Зайві КГ!!!

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Bodyk, 24 гру 2008.

1. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

А через місяць два-три цвяхи і з 5 досок???:mocking::mocking:

• Подобається Подобається x 4
  2. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

і ще горстку землі.
    а далі буде пекло...:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...
    майже два роки...
    А пекло вже...

4. ABDURAKHMAN

кожному своє. хто в що віре те й отримає.:haha:

5. Оля

Оля Старожилка форуму

А, перш ніж так реготати, розібратися чому Ромко так сказав не пробували? В чоловіка дитина важко хвора....
    Господи, що то значить - людина без душі.

• Подобається Подобається x 4
  6. ABDURAKHMAN

Я мав на увазі так, апріорі. Без жодної лівої думки.:scratch_one-s_head:

7. Чупага

Чупага Well-Known Member

По-перше для чого вам зайві кілограми? Якщо для того що б було на чому сидіти, розумію.
    Коні і пси різні потрібні- скакові і ваговози, хорти і бойцовие.Мода на фігури змінюється. У худих є пріімущества в марафоні і на скелях але за кермом майже будь-якому програю втомлююся за годину їзди, навіть як пасажир.
    Хуч вже не такий худий, як в найкращи часи.

• Подобається Подобається x 2
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ага, батон з майонезом і пиво - супер дієта!! :)))

Я от дивуюсь полякам - вони тільки і говорять про зайві кг, пицькаються пігулками.. Хаваючи при цьому піццу, гамбургери, чіпси і всякі такі хрупки, запиваючи то колою і іншою хімією, готуючи зупи з порошку і т.д.. І дивуються чого я така худенька, хоча наминаю 18%-сметану ложками.. Їсти треба нормально, по домашньому, по доброму.. І нічо не буде відкладатись де не треба :)

• Подобається Подобається x 9
  9. Summer

Summer Well-Known Member

от файно написано! так менше хімії кидати до організму і все буде добре!

10. Чупага

Чупага Well-Known Member

На натуральних продуктах виростає натуральне сало на дієтичних маргарина.:)

• Подобається Подобається x 5
  11. Ares

Ares Well-Known Member

Хачаб 5 км на день....
    І так 2 місяці, мінімум... І тоді буде результат)
    Я то знаю)

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Такс. Треба щось придумати, щоб чоловік скинув з 5 кілограмчиків. Дієти і позадомові заняття відпадають. Що порадите для дому? (секс не пропонувати, регулярно відбувається, але того замало)

• Подобається Подобається x 6
  13. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

:good::good::good:

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

О, Нірванко, в нас майже одинаково - тільки моєму чоловіку треба десь 10 скинути (а мені хоча 5 набрати). Але він каже, що як схудне, то йому дівчата проходу не будуть давати, та й питає, чи мені то треба? :)

• Подобається Подобається x 5
  15. syavych

syavych копач

Ше скажіть заодно як набрати тих 5 чи 10 кг, які треба скинути вашим чоловікам :)

16. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Ого!!!!о_Оо_О То в вас ще й батон був з майонезом!!!! Ото жили люди!!!...:mocking::mocking:

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ----------

Дуже просто! Поспав-поїв-на все забив.... Повторити мінімум тричі на день протягом кількох місяців...;):)

17. syavych

syavych копач

3 роки вже так роблю - не допомагає :) Правда зі спанням не завжди виходить...

18. Summer

Summer Well-Known Member

постаратись не їсти за 2! год до сну, солодке - до обіду, чай без цукру, менше білого хліба, більше гречки, рису, виключити з раціону майонез -замінити на хорошу олію, бажано оливкову :) і вживати зупу овочеву )), там збалансовано все

19. syavych

syavych копач

тю, та з таким підходом мене можна вважати 120-кілограмовим дядьком :) Лягаю о 1-2 ночі дожовуючи уві сні останній прийом їжі, солодке до обіду то взагалі смішно, на чай без цукру дивитись не можу, терпіти не можу гречку і зупи будь-якого вигляду, зато майонез пачками їм :good:

• Подобається Подобається x 3
  20. Summer

Summer Well-Known Member

тут ще спадковість відіграє велике значення ))
    в мене брат їсть все підряд і коли схоче, а худий як той черв'як і куди в нього стільки влазить?

йой я би багато їсти тої трутки не рекомендувала, шо там мають кидати і ШО кидають -то дві різні речі....

а де твій аватар? :)