А, перш ніж так реготати, розібратися чому Ромко так сказав не пробували? В чоловіка дитина важко хвора.... Господи, що то значить - людина без душі.
По-перше для чого вам зайві кілограми? Якщо для того що б було на чому сидіти, розумію. Коні і пси різні потрібні- скакові і ваговози, хорти і бойцовие.Мода на фігури змінюється. У худих є пріімущества в марафоні і на скелях але за кермом майже будь-якому програю втомлююся за годину їзди, навіть як пасажир. Хуч вже не такий худий, як в найкращи часи.
Ага, батон з майонезом і пиво - супер дієта!! Я от дивуюсь полякам - вони тільки і говорять про зайві кг, пицькаються пігулками.. Хаваючи при цьому піццу, гамбургери, чіпси і всякі такі хрупки, запиваючи то колою і іншою хімією, готуючи зупи з порошку і т.д.. І дивуються чого я така худенька, хоча наминаю 18%-сметану ложками.. Їсти треба нормально, по домашньому, по доброму.. І нічо не буде відкладатись де не треба
Такс. Треба щось придумати, щоб чоловік скинув з 5 кілограмчиків. Дієти і позадомові заняття відпадають. Що порадите для дому? (секс не пропонувати, регулярно відбувається, але того замало)
О, Нірванко, в нас майже одинаково - тільки моєму чоловіку треба десь 10 скинути (а мені хоча 5 набрати). Але він каже, що як схудне, то йому дівчата проходу не будуть давати, та й питає, чи мені то треба?
Ого!!!! То в вас ще й батон був з майонезом!!!! Ото жили люди!!!... ---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:34 ---------- Дуже просто! Поспав-поїв-на все забив.... Повторити мінімум тричі на день протягом кількох місяців...
постаратись не їсти за 2! год до сну, солодке - до обіду, чай без цукру, менше білого хліба, більше гречки, рису, виключити з раціону майонез -замінити на хорошу олію, бажано оливкову і вживати зупу овочеву )), там збалансовано все
тю, та з таким підходом мене можна вважати 120-кілограмовим дядьком Лягаю о 1-2 ночі дожовуючи уві сні останній прийом їжі, солодке до обіду то взагалі смішно, на чай без цукру дивитись не можу, терпіти не можу гречку і зупи будь-якого вигляду, зато майонез пачками їм
тут ще спадковість відіграє велике значення )) в мене брат їсть все підряд і коли схоче, а худий як той черв'як і куди в нього стільки влазить? йой я би багато їсти тої трутки не рекомендувала, шо там мають кидати і ШО кидають -то дві різні речі....