А ще добре стоїть від клею ПВА.Якщо помастити і висушити то стоїть довго. Комірець....На сорочці.... Питає на екзамені у студента професор як забити червяка в землю?Студент відповів,що потрібно помастити червяка клеєм ПВА дати щоб висох,і потім можна забивати в землю.На другий день професор визиває студента і дає йому десять баксів і каже :"Це тобі від мене, а ці 20 від моєї жінки." Судячи з аватара в основному курятину.
Самий реальний і дієвий спосіб позбавитися зайвих кілограмів - це провести місяць свого життя в гуртожитку під час сесії.
Дозвольте поправити - просто провести місяць життя в гуртожитку (навіть під час сесії) само собою пісний місяць, але ви спробуйте ще ту сесію здати своїми силами то не тільки "зайвих кг" позбудешся...
Колись у студентському таборі хлопець поклав око на дівчину. Дівчина була енергійна, рухлива, але хлопець вважав, що без зайвих КГ вона виглядатиме краще. І він тричі на день проводив з нею сеанс психотерапії у їдальні. Підходив і тихенько промовляв їй на вухо: Жaннa Жeлтoвa Жиpнoй Жoпoй Жaднo Жyёт Живыx Жyжжaщиx Жyкoв! (ім"я та прізвище змінені) Після цього дівчина забувала про обід і ганялася за хлопцем з метою його побити. Отак і скинула зайві КГ.
Ой не треба... Мені сесія - найкращий період. бо ж можна відіспатись по-людськи... Перерви між екзаменами - то просто клас!!!
от би мені таке щастя , екзамени, сесія...правду кажуть студентські роки найкращі..... а так як поганяєш по роботі, то і поїсти забуваєш та і часу не має все на ходу...
А відносно зайвих кілограмів... Однозначно, що в більшості випадків вагу можна скинути обмеживши себе в їжі та давши навантаження. Знаю багатьох людей з зайвою вагою, які говорять: "Та я ж їм зовсім трішки". Я як побачив скільки то "трішки"... Мені вистачило б на тиждень І спатки полюбляють. Прийшов з пар, поїв і спатки... Ясне діло, що маса швидко набереться. А варто хоча б бігати зранку, поменше спати і їсти і все буде гуд Та з іншого боку... Не факт, що результат, отриманий такими жертвами буде в радість. Чув по радіо колись одну історію. Ось розкопав її в інтернеті.
лишні кг..хм. берему гроші йдемо у спортзал і зганяємо то все. за 3 місяці реально скидаєш зайве. і так постійно... у мене взагалі ніграма майже не залишилось. ну я худа є. але було таке на животику...ногах. вже нема дупа супер кльова)
Во! Знайшов список (+) та (-) продуктів, віддрукований у 1990 році відомим фахівцем (нажаль вже покійним). Завтра відсканую. Приготуйтеся, дівчатка: (+) фазан, куріпка, голую, дика качка, заяць, олень, конина, коза... омари, мушлі, виноградні равлики... Сканувати чи не треба ?
основне бажання похудати .....правильне харчування ...... і різноманіття в сексуальному житті ....... перевірено на собі
А я колись дівчатам на ДП підказав,як треба правильно харчуватись... Рекомендую... За місяць -25 кг... О...