1. То таки має бути (або стати його бажанням 2. Трошки зменшити розмір звичних порцій, зменшити кількість цукру і солодощів 3. 15 хв фізичної активності щодня (велотренажер, присідання, гімнастика - що більше подобається)
Мій вже каже, що за тиждень схуд на 1 дзюрку в ремені. Знаєте що роблю?! Годую його ще більше ніж раніше! Логіка? Якщо він доообре поїсть зранку вдома, вдень прийде на обід додому, і ввечері після роботи щось перекусить, то вже не купить собі на роботі гамбургер, чіпси і тому подібне, не піде на обід на піццу чи китайський фастфуд. І відповідно їсть тільки домашнє, побільше готую овочів (купую такі морожені в пакетах - моркву, брокули, шпарагівку, цвітну капусту - ням ням ням!). Треба їсти піццу, хрупки, пити пиво, мало рухатись, їсти багато хліба і солодкого, в чай і каву - по 3 ложки цукру і т.д. Але чи треба себе псути заради тих кілограмів? А-я! Скидувались по 5 грн, купували по літрі пива на пузо, а на здачу батон з майонезом . Мені то ніц - я після гуртожитку додому верталась на домашні вареники.. :shy: А якщо ми в обід тільки прокидаємось? :shy: Але дякую за поради, треба буде по ночах відтягувати його від холодильника.
Все залежіть від того кому його замало. Если нужно 5 кг целлюлита, то переходите на фастфуд, в противном случае вас ждёт тренажёрный зал.
Пузіку чоловіка Я ще знаю що треба, щоб схуднути (у випадку Сявича - набрати вагу). Дуже сильне прагнення, ціль. Для мого чоловіка ціллю стали кілька класних футболок, які мама привезла, в які він не поміщається :shy:
Рекомендую What Does 200 Calories Look Like? http://www.wisegeek.com/what-does-200-calories-look-like.htm
Лучшая диета для женщин Надо ли говорить о том, что безудержно голодающая женщина круглосуточно пребывает на грани нервного срыва?! Её выводят из себя откровенно безобидные детали, маломальские пустяки и сущие мелочи. И всё потому, что человек во имя собственной безукоризненной фигуры не дополучает добротного куска хорошо прожаренной свинины... Порой в тех особых случаях, когда "погода в доме" достигает отметки штормового балла, и драгоценный супруг донельзя раздражает её и без того истерзанные голоданием нервы, девушке страсть как хочется кинуть в обидчика чем-нибудь громоздким и очень тяжёлым. Например, только что испечённым яблочным пирогом, к которому она, будучи на диете, увы, так и не притронется. Впрочем, если вы печёте не так хорошо, как хотелось бы мужу, прямое попадание сего кулинарного изделия в цель может убить прямо на месте. Помните: мало того, что кровь людская не водица, но от неё к тому же гораздо труднее очистить ковёр… Исключительно по этой причине, вероятно, стоит прислушаться к советам добрых айболитов о том, что стресс лучше всего снимать не рукоприкладством, а комплексом орально-сексуальных упражнений. http://mignews.com.ua/ru/articles/10212.html
Як скинути вагу? (Обмінюемся досвідом ) Эх…мені би похудіти .... Дівочки.. у кожного свої проблеми...: Може хто знае якісь способи, як скоро та ефективно скинути вагу, вправи, діети і .т. д.
Ділянка бураків ... з 50 довгих рядків бульби....косіння і громадження сіна , особливо під гору. Весняно-літні роботи в полі на свіжому повітрі дуже добре впливають на фізичний і моральний стан людини.
то все індивідуально, треба як то кажуть "вміти чути свій організм".....по перше для початку зменшити солодке (якшо його вживаєте), більше зеленого чаю і багато ходити пішки. І скоро того не буде, бо організм звик до одного способу харчування і певний час буде "захищатись". Головне сила волі !
Во-во моя жена уже 3 месяца на таком супчике сидит. Посидит-посидит, сбросит пару кг, а потом наварит холодца, приготовит пиццу или лазанью, пирогов напечет, а потом опять на супчик. И нервная почему то становится когда на супчике сидит