Зайві КГ!!!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Bodyk, 24 гру 2008.

1. syavych

syavych копач

"кіко того життя" (с)

• Подобається Подобається x 1
  2. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Це точно... Теж розумію, що то гидота... Але ж смачна гидота!

• Подобається Подобається x 2
  3. nata-k

nata-k Well-Known Member

1. То таки має бути (або стати :) його бажанням
    2. Трошки зменшити розмір звичних порцій, зменшити кількість цукру і солодощів
    3. 15 хв фізичної активності щодня (велотренажер, присідання, гімнастика - що більше подобається)

• Подобається Подобається x 2
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мій вже каже, що за тиждень схуд на 1 дзюрку в ремені. Знаєте що роблю?! Годую його ще більше ніж раніше! :))) Логіка? Якщо він доообре поїсть зранку вдома, вдень прийде на обід додому, і ввечері після роботи щось перекусить, то вже не купить собі на роботі гамбургер, чіпси і тому подібне, не піде на обід на піццу чи китайський фастфуд. І відповідно їсть тільки домашнє, побільше готую овочів (купую такі морожені в пакетах - моркву, брокули, шпарагівку, цвітну капусту - ням ням ням!).
    Треба їсти піццу, хрупки, пити пиво, мало рухатись, їсти багато хліба і солодкого, в чай і каву - по 3 ложки цукру і т.д. Але чи треба себе псути заради тих кілограмів? ;)
    А-я! :) Скидувались по 5 грн, купували по літрі пива на пузо, а на здачу батон з майонезом :). Мені то ніц - я після гуртожитку додому верталась на домашні вареники.. :shy:
    А якщо ми в обід тільки прокидаємось? :shy: :)))
    Але дякую за поради, треба буде по ночах відтягувати його від холодильника.

• Подобається Подобається x 3
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм..а 20 можна?

6. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Все залежіть від того кому його замало. :mocking:
    Если нужно 5 кг целлюлита, то переходите на фастфуд, в противном случае вас ждёт тренажёрный зал. ;)

• Подобається Подобається x 1
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Пузіку чоловіка :)))
    Я ще знаю що треба, щоб схуднути (у випадку Сявича - набрати вагу). Дуже сильне прагнення, ціль. Для мого чоловіка ціллю стали кілька класних футболок, які мама привезла, в які він не поміщається :haha: :shy:

• Подобається Подобається x 5
  8. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

9. Тим22

Лучшая диета для женщин

Надо ли говорить о том, что безудержно голодающая женщина круглосуточно пребывает на грани нервного срыва?! Её выводят из себя откровенно безобидные детали, маломальские пустяки и сущие мелочи. И всё потому, что человек во имя собственной безукоризненной фигуры не дополучает добротного куска хорошо прожаренной свинины...

Порой в тех особых случаях, когда "погода в доме" достигает отметки штормового балла, и драгоценный супруг донельзя раздражает её и без того истерзанные голоданием нервы, девушке страсть как хочется кинуть в обидчика чем-нибудь громоздким и очень тяжёлым.

Например, только что испечённым яблочным пирогом, к которому она, будучи на диете, увы, так и не притронется. Впрочем, если вы печёте не так хорошо, как хотелось бы мужу, прямое попадание сего кулинарного изделия в цель может убить прямо на месте. Помните: мало того, что кровь людская не водица, но от неё к тому же гораздо труднее очистить ковёр…

Исключительно по этой причине, вероятно, стоит прислушаться к советам добрых айболитов о том, что стресс лучше всего снимать не рукоприкладством, а комплексом орально-сексуальных упражнений.
    http://mignews.com.ua/ru/articles/10212.html

• Подобається Подобається x 4
  10. Irka

Irka миється в бані

Як скинути вагу? (Обмінюемся досвідом )

Эх…мені би похудіти .... Дівочки.. у кожного свої проблеми...:
    Може хто знае якісь способи, як скоро та ефективно скинути вагу, вправи, діети і .т. д.
    :sad::sad::sad:

11. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ділянка бураків ... з 50 довгих рядків бульби....косіння і громадження сіна , особливо під гору.
    Весняно-літні роботи в полі на свіжому повітрі дуже добре впливають на фізичний і моральний стан людини.

• Подобається Подобається x 11
  12. Irka

Irka миється в бані

Жостка а більш лагідніший спосіб е?:cry:

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ой, моя мама якраз на жирозжигаючому супчику сидить.Кажуть , що за неділю повинно 5-7 кг злетіти

14. Оляна

Оляна Well-Known Member

Це точно --3 га буряків прополола 2 рази і за 1.5 місяця скинула 17 кг

• Подобається Подобається x 6
  15. Summer

Summer Well-Known Member

то все індивідуально, треба як то кажуть "вміти чути свій організм".....по перше для початку зменшити солодке :) (якшо його вживаєте), більше зеленого чаю і багато ходити пішки. І скоро того не буде, бо організм звик до одного способу харчування і певний час буде "захищатись". Головне сила волі !

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

то вже істащєніє.

17. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

О!Чиста правда!!!А фігура потім-шикарна,ще й +засмага!

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Засмага специфічна-тільки ззаду:haha:

19. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Але такого не запропонують найкращі курорти:)))

20. Тим22

Во-во моя жена уже 3 месяца на таком супчике сидит. Посидит-посидит, сбросит пару кг, а потом наварит холодца, приготовит пиццу или лазанью, пирогов напечет, а потом опять на супчик. И нервная почему то становится когда на супчике сидит:ireful1:

а де твій аватар? :)