шо гнила,правда на ровері не вмію їздити,зате верхи пробую,РОБЛЮ РОЗГРУЗКИ РАЗ В ТИЖДЕНЬ НА ВОДІ, і шо вам скажу за весь час тільки но 2 кг. і скинула(то всьо нерви) ну і певне ....хтось тамка говорив
"Правильно! Правильно! Правильно!" - сказали Ясьчині 85 кг ...Відійшли від шоку? Прадалжаєм разгавор В мене колись була робота під кодовою назвою "електровіник", або "старший куди пошлють", тобто активно-бігаюча. Я не сиділа на жодних дієтах, але худнула на очах, і так гарно схудла... А коли перейшла на сидячо-булочкипоїдальну роботу, пішов зворотній процес... Так що дієти дієтами, але активність, рух - наше всьо!
100%! Нє як в мене - сидяча робота, та ше й нігде їздити не треба - вдома працюю і від"їдаюся місцями
І я поправилась, коли перейшла на сидячу роботу + печенька з чаєм впродовж дня за компом... Тепер вирішила послухатись вас про те, що треба більше рухатись і попросила коїханого взяти мені абонемент за степаеробіку і антицелюлітну програму 3 рази на тиждень. Сподіваюсь на результат!